Τετάρτη 30 Μαρτίου 2022

Μια τεράστια υπερδύναμη γεννιέται. Ενοποίηση στην εξωτερική τους πολιτική ανακοίνωσαν Ρωσία-Κίνα: Ότι ισχύει για τον έναν ισχύει & για τον άλλον

Επίσημη η συμμαχία Κίνας-Ρωσίας - Τεράστιο πλήγμα για αμεριακνοφονιάδες και ευρωτσιράκια

Μια κίνηση-ματ έκαναν από κοινού Ρωσία και Κίνα, καθώς ανακοίνωσαν την ενοποίηση στην εξωτερική τους πολιτική, μια εξέλιξη που αποτελεί «χτύπημα» σε ΗΠΑ και ΕΕ, οι οποίες ήλπιζαν ότι η Μόσχα θα απομονωθεί λόγω του πολέμου στην Ουκρανία.  

Όπως μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων Interfax το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε ότι η Μόσχα και το Πεκίνο συμφώνησαν να διευρύνουν τη συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της συνάντησης των υπουργών Εξωτερικών τους σήμερα στην Κίνα, εν μέσω «δύσκολων διεθνών συνθηκών», όπως τις χαρακτήρισε η Μόσχα.

Το Interfax ανέφερε ότι η συνεργασία περιλαμβάνει την οικοδόμηση συντονισμού σε επίπεδο εξωτερικής πολιτικής και την διατύπωση ενιαίας θέσης για διεθνείς υποθέσεις.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι λέει ο ένας θα λέει και ο άλλος! Δηλαδή δημιουργείται μια συμμαχία από τις δύο από τις πιο ισχυρές χώρες του κόσμου.

Κίνα και Ρωσία λοιπόν, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία συμφώνησαν για να αγωνιστούν προκειμένου να υπάρξει μία «πολυπολική και δίκαιη η παγκόσμια τάξη»! 

Ο Κινέζος υπουργός Εξωτερικών Γουάνγκ Γι συναντήθηκε με τον Ρώσο ομόλογό του Σεργκέι Λαβρόφ στην επαρχία Ανουί της ανατολικής Κίνας.

Αυτή ήταν η πρώτη επίσκεψη του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών στην Κίνα από τις 24 Φεβρουαρίου, αφότου και ξεκίνησε ο πόλεμος στην Ουκρανία.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...