Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Μεγάλες διαδηλώσεις σε Βερολίνο, Λονδίνο, Παρίσι από χιλιάδες διαδηλωτές κατά υποχρεωτικού εμβολιασμού και απαγορεύσεων

Συγκρούσεις μεγάλης έκτασης στο Βερολίνο όπου χιλιάδες άνθρωποι πραγματοποίησαν πορεία, φωνάζοντας συνθήματα και κρατώντας πανό κατά των περιορισμών και των υποχρεωτικών εμβολίων για τον COVID-19.

Εκατοντάδες διαδηλωτές επιχείρησαν να περάσουν από τα οδοφράγματα γύρω από το κτίριο του κοινοβουλίου και συγκρούστηκαν με τις δυνάμεις ασφαλείας.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Berliner Zeitung τέσσερις αστυνομικοί τραυματίστηκαν.

Περίπου 50 άνθρωποι συνελήφθησαν, ορισμένοι με την κατηγορία ότι επιτέθηκαν σε αστυνομικούς, ανέφερε η αστυνομία. Mάλιστα, σύμφωνα με αναφορές στο twitter, ένστολος αστυνομικός που συμμετείχε στη διαμαρτυρία, συνελήφθη από συναδέλφους του!

Οι διαδηλωτές, κρατούσαν πλακάτ με συνθήματα όπως «Έχω τη δική μου άποψη» και «Covid-84», που παραπέμπει στο μυθιστόρημα «1984» του Τζορτζ Όργουελ.

Η κινητοποίηση αυτή σημειώνεται έναν μήνα πριν από τις ομοσπονδιακές εκλογές. Οι κυριότεροι υποψήφιοι για την καγκελαρία έχουν δεσμευτεί ότι δεν θα υπάρξει επιστροφή στους αυστηρούς περιορισμούς του περασμένου έτους, ούτε λοκντάουν στη χώρα.

Στη χώρα  καταγράφηκαν σήμερα 10.303 νέα κρούσματα και 22 θάνατοι μέσα σε 24 ώρες, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό των νεκρών στους 92.096.

Σε όλη την Γερμανία έχουν πεθάνει από διάφορες αιτίες από την τον Μάρτιο του 2020, περίπου 1,7 εκατ. άνθρωποι!

Άρα το ποσοστό των θανάτων από Covid-19 είναι ελάχιστο! Kαι αν πέθαναν από Covid-19 όλοι αυτοί και πόσοι από αυτούς θα πέθαιναν έτσι ή αλλιώς!

Για να πείσει τον κόσμο να εμβολιαστεί, η κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα σταματήσει τη διανομή δωρεάν τεστ από τις 11 Οκτωβρίου – εξαιρούνται όσοι δεν μπορούν να εμβολιαστούν, όπως οι έγκυες και τα μικρά παιδιά.

Επίσης, όσοι επιθυμούν να μπουν σε κλειστούς χώρους εστίασης ή σε γήπεδα και να συμμετάσχουν σε θρησκευτικές τελετές θα πρέπει να έχουν εμβολιαστεί, να έχουν αρνητικό τεστ ή να διαθέτουν πιστοποιητικό νόσησης, όπως άλλωστε και στην Ελλάδα, όπου η κυβέρνηση ακολουθεί  κατά γράμμα τα όσα εφαρμόζει το Βερολίνο.

Σε Λονδίνο, Παρίσι, Αθήνα (σήμερα το απόγευμα μεγάλη διαδήλωση στο Σύνταγμα) και 54 ιταλικές πόλεις την Τετάρτη, η εξέγερση «δείχνει τα δόντια της»: Εκατοντάδες χιλιάδες άτομα βγήκαν σήμερα στους δρόμους σε Γαλλία και Βρετανία.
Από τις 2.30 το μεσημέρι της Τετάρτης ξεκινούν οι διαδηλώσεις στην Ιταλία.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...