Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

Μπορούμε να τους κλείσουμε τα σατανοκάναλά τους

Κάποιοι αδελφοί μας που εξακολουθούν δυστυχώς να παρακολουθούν τα Μέσα Μαζικής Εξαπάτησης, μου έλεγαν πριν λίγο καιρό ότι ναι μεν τα κανάλια λειτουργούν σαν όργανα της Αμερικής στην χώρα μας, αλλά υπάρχει και το Open του Σαββίδη που έχει τον μόνο άξιο ανταποκριτή Θανάση Αυγερινό. Είναι όμως έτσι τα πράγματα; Το να έχεις ένα Αυγερινό από την μία και δέκα Βαλασόπουλος / Ιγνατίου από την άλλη σε κάνει να διαφέρεις από τα υπόλοιπα βοθροκάναλα; Γίνεσαι λιγότερο έμμισθο φερέφωνο της Δύσης όταν χτυπάς από το πρωί (πρωινές εκπομπές) ως το βράδυ την Ρωσία και για ξεκάρφωμα βάζεις και ένα Αυγερινό;
Ο Θανάσης Αυγερινός είναι ο μόνος άξιος και αντικειμενικός ανταποκριτής αλλά αυτό δυστυχώς λειτούργησε ως δόλωμα για την μεγάλη πλειοψηφία του Ελληνικού λαού που απεχθάνεται την αμερικανική αυτοκρατορία του κακού. Προκειμένου να δουν το πεντάλεπτο του Θανάση Αυγερινού οι τηλεθεατές έπρεπε να υποστούν την προπαγάνδα του Ιγνατίου, του Βαλασόπουλου και των άλλων φιλοδυτικών.
Πλέον η διεύθυνση του καναλιού έχει αλλάξει τακτική. Έχει σχεδόν εξαφανίσει τον Αυγερινό.
Το γιατί συμμετέχει και ο κύριος Σαββίδης στην αμερικανική προπαγάνδα και δαιμονοποίηση της Ρωσίας το ξέρει ο ίδιος. Μπορεί ενδεχομένως να φοβάται μην τυχόν οι ελληνόφωνοι προδότες της Βουλής του επιβάλουν κυρώσεις και τον καταστρέψουν οικονομικά κατάσχοντας ολόκληρη την περιουσία του. Όπως και να έχει εμείς μπορούμε να κάνουμε κάτι για όλα αυτά.
Μπορούμε να τους κλείσουμε τα σατανοκάναλά τους. Να κλείσουμε την τηλεόραση και να τους αφήσουμε να μιλάνε μόνοι τους. Αυτό θα είναι η μεγαλύτερη εκδίκηση κατά της νέας τάξης αφού η τηλεόραση και τα κανάλια αποτελούν το μεγαλύτερο όπλο των αντιχρίστων.
Δόξα τω Θεώ υπάρχει και το διαδίκτυο στο οποίο υπάρχουν χιλιάδες ''Αυγερινοί''.

Γιώργος Θαλάσσης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...