Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

Ο αγώνας των Υγειονομικών είναι ένας αγώνας για να παραμείνουμε αυτεξούσια πλάσματα του Θεού, να παραμείνουμε άνθρωποι

Όλη η ανθρωπότητα κείτεται σ’ αυτόν τον δρόμο… που της πήραν την ανάσα της


πηγή

2 σχόλια:

 1. Όλοι οι άλλοι ... λιάζονται31 Μαρτίου 2022 - 8:13 μ.μ.

  Οι τρεις πυλώνες που διασφαλίζουν τη δημοκρατία έχουν συνενωθεί κάτω από τις εντολές μιας χουντοϋγειονομικής, εντεταλμένης της ΝΤΠ, αλαζονικής και απολυταρχικής ψευδοκυβέρνησης.
  Το γεγονός πως έχει καταλυθεί η δημοκρατία αποδεικνύεται από:
  1)Κατάργηση ισονομίας (Πιστοποιητικά εμβολιασμού, αναστολές εργασίας, αποκλεισμό από την κοινωνική ζωή, και την ασφαλιστική ικανότητα και περίθαλψη)
  2)Απαγόρευση αντίθεσης στο αφήγημα της κυβέρνησης (Ταϊσμένα ΜΜΕ μέσω λίστας Πέτσα, δημόσιος χλευασμός στα τηλεοπτικά παράθυρα με πανελιστική περικύκλωση όποιου τολμά να αρθρώσει αντίθετη άποψη)
  3)Κατευθυνόμενη δικαιοσύνη (Διαπλοκή ΣΤΕ-κυβέρνησης, συνταγματικώς ανεκτή η καταπάτηση των ανθρώπινων δικαιωμάτων!!!)
  4)Η αστυνομία αντί για την προστασία του πολίτη αναλίσκεται σε επιβολές υγειονομικών προστίμων και διάλυση πορειών και συγκεντρώσεων με χημικά
  5)Οι ΚΥΑ αντικαθιστούν και υποσκάπτουν το νομοθετικό έργο και την έννοια του νομοθέτη
  6)Η ιεραρχία της εκκλησίας, κατόπιν ευλόγου αντιτίμου (4 μύρια τα γνωστά), διαχωρίζει το ποίμνιο, και αποκηρρύσει τον Χριστό ως εν δυνάμει Σωτήρα μας από κάθε δύσκολη περίσταση, αποδεχόμενη είσοδο με Rapid test, μασκοφορία και υποχρεωτικό εμβολιασμό.
  7)Η πλειοψηφία της κοινωνίας αποδέχεται άνευ αντίδρασης όλα τα παραπάνω (κάποιοι για να μη χάσουν το μισθό τους, άλλοι γιατί φοβούνται μη στιγματιστούν, κι άλλοι γιατί απλά είναι άβουλοι)
  Μια κοινωνία σε σήψη το μόνο που έχει να περιμένει είναι το ιατρικό ανακοινωθέν του θανάτου της...
  Τα τελευταία ζωντανά της κύτταρα που αγωνίζονται ενάντια σε αυτόν τον καρκίνο είναι όσοι αντιστέκονται θυσιάζοντας τη δουλειά, το μισθό, την ελευθερία τους, και, ελπίζω να μην χρειαστεί, τη ζωή τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ΌΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΓΙ ΑΥΤΟΎΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΛΙΓΟ ΕΊΝΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΜΟΝΉ ΑΓΩΝΊΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΈΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΗΜΑΙΤΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΠΙΤΈΛΟΥΣ ΤΙ ΠΡΈΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΜΒΕΊ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΣΗΚΩΘΟΎΜΕ ΟΛΟΙ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...