Τετάρτη 22 Μαρτίου 2023

Ξεσηκωμός κατά ΗΠΑ! Πρόεδρος Μεξικού: Είναι ψεύτες

σχόλιο Γ.Θ : Όταν θα πέσει η νέα Βαβυλώνα -Αμερική και θα απαλαγεί επιτέλους ο πλανήτης από τους υπηρέτες του σατανά -αγγλοσάξονες, όλος ο κόσμος θα βγει να πανηγυρίζει στους δρόμους σαν να κέρδισε η χώρα του κάθενός τον πόλεμο. Από τις Αραβικές χώρες μέχρι τις χώρες τής άπω Ανατολής, από την Ρωσία και τα Ορθόδοξα έθνη μεχρι την Λατινική Αμερική, από τις πρώην αποικίες των αγγλοσαξόνων στις χώρες της Αφρικής μέχρι την λαβωμένη πατρίδα μας Ελλάδα και τα αδέρφια μας στην Σερβία, όλοι θα βγουμε έξω να πανηγυρίσουμε την απελευθέρωσή μας από την σατανικότερη αυτοκρατορία που υπήρξε ποτέ στην ιστορία

Τι δήλωσε ο Ομπραδόρ... Σε συνέντευξη Τύπου την Τρίτη στην Οαχάκα του Μεξικού, ο Λόπες Ομπραδόρ αντέδρασε με οργή στην έκθεση του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ για τα ανθρώπινα δικαιώματα που δόθηκε στη δημοσιότητα τη Δευτέρα.

Η κυβέρνηση του προέδρου των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν έχει κάνει αναφορές για παράνομες δολοφονίες από τις μεξικανικές αρχές, καθώς και αναγκαστικές εξαφανίσεις, βασανιστήρια και άλλη απάνθρωπη μεταχείριση αμάχων.

Οι ΗΠΑ κατηγόρησαν επίσης το Μεξικό για διαφθορά και ανεξέλεγκτη εγκληματικότητα.

Όταν ρωτήθηκε για τους ισχυρισμούς από έναν δημοσιογράφο, ο López Obrador είπε:

“Αυτό δεν είναι αλήθεια. Είναι ψεύτες […] Δεν αξίζει να εκνευρίζεσαι”.

Οι σχέσεις με την Ουάσιγκτον έχουν επιδεινωθεί τις τελευταίες εβδομάδες λόγω μιας σειράς απαγωγών Αμερικανών πολιτών στο βόρειο Μεξικό, συμπεριλαμβανομένης μιας υπόθεσης κατά την οποία δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν από μια ομάδα που συνδέεται με καρτέλ ναρκωτικών.

Ο Μεξικανός πρόεδρος δήλωσε «ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες δεν μπορούν να μιλήσουν για ανθρώπινα δικαιώματα όσο ο Τζούλιαν Ασάνζ είναι φυλακισμένος». Ούτε μπορούν να μιλήσουν για αντιμονοπωλιακή βία «ενώ ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν βομβαρδίζει τον αγωγό Nord Stream» ή για δημοκρατία «ενώ συλλαμβάνει τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ».

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...