Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2016

Πού μάς κατάντησαν: Ομάδα αναρχοαλητών απειλεί με σφαγές αστυνομικούς

Τα «παιδιά» ή αλλιώς οι «αναρχικοί», οι Νεοταξίτες πεμπτοφαλαγγίτες δηλαδή, εξέδωσαν κείμενο σε γνωστό σάιτ του αντιεξουσιαστικού χώρου, με το οποίο απειλούν με σφαγές.

Οι απειλές στρέφονται κατά αστυνομικών: «Τα παλικάρια της ΕΛ.ΑΣ απέδειξαν για άλλη μια φορά πως είναι άξιοι να μην τους αναγνωρίζουν ούτε οι μάνες τους όταν θα βρομίζουν τα νεκροκρέβατα του 401 στρατιωτικού νοσοκομείου....»!

Το κείμενο φαίνεται πως υπογράφεται από την αναρχική ομάδα «Αναρχικό Δίκτυο Δημιουργίας Οχετός». Γίνεται  αναφορά σε περιστατικό αλλοδαπού στο αστυνομικό τμήμα Πατησίων, ο οποίος βρήκε το θάνατο πέφτοντας από το παράθυρο, αλλά και στο αμφίβολο περιστατικό του τμήματος Ομόνοιας με τις καταγγελίες ανηλίκων προσφυγόπουλων κατά αστυνομικών.

Καταλήγει με την φράση «ΟΙ ΕΧΘΡΟΠΡΑΞΙΕΣ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΟΥΝ» και «ΓΙΑ ΚΑΘΕ ΝΕΚΡΟ ΑΛΑΝΙ ΔΕΚΑ ΣΦΑΓΜΕΝΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ».  Οι απειλές έχουν θέσει σε συναγερμό τις αρχές και προκαλούν ανησυχία στους κόλπους της αστυνομίας, που δεν αποκλείουν αντίποινα σε βάρος αστυνομικών αλλά και καταδρομικές επιθέσεις σε αστυνομικά τμήματα. Τι θα κάνει άραγε το κράτος;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...