Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Συγκλονιστική κατάθεση Ιερομονάχου μετά το ''μπόλιασμά'' του

Ἀρχιμ. Σάββα Ἁγιορείτου

σχόλιο Γ.Θ : Ετοιμαστείτε να ανατριχιάσετε...


19 σχόλια:

 1. Απλά συγκλονιστικό!!Ευτυχώς υπάρχουν στυλοβάτες της πίστεως σαν τον πάτερ Σάββα που μας στηρίζουν εμάς τους αδύναμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι εμβολιασμενοι δεν το έχουν καταλάβει δυστυχώς ότι δεν πρόκειται δύο δόσεις μόνο αλλά πολλές φορές ακόμα μέχρι να πετύχουν την σίγουρη αλλοίωση στην ψυχή και το σώμα των θυματων

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακριβώς έτσι είναι δυστυχώς.
   Φοβάμαι ότι θά βρεθούμε μπροστά από πολλές δυσάρεστες εκπλήξεις, ειδικά όλοι αυτοί που παροτρύνουν και εξαναγκάζουν...

   Διαγραφή
 3. Όντως ανατριχιαστικο!Πρέπει να σταματήσει αυτο το παγκόσμιο πείραμα! Ο Θεός να μας φυλάει!


  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ναι έκαναν πειραματόζωα τους μεγάλους γιατί θα πάρουν άδεια το 2023 και θέλουν να κάνουν και στα παιδιά το "εμβολιο"666.

   Διαγραφή
 4. Μην έχει κανείς αμφιβολία για το εν λόγω κείμενο το οποίο διαβάζει ο π. Σάββας. Είμαι αυτός που το ανάρτησε στο διαδίκτυο πριν από 1 μήνα περίπου. Τον ιερομόναχο τον γνωρίζω καλά και είναι ένας ευλαβέστατος κληρικός. Του είχα ζητήσει να κάνει βίντεο αλλά φοβήθηκε μήπως τον καταλάβουν λόγω της χαρακτηριστικής φωνής που έχει και έτσι συμφώνησε να μου το στείλει σε κείμενο. Όλα είναι αλήθεια!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Σε πιστεύουμε.Οπως και τον παπαΣαββα.Απλα ο κόσμος ενώ τα ακούει είναι χλιαρος στην πίστη.

   Διαγραφή
  2. O Χριστός σώζει πατέρα ιερομόναχε.. μην φοβάστε! Ο Χριστός σώζει. Γίνουν πιστός αχρει θανάτου..

   Διαγραφή
 5. Είναι πέρα για πέρα αληθινό, το γνωρίζω από καιρό.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Το "εμβολιο"-λογισμικο της ζωής είναι το 666!!Ξυπνήστε!!Οι ιερείς και οι παπάδες και οι μοναχοί!!Όποιος δεν το βάλει δεν μπορεί να πουλήσει και να αγοράσει..Ακόμα δεν το καταλαβατε;Έχει barcode 666

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Το εμβολιο mRNA δεν έχει καμμια σχέση με τα εμβολια και αλλάζει το DNA του ανθρώπου ποιος τους έχει δώσει αυτό το δικαιωμα;Μεταλλαξαν τα τρόφιμα αλλάζοντας το DNA τους με ποιο δικαιωμα;Με ποιο δικαιωμα μεταλλασουν τώρα τον άνθρωπο,τα παιδια;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Ο αντίχριστος είναι εδώ οι Εβραίοι τον εμφάνισαν τον μεσσία τους και θα τον στεψουν βασιλιά παγκόσμιο και βλέπετε την αρχή της παγκόσμιας δικτατοριας του!Κρίμα γιατί πρώτα τους Εβραίους εμβολιασε..Κρίμα τι έχουν να τραβηξουν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Πώς το ξέρεις ότι εμφανίστηκε ο Αντίχριστος?Για τα έσχατα πάμε βέβαια.Υπαρχει πουθενά στο ίντερνετ να το δούμε?

   Διαγραφή
 9. Οι χλιαροι είναι εμετικοι στο Θεό..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Ο αντίχριστος είναι έτοιμος να αναλάβει βασιλιάς της παγκόσμιας κυβερνήσεις,έχει ήδη την καθεδρα της υγείας είναι σατανικά αυτά τα φάρμακα..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Εγώ φοβήθηκα και είπα στον πατέρα μου που είχα πείσει να μην το κάνει, να το σκεφτούμε... Ο γιατρός είπε ότι οι φόβοι μας για παρενέργειες είναι παράλογοι... Και τώρα βλέπω αυτό... Σας παρακαλώ, όποιος το δει ας κάνει μια προσευχή να αλλάξει γνώμη γιατί φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να τον μεταπείσω μετά από αυτό. Δεν καταλαβαίνουν οι άνθρωποι, θέλουν να μη χαρακτηριστουν αρνητές... Από εκεί την πατάμε, από την κοινωνική πίεση. Και δεν το παραδεχομαστε κιόλας. Όσο βασιζόμαστε στις διαβεβαιώσεις των ειδικών για ένα τόσο ύποπτο πράγμα, και όχι στο ένστικτο μας, τόσο χάνουμε σε αντοχές.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Πρέπει να το μάθει όλος ο κόσμος και να διασωθεί αυτή η συγκλονιστική ομιλία του Γέροντα Σάββα.Οι δόσεις θα είναι 7 και αυτό είναι το προσφραγισμα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Επιστήμονες και δικηγόροι προκαλούν "σεισμό". Η κλινική εικόνα των δειγμάτων αίματος από μπολιασμένους συνδέεται με καρκίνο, σύμφωνα με γερμανική έρευνα! Η επικεφαλής ιατρός Δρ. Bärbel Ghitalla δηλώνει: "Οι άνθρωποι δεν ξέρουν τι βάζουν μέσα τους, ανησυχώ για τους ασθενείς μου". "Βόμβες" από Επιστήμονα-Διευθύντρια του ΕΣΥ: Από εδώ και πέρα, θα καταγράφονται όλες οι παρενέργειες του εμβολίου (θρομβώσεις, πνευμονικές εμβολές, εγκεφαλικά, εμφράγματα)!

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...