Δευτέρα 13 Μαρτίου 2023

ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΓΕΡΟΝΤΑ ΧΡΙΣΤΟΦΟΡΟΥ

Ο π. Χριστόφορος είπε πρόσφατα ότι θα εμφανιστούν πολλοί μάγοι, ότι πολλοί θα έλκονται από αυτούς τους μάγους, γι' αυτό εμείς οι Ορθόδοξοι πρέπει να γνωρίζουμε μια προσευχή που πρέπει να διαβάζουμε 100 φορές οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, όταν έχουμε μια ελεύθερη στιγμή.  Είναι μια σύντομη και εύκολη προσευχή:

 «Κύριε, Ιησού Χριστέ, υιέ του Θεού, λύτρωσε με από τον Αντίχριστο, από το κακό του εχθρού και από τη μαγεία.  Αμήν"!  Αυτή είναι η προσευχή που είπε σε όλους τους πνευματικούς του γιους, προτρέποντάς τους να την επαναλάβουν μέχρι το τέλος των ημερών τους.

 Είπε ότι κατασκευάζεται ένα μηχάνημα θηρίο. Κατασκευάζουν αυτό το μηχάνημα και ο πατέρας είπε "Ο Σατανάς θα καταλάβει όλο τον κόσμο".  Ο πατέρας είπε ότι θα γίνει απογραφή και μας είπε: «μην συμμετάσχετε στην απογραφή!».  Είπε ότι όλες οι λίστες θα πήγαιναν σε εκείνη τη σατανική μηχανή θηρίων.  Επίσης, τον τελευταίο καιρό ο πατέρας δεν μας ευλόγησε να πάμε στις εκλογές.  Δεν  ευλογώ  Είπε: "Μην πας"

 Η ώρα είναι ήδη ορατή.  Περνάει ο χρόνος.  Οι ηγούμενοι προσεύχονται, Το τέλος είναι κοντά.  Ο πατέρας είπε ότι θα έρθει η ώρα που οι γυναίκες θα φορούν αντρικά ρούχα,  και αντρικά κεφάλια.  Αυτό είπε ο πατέρας.  Και τον ρώτησα: «Τι εννοείς ότι θα φορέσουν αντρικό κεφάλι;».  Και ο πατέρας είπε, ότι θα κουρευτούν όλοι, θα φορέσουν παντελόνια, ναι, όλες οι γυναίκες θα φορέσουν παντελόνια, ακόμα και οι ηλικιωμένοι.

 Κατά την άποψη του πατέρα, ο κόσμος ήταν βαριά άρρωστος και η κύρια αιτία της ασθένειας ήταν η έλλειψη αγάπης.  Ο πατέρας είπε ότι ο ίδιος ο τρόπος ζωής του σύγχρονου ανθρώπου είναι πολύ αμαρτωλός και γι' αυτό όλοι οι αμαρτωλοί είναι βαριά άρρωστοι.

 Πίσω στις δεκαετίες του 1960 και του 1970, ο πατέρας μίλησε για τη μελλοντική ηθική παρακμή, και αυτό θα συμβεί μετά την καταστροφή του αθεϊσμού, η απιστία θα αντικατασταθεί από τη φθορά της ζωής, το μεθύσι, το μεθύσι, την κλοπή, την ενασχόληση με τον ανατολικό μυστικισμό, τη μαγεία, τη δυτική μοντέλα.

 Η Μονή Ευφροσύνης Καλεπανόφσκαια είναι ιερός τόπος.  Σύμφωνα με το όραμα που είχε ο πατέρας Χριστόφορος, αυτό το μέρος έχει την ίδια χάρη με αυτό στο Ντιβέεβο.  Με αυτόν τον τρόπο, ο Κύριος αποφάσισε να δοξάσει την μακαρία Ευφροσύνη, την πριγκίπισσα του Βιαζένσκ.

 Η πηγή, σκαμμένη από τα χέρια της μακαρίας Ευφροσύνης, έχει θαυματουργή δύναμη.  Ο πατέρας είπε ότι εκεί θα υπάρχει νερό μέχρι την τελευταία μέρα, ακόμη και μετά την έλευση του Αντίχριστου στη γη.

 Όταν έγινε η έκρηξη του Τσερνομπίλ, εκείνη την ώρα, ο πατέρας ήξερε ότι είχε συμβεί και προσευχόταν, και εκείνο το μέρος όπου ήταν σαν να τον είχαν παρακάμψει, δεν εξερράγη, εκείνη η πόλη έμεινε ανέπαφη.  Και ο πατέρας είπε ότι τα πάντα γύρω είναι μολυσμένα και στο Τσερνόμπιλ, σε αυτή τη μικρή πόλη, δεν υπάρχει ακτινοβολία.

 Ο πατέρας είπε να μην φοβόμαστε την ακτινοβολία γιατί είναι σατανικό πράγμα και μας είπε ότι μπορούμε να καταναλώνουμε γάλα και κρέας στο Τσερνομπίλ, αλλά μόνο με προσευχή και δηλώνοντας τα πάντα με το σημείο του Τιμίου Σταυρού.

𝐸𝑥𝑡𝑟𝑎𝑠 𝑑𝑖𝑛 𝑆𝑎𝑟𝑒𝑎 𝑃𝑎̆𝑚𝑎̂𝑛𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖 2 - 𝑆𝑐ℎ𝑖𝑎𝑟ℎ𝑖𝑚𝑎𝑛𝑑𝑟𝑖𝑡 𝐻𝑟𝑖𝑠𝑡𝑜𝑓𝑜𝑟 𝑑𝑖𝑛 𝑇𝑢𝑙𝑎.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...