Τρίτη 21 Μαρτίου 2023

Politico για UFO: «Δεν είναι μπαλόνια αλλά αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας»

σχόλιο Γ.Θ : Ο κόσμος το έχει τούμπανο ότι οι αμερικανοφονιάδες με την προηγμένη τεχνολογία, κρύβονται πίσω από τα ''άγνωστα αντικείμενα''

«Έχουμε ένα πραγματικό πρόβλημα UFO. Και δεν είναι τα μπαλόνια», αναφέρει το Politico σε σχετικά πρόσφατο άρθρο του για τα αντικείμενα που εθεάθησαν πάνω από τις ΗΠΑ και καταρρίφθηκαν παραβλέπει καθώς πρόκειται για ένα πολύ πιο σοβαρό ζήτημα με αεροσκάφη προηγμένης τεχνολογίας «που δεν μπορούμε να εξηγήσουμε».

Το αμερικανικό Ναυτικό αναγνώρισε επίσημα 11 παρ’ ολίγον ατυχήματα με μη αναγνωρισμένα εναέρια αντικείμενα που απαιτούσαν δράση αποφυγής και ενεργοποίησαν υποχρεωτικές πολιτικές ασφαλείας μεταξύ 2004 και 2021.

Ο Ράιαν Γκρέιβς, πρώην πιλότος και μηχανικός μαχητικών πολεμικών αεροσκαφών του αμερικανικού Ναυτικού, προεδρεύει της Επιτροπής Ενσωμάτωσης & Επικοινωνίας UAP του Αμερικανικού Ινστιτούτου Αεροναυτικής και Αστροναυτικής και είναι ο ιδρυτής της νέας μη κερδοσκοπικής οργάνωσης Americans for Safe Aerospace ( www.safeaerospace. org ) .

Ο ίδιος με άρθρο του στο Politico αναφέρει την δική του εμπειρία όταν και «συνάντησε» UFO στον αέρα.

«Σε μια καθαρή, ηλιόλουστη μέρα τον Απρίλιο του 2014, δύο F/A-18 απογειώθηκαν για εκπαιδευτική αποστολή στα ανοικτά των ακτών της Βιρτζίνια.

Τα τζετ, μέρος της μοίρας μαχητικών μου του Ναυτικού, ανέβηκαν σε υψόμετρο 12.000 ποδών και κατευθύνθηκαν προς την περιοχή προειδοποίησης W-72, ένα αποκλειστικό τμήμα εναέριου χώρου δέκα μίλια ανατολικά της Βιρτζίνια Μπιτς.

Tότε ένας από τους πιλότους είδε έναν σκούρο γκρι κύβο μέσα σε μια καθαρή σφαίρα — ακίνητο ενάντια στον άνεμο, στερεωμένο απευθείας στο σημείο εισόδου.

«Κόντεψα να χτυπήσω ένα από αυτά τα καταραμένα πράγματα!» ο αρχηγός πτήσης, ακόμα συγκλονισμένος από το περιστατικό, μας είπε λίγο μετά στο δωμάτιο των πιλότων.

Όλοι ξέραμε ακριβώς τι εννοούσε. «Αυτά τα καταραμένα πράγματα» μας βασάνιζαν τους προηγούμενους οκτώ μήνες».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...