Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Εκατοντάδες Ουκρανοί αιχμάλωτοι σε Κίεβο! Αυτομολούν στο Ντονμπάς υπό το βάρος των Ρωσικών Δυνάμεων (Βίντεο)

Η Ρωσία φέρνει στο φως βίντεο και πληροφορίες, για εκατοντάδες Ουκρανούς στρατιώτες αιχμαλώτους και λιποτάκτες ειδικά στην περιοχή του Ντονμπάς καταρρίπτοντας τα ψεύδη της Δύσης που μόνο οι ψεκασμένοι της τηλεόρασης πιστεύουν.

Η ωμή πραγματικότητα της ρωσικής επέμβασης, μας δείχνει ότι αργά και σταθερά θα έχουμε σταδιακά την πλήρη ήττα του ουκρανο-ναζικού στρατού στην αντιπαράθεση με τη Ρωσία, λόγω υπεροχής της πλευράς της Μόσχας, παρά τις δηλώσεις περί το αντίθετο από τα δυτικά fake news.

Εκατοντάδες Ουκρανοί αιχμάλωτοι σε Κίεβο και Ντονμπάς

Σε βίντεο στην περιοχή του Κιέβου βλέπουμε δεκάδες Ουκρανούς στρατιώτες αιχμαλώτους των ρωσικών δυνάμεων, ενώ ο αριθμός τους αυξάνεται στην περιοχή του Ντονμπάς, με  πολλές περιπτώσεις λιποταξίας.

Σχετική ανακοίνωση του Eduard Basurin, επίσημου εκπροσώπου του Τμήματος των Ρωσόφωνων στο Ντονμπάς, σχετικά με την κατάσταση στην πρώτη γραμμή αναφέρει ότι, οι Ουκρανοί   εκτόξευσαν 220 βλήματα από συστήματα πολλαπλών πυραύλων εκτόξευσης BM-21 Grad 122 mm, πυροβόλα 152 και 122 mm και όλμους 120 mm.

Ως αποτέλεσμα της ουκρανικής επίθεσης, ένας άμαχος σκοτώθηκε, 54, μεταξύ των οποίων και τέσσερα παιδιά, τραυματίστηκαν.

Βομβαρδίστηκαν οι περιοχές 11 οικισμών και υπέστησαν ζημιές 12 κτίρια κατοικιών, μία αστική υποδομή και ένα όχημα.

Στις μάχες σκοτώθηκαν 64 Ουκρανοί στρατιώτες, 21 σημεία, δύο άρματα μάχης, ένα όχημα διοίκησης και ένα τεθωρακισμένο όχημα. Οι Ρωσόφωνοι κατέλαβαν ένα ΤΟΜΑ, ένα αντιαεροπορικό πυροβόλο ZU-30 και δύο τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού.

Περίπου 36 Ουκρανοί στρατιώτες από την 54η μηχανοποιημένη και την 25η αερομεταφερόμενη ταξιαρχία κατέθεσαν τα όπλα και πέρασαν στο πλευρό των Ρωσόφωνων του Ντόνετσκ.

Συνολικά εδώ και μερικές ημέρες υπάρχουν εκατοντάδες Ουκρανοί αιχμάλωτοι και λιποτάκτες στην ίδια περιοχή, ενώ τα περιστατικά πολλαπλασιάζονται συνεχώς λόγω της αγριότητας των μαχών και των σφοδρών ρωσικών πυρών, ειδικά η χρήση πυραύλων Κρουζ.

Επίσης το αρχηγείο των ουκρανικών ναζιστικών δυνάμεων του Αζώφ στην περιοχή εξαϋλώθηκε από τον Ρωσικό στρατό.
Τέλος οι Ρωσικές δυνάμεις εξουδετέρωσαν με επιτυχία  εγκαταστάσεις υποδομής του σατανικού ΝΑΤΟ στο ουκρανικό έδαφος, προκαλώντας ανεπανόρθωτη ζημιά στη Βορειοατλαντική Συμμαχία.

Μιλάμε για δύο στρατιωτικές βάσεις στο Yavoriv και στο Zhytomyr. Επισήμως, ανήκουν στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, αλλά de facto η συμμαχία του κακού τις χρησιμοποιούσε για τις δικές της ανάγκες από το 2015.
Συγκεκριμένα, υπήρχε κέντρο εκπαίδευσης και υλικοτεχνικής υποστήριξης στο Γιαβορίβ, το οποίο χρησιμοποιούσε η συμμαχία των νατοϊκών φονιάδων για να προμηθεύει μαχητικά αεροσκάφη και όπλα στην Ουκρανία.

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έχει εισέλθει στο επόμενο στάδιο της απελευθέρωσης των Ρωσόφωνων και Ρώσων της Ουκρανίας από τον Ρωσικό Στρατό. Αυτή την στιγμή η Ρωσία ελέγχει το 35% της Ουκρανίας.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...