Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

''Γιατί Θεέ μου μας έδωσες τέτοιο δεσπότη;'' ''Γιατί δεν βρήκα άλλο χειρότερο''

Για άλλη μια φορά ο Ιερώνυμος Λιάπης έδειξε πόσο συσχηματισμένος είναι με το καθεστώς, με την ελίτ των καναλαρχών / δημοσιογραφίσκων και κυρίως με τα αφεντικά όλων αυτών... τους αμερικάνους.
Η ανακοίνωση της συνόδου του κ.Λιάπη μέσα στην Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία έβγαζε ρατσιστική χολή κατά της Ρωσίας και τασσόταν υπέρ των Ουκρανοναζί.
Οι δεκατέσσερις χιλιάδες ζωές Ρωσόφωνων που χάθηκαν τα οκτώ τελευταία χρόνια στο Ντονμπάς από τους νεοναζί που υπερασπίζεται τον άφησαν παγερά αδιάφορο.
Οι εκατομμύρια νεκροί από τους αμερικανούς φίλους του δεν αξίζουν για τον κ.Λιάπη καμία ανακοίνωση σε καμία Κυριακάτικη Θεία Λειτουργία.
Ο Ιερώνυμος για άλλη μια φορά διχάζει, προκαλεί και γίνεται φερέφωνο της Δύσης και της νεοταξικής ελίτ.
Είναι θλιβερό σε αυτή την πιο σκοτεινή περίοδο που ζει η Πατρίδα μας στην σύγχρονη ιστορία της, να έχουμε τον πιο ανάξιο δεσπότη να κατευθύνει τις τύχες της Εκκλησίας.
Η περίπτωση του Λιάπη θυμίζει έντονα αυτή του βασιλιά τύραννου Φωκά (όχι του Νικηφόρου), που στις μέρες του ένας άγιος άνθρωπος προσευχόταν ρωτώντας τον Θεό: ''Γιατί Θεέ μου μας έδωσες τόσο κακό βασιλιά;'' ''Γιατί Θεέ μου μας έδωσες τέτοιο δεσπότη;'' θα λέγαμε σήμερα.
Και η απάντηση του Θεού ήταν: ''Γιατί δεν βρήκα άλλο χειρότερο''.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...