Σάββατο 11 Μαρτίου 2023

ΗΠΑ: Χαμός στο Κογκρέσο! Επιστήμονες τα «άρπαξαν ΧΟΝΤΡΑ» για να πουν ΨΕΜΑΤΑ για τον COVID

Στην Ελλάδα τα ίδια; Εδώ γιατί δεν γίνεται έρευνα; Όλα καλά όπως με τα... τρένα;
Στις ΗΠΑ γίνεται χαμός με τον COVID, τα εμβόλια και τον Φάουτσι, ωστόσο στην Ελλάδα χρειαζόμαστε σύγκρουση τρένων για να καταλάβουμε τι είδος κυβερνώντες έχουμε!

Σε ακρόαση της Επιτροπής Κορωνοϊού του Αμερικανικού Κογκρέσου, το Μέλος της Βουλής των Αντιπροσώπων, Τζιμ Τζόρνταν, ξεμπρόστιασε τον Άντονι Φάουτσι, τον οποίο αποθέωναν εμβολιολάγνα ΜΜΕ που τώρα ξαφνικά ευαισθητοποιήθηκαν για τους νεκρούς στα Τέμπη!

Όπως σχολιάζουν ΜΜΕ στις ΗΠΑ, υπάρχουν 9 εκατομμύρια λόγοι για τους οποίους δύο κορυφαίοι επιστήμονες άλλαξαν την θέση τους σχετικά με την θεωρία διαρροής του COVID από το εργαστήριο!

Δήλωσε ο Τζόρνταν: «Τρεις ημέρες αφότου είπαν ότι προήλθε από ένα εργαστήριο, άλλαξαν θέση και το μόνο γεγονός που μεσολάβησε ήταν μια τηλεδιάσκεψη με τον Δρ Fauci και τον Dr. Κόλινς.  Και πάλι, μια κλήση στην οποία ο κύριος Ρέντφιλντ (Διευθυντής του CDC τότε) δεν επιτρεπόταν να συμμετάσχει… Και μετά τρεις μήνες αργότερα πήραν 9 εκατομμύρια δολάρια από τον Δρ Φάουτσι. Τυχαίο;»

Επομένως στην αρχή επιστήμονες είπαν πως ο COVID βγήκε από εργαστήριο! Πληρώθηκαν και μετά είπαν κάτι άλλο, προφανώς πως είναι ιός νυχτερίδας. Στην Ελλάδα τα ίδια; Ή να τους εμπιστευτούμε και μετά αυτό που έγινε στα Τέμπη;

Δείτε το βίντεο:

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...