Τετάρτη 8 Μαρτίου 2023

«Πιο χαμηλά» – Έδιναν οδηγίες στον Μητσοτάκη πώς να στηθεί για να φαίνεται λυπημένος στα Τέμπη

Αλγεινές εντυπώσεις
έχει προκαλέσει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το βίντεο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, στο σημείο όπου σημειώθηκε η φονική σύγκρουση των δύο τρένων στα Τέμπη, με τραγικό απολογισμό έως τώρα 41 νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. 

Σε βίντεο που τραβήχτηκε λίγα δευτερόλεπτα προτού ο Μητσοτάκης κάνει τη δήλωσή του για το τρομερό δυστύχημα, ακούγεται κάποιος να του δίνει οδηγίες και να του λέει «πιο χαμηλά, χαμηλά το κεφάλι». Εκείνη τη στιγμή, ο πρωθυπουργός κατεβάζει το κεφάλι του και παίρνει μια έκφραση θλίψης προτού μιλήσει στην κάμερα.  

Ακόμα και τις πιο δύσκολες αυτές ώρες, τις ώρες που γονείς θρηνούν τα παιδιά τους και άλλοι ψάχνουν τους συγγενείς τους στα νεκροτομεία, ο πρωθυπουργός δεν διστάζει να αποδείξει ότι το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι οι επικοινωνιακές φιέστες.

Την ώρα μάλιστα που αποκαλύπτεται ότι η κυβέρνηση είχε λάβει προειδοποιήσεις για «το δυστύχημα που έρχεται» από τους εργαζόμενους, ενώ η Κομισιόν είχε στείλει τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο για παραβίαση της οδηγίας που αφορά τις υποδομές του σιδηροδρομικού δικτύου, ο Μητσοτάκης επιμένει στα επικοινωνιακά παιχνίδια, με τρόπο που προσβάλλει τη μνήμη των νεκρών αλλά και όλων όσων έχασαν τους ανθρώπους τους στη φονική σύγκρουση.

newsbreak.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...