Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Συγκλονιστικός Μητροπολίτης Μόρφου: ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΜΜΕΝΑ ΔΕΝΤΡΑ!

Θαύμα ταχείας ανάπτυξης θα γίνει με τα καμένα δέντρα βεβαιώνει με πίστη ακλόνητη ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου!

Τα δέντρα τα οποία είναι πια καμένα, στα μεγάλα μας δάση που είναι πια εξαφανισμένα, θα αναπλαστούν θαυμαστά γρήγορα στο τέλος αυτού του άθεου κύκλου, που τελειώνει και έχει στόχο του τα παιδιά, ώστε να τα αποχριστιανοποιήσει τελείως, όπως είπε. Γιατί αυτά τα παιδιά θα είναι οι μελλοντικοί μεγάλοι Άγιοι, που θα ζήσουν και την ορθόδοξη ειρήνη της Πόλης, αλλά θα αντιμετωπίσουν στα γηρατειά τους και τα φριχτά χρόνια του Αντιχρίστου.
 
ΜΕ ΑΣΗΜΕΝΙΟ ΚΟΥΤΑΛΙ
Σημειώνουμε εδώ ακόμη πως και ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός έχει επισημάνει την μεγάλη αφθονία αγαθών ("ασημένιο κουτάλι") κατά την περίοδο της μεγάλης εκείνης ευλογίας του ποθούμενου πάρσιμου - απόδοσης της Πόλης σε εμάς τους Ορθόδοξους Έλληνες κτήτορές της! Θα είναι δηλαδή τότε ένα ακόμη σημείο ευαρέσκειας του Θεού, μετά την καταιγίδα "ξεκαθαρίσματος" την οποία ήδη αρχίσαμε να ζούμε και σαν Ελλάδα - Κύπρος και σαν ανθρωπότητα.
Του Μαρμαρωμένου Βασιλιά Αγίου Ιωάννη όμως και της επακόλουθης ευλογίας και αφθονίας, θα προηγηθεί ο σύντομος αλλά καταστροφικότατος Γ΄ Παγκόσμιος Πόλεμος και η πείνα.
 
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ: "Καλότυχος όποιος ζήσει μετά το γενικό πόλεμο. Θα τρώγει με ασημένιο κουτάλι"...
Τότε λοιπόν, όπως έχουν πει και σχετικές προφητείες, η γη θα αποδίδει πολλαπλάσια τους καρπούς της και εκείνες τις ημέρες, που είναι πλέον εξαιρετικά κοντά μας και έχουμε ήδη μπει στο "τούνελ" των γοργών εξελίξεων, θα φανεί και η ξαφνική ανάπτυξη όλων των καμένων δέντρων και εκτάσεων, όχι μόνο αυτών που έχουν καεί στην Ελλάδα, αλλά και εκείνων που θα καταστραφούν από τους ατέλειωτους πυραύλους και τα πυρηνικά...
 
ΠΕΙΝΑ
Θυμίζουμε εδώ την σχετική από πέρυσι προτροπή Μόρφου να έχουμε συνεχώς αποθηκευμένα τρόφιμα και νερό για έναν χρόνο, φροντίζοντας κάθε τόσο να τα ανανεώνουμε ώστε να λήγουν κάθε φορά τουλάχιστον έναν χρόνο μετά, με την ρητή προϋπόθεση ότι θα βοηθάμε και άλλους τις δύσκολες ώρες, για να έχουμε και εμείς βοήθεια από τον Θεό...
Αρκεί να εννοήσουμε τι έγινε στην μεγάλη παραλυτική πυρκαγιά. Πώς κόπηκε το ρεύμα, πως έκλεισαν δρόμοι και καταστήματα, πώς παγιδεύτηκαν ή εκκενώθηκαν ξαφνικά τόσα χωριά, τόσοι άνθρωποι, πώς ήρθε κεραυνοβόλα το χάος... Και πώς επίσης χιλιάδες άνθρωποι θυμήθηκαν τον Χριστό, ξεχνώντας και "αποστάσεις" και "μάσκες" και "εμβόλια" και όλα τα άλλα...
 
ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΘΑΥΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΕΝΤΡΑ
ΜΟΡΦΟΥ: "Η "ευλογημένη η Βασιλεία του Πατρός και του Υιού και του Αγίου Πνεύματος" να τελείται (σ.σ. Θεία Λειτουργία) και τα δέντρα θα στείλει μια ωραία βροχή!
Όταν θα φύγουν οι Πόλεμοι και οι άλλοι πειρασμοί που έρχονται και θα δούμε τα δέντρα - λεν οι πατέρες οι Άγιοι - τα κεκαυμένα, τα δοκιμασμένα και από άλλες πειρασμικές καταστάσεις που έρχονται, να αυξάνουν εν τάχει! Θα είναι ένα από τα θαύματα που θα δούμε και θα ζήσουμε τα αμέσως επόμενα χρόνια!
Πώς θα καθαρίσει ο Θεός τον κόσμο Του, το περιβάλλον, την Δημιουργία Του, με ταχύτητα, με θαυμαστούς τρόπους και ταυτόχρονα φυσικούς"!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...