Εγώ τα βάζω στην κατάψυξη στους μείον 25 για μια εβδομάδα και μετά τα βγάζω και τα αφήνω να στεγνώσουν πριν τα βάλω σε μεταλλικο δοχείο, τενεκέ. Το γυαλί βέβαια είναι το καλύτερο αλλά είναι ακριβό και εύθραυστο. Αντέχουν έτσι κάποια χρόνια αλλά μην περιμένετε να είναι όπως τα φρέσκα.
Εγώ τα βάζω στην κατάψυξη στους μείον 25 για μια εβδομάδα και μετά τα βγάζω και τα αφήνω να στεγνώσουν πριν τα βάλω σε μεταλλικο δοχείο, τενεκέ.
ΑπάντησηΔιαγραφήΤο γυαλί βέβαια είναι το καλύτερο αλλά είναι ακριβό και εύθραυστο.
Αντέχουν έτσι κάποια χρόνια αλλά μην περιμένετε να είναι όπως τα φρέσκα.
Στην αναβροχιά καλό και το χαλάζι.