Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Νέα έρευνα: Περισσότεροι οι εμβολιασμένοι από τους μη εμβολιασμένους που πεθαίνουν από την μετάλλαξη Δέλτα!

Στο 65,8% οι θάνατοι των εμβολιασμένων μέχρι και τις 2 Αυγούστου

Περισσότεροι είναι οι εμβολιασμένοι που πεθαίνουν από την ινδική μετάλλαξη (γνωστή και ως παραλλαγή Δέλτα) από τους μη εμβολιασμένους αποκαλύπτει πρόσφατη έκθεση του Public Health England.

Στην έκθεση αναφέρεται ότι  489 (65.9%) από τους 742 ανθρώπους που πέθαναν από την ινδική μετάλλαξη 28 ημέρες, αφότου είχαν διαγνωστεί θετικοί με την ινδική μετάλλαξη μεταξύ 1ης Φεβρουαρίου και 2 Αυγούστου του 2021 είχαν κάνει τουλάχιστον μια από τις δύο δόσεις του εμβολίου, ενώ το 54,1% (402 άτομα) είχε κάνει και τις δύο δόσεις!

Με άλλα λόγια περισσότερα άτομα πέθαναν από την ινδική μετάλλαξη που ήταν εμβολιασμένοι παρά από όσους πέθαναν και ήταν ανεμβολίαστοι.

Η δημοσιοποίηση της έκθεσης  (25 Αυγούστου) έχει προκαλέσει έντονη ανησυχία στην Βρετανία, την ώρα που Γάλλοι επιστήμονες να προειδοποιούν για τον πιθανό κίνδυνο μαζικών εμβολιασμών μέσω της λεγόμενης αύξησης εξαρτώμενης από αντισώματα (ADE), δηλαδή μέσω αντισωμάτων που ενισχύουν την μόλυνση.

Βέβαια το Public Health England, σπεύδει να πει πως αυτοί οι αριθμοί είναι αναμενόμενοι και αυτό δεν σημαίνει πως τα εμβόλια, δεν δουλεύουν, καθώς αναφέρουν ότι ο αριθμός των ατόμων που έχουν πεθάνει από την παραλλαγή Δέλτα βαίνει μειούμενος.

Όπως αναφέρει το Public Health England. Εάν κάποιος είναι εμβολιασμένος και με τις δύο δόσεις του εμβολίου μειώνει κατά 96% τον κίνδυνο να καταλήξει στο νοσοκομείο.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...