Κυριακή 27 Μαρτίου 2022

Άμα ξέρει κανείς που έχει αναμεταδότες, ας γράψει τίποτα...

Εγώ θα την έκλεινα την τηλεκόλαση, αλλά δεν έχω τηλεκόλαση για να κλείσω. Και αν είχα, κατά πάσα πιθανότητα δεν θα την έκλεινα, αλλά θα την έσπαζα από τα νεύρα μου ή θα την πουλούσα. Νοιώθω τόση μειονεξία που δεν μπορώ να κλείσω το χαζοκούτι για άλλη μια φορά, που σκέφτομαι να σαμποτάρω κανέναν αναμεταδότη! Άμα ξέρει κανείς που έχει αναμεταδότες, ας γράψει τίποτα. Τώρα βέβαια το γύρισαν και στα δορυφορικά κανάλια. Εκεί θα είναι άθλος να προκαλέσω ζημιά σε δορυφόρο, αλλά ποτέ δεν είπα "όχι" σε μια πρόκληση... :D Πάντως, τελευταία φορά που αντίκρισα τηλεκόλαση σε σπίτι συγγενή μου, κατάφερα να συγκρατηθώ και να μην την σπάσω γυρνώντας την στο δορυφορικό κανάλι του RT (Russia Today στα αγγλικά).
Τα εγγλέζικα βγήκαν μεγάλη επένδυση τελικά! Ελπίζω να υπάρχει αυτό το κανάλι ακόμα, και να μην το αφαίρεσαν από την λίστα των δορυφορικών καναλιών... Νομίζω πως για πολλά ηλικιωμένα άτομα που ζούνε μόνα, το χαζοκούτι είναι ένα είδος παρηγοριάς και παρέας στην μοναξιά και απομόνωσή τους. Ίσως ένα ραδιοφωνάκι για δώρο θα βοηθούσε στην απεξάρτηση, αλλά είναι διαφορετικά να βλέπεις ανθρώπινα πρόσωπα μπροστά σου από το να ακούς μόνο μια φωνή.
Όπως πάντα, τα προβλήματα προέρχονται από την ηγεσία. Αν φύγουν τα καθάρματα του κυνοβουλίου, και αντικατασταθούν από κάποιον που ξέρει τι κάνει, τα πάντα θα διορθωθούν, όπως έγινε στην Ρωσία.

Από σχόλιο στο Έκτακτο Παράρτημα

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...