Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΟΡΟΪΔΕΥΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΥΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΗΠΩΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΦΥΪΑ ΣΟΥ

Όταν τον άνθρωπό σου, που πέθανε απλά "ΜΕ covid" σου τον παραδίδουν συσκευασμένο, μέσα σε διπλή πλαστική σακούλα και την οδηγία να τον θάψεις με πρωτόκολλο ebola,

τυλίγοντας και το φέρετρο με σελοφάν, που το κατεβάζουν κάποιοι τύποι ντυμένοι αστροναύτες, σου έχουν πει ότι το κάνουν για την προφύλαξή σου!
Γιατί προφανώς ο νεκρός μπορεί να μεταδώσει αναπνευστική ίωση!
Δηλαδή την ώρα που μεταφέρεις τον πεθαμένο, μπορεί εκείνος να σου φταρνιστεί ή να σου βήξει επάνω σου και τότε την έβαψες!
Ακόμη και αν δεν σου βήξει, οι ιοί που έχει μέσα του μπορεί να πάρουν φόρα και να πηδήξουν πάνω σου και να σου επιτεθούν....
Σε κάθε περίπτωση πάντως, το πνεύμα είναι ότι μέσα σε ένα πτώμα, υπάρχουν ιοί που παραμένουν... ζωντανοί και επικίνδυνοι!

ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ ΤΟΥ "ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΥ" ΕΙΝΑΙ ΤΟ "ΒΛΗΤΟ";

Τώρα, αγαπητέ αψέκαστε καταναλωτή "επιστημονικού" σανού, έρχονται και σου λένε ότι τα εντόσθια του νεκρού με Covid είναι... αποστειρωμένα και κατάλληλα για μεταμόσχευση!

Αν σου έχουν μείνει έστω 5 εγκεφαλικά κύτταρα, που δεν σου τα έκαψαν οι Βασιλακόπουλοι, οι Τατιάνες και οι Παγώνες, κάθισε και σκέψου που στην ευχή κρύβει ο πεθαμένος τους ζωντανούς και επικίνδυνους αναπνευστικούς ιούς, αφού ο οργανισμός του είναι αποστειρωμένος και κάθε όργανό του μπορεί να μεταμοσχευθεί!
Μετά ΙΣΩΣ αντιληφθείς γιατί σου τον παραδίδουν "συσκευασμένο" και με την εντολή να ΜΗΝ γίνει νεκροτομή, όπου θα διαπιστώνονταν το ακριβές αίτιο θανάτου.
ΣΥΣΤΑΣΗ:
Όταν παρακολουθείς Πετσοταϊσμένα κανάλια, πίνε και λίγο νερό, γιατί ο σανός γρατζουνάει το φάρυγγα, όπως κατεβαίνει...>>
Κ.Α.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...