Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Ο θάνατος του Άκη.... και ο Σημίτης

Χαράλαμπος Μηνάογλου


Ακούω από το πρωί τα βοθροκάναλα με τις διάφορες δημοσιογραφικές πασοκίλες τους, δημοσιοκάφρους που πλούτισαν χοντρά από τα αποκλεμμένα του Πασοκ, να επαναλαμβάνουν μονότονα την ανακοίνωση του ΚΙΝΑΛ.

Ότι δηλαδή ο Τσοχατζόπουλος παρέβη τις αρχές και τις αξιές του ΠΑΣΟΚ! Του μεγαλύτερου ληστρικού οργανισμού που έχει δημιουργηθεί στην χώρα και ο οποίος άλλεξε όνομα για να μπορεί να συνεχίσει να λειτουργεί! Ο Τσοχατζόπουλος απλώς υπήρξε ο μόνος που τιμωρήθηκε, έστω και μερικώς, για την συνεχή, άπληστη, αχαλίνωτη και ξετσίπωτα φανερή ληστεία του δημοσίου χρήματος που διέπραττε το ΠΑΣΟΚ τουλάχιστον από το 1984 και μετά.

Και η οποία ληστρική δραστηριότητα εκτοξεύτηκε, όταν την ηγεσία του ανέλαβε ο τάπερμαν της Μαλβίνας, ο αρχιερέας της διαπλοκής, όπως εύστοχα τον έχει χαρακτηρίσει ο Καραμανλής, ο Σημίτης. Αυτήν την πραγματικότητα προσπαθούν να ωραιοποιήσουν αυτοί που έφαγαν τα αποκλεμμένα του ΠΑΣΟΚ με τις συμπαθητικές αναφορές στον Άκη, που στο τέλος της ζωής του και καλά εξώκυλε και δεν έμεινε πιστός στον σοσιαλισμό, όπως ο Σημιτής. Αυτό είναι το νόημα των βοθροκάναλων.... Όχι ένας καλός λόγος για τον αποθανόντα, αλλά η αποκατάσταση του αρχιερέα της διαπλοκής... του σοσιαληστή Σημίτη....

 

πηγή

2 σχόλια:

  1. ΑΚΗΣ Ο ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΣ ΠΟΥ ΤΙΜΩΡΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΚΑΛΥΨΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΦΑΓΑΝΕ ΔΕΚΑΠΛΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΡΘΕΝΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μόλις πληροφορηθήκαμε ότι ό αρχιλήσταρχος τσοχατζόπουλος απεβίωσε καί ότι θά είναι ό πρώτος έκ τών σοσιαλησταράδων τού ΠΑΣΟΚ που θά θαφτεί σέ τριόροφο...φέρετρο.Στόν πρωτο καί στον δεύτερο όροφο θά πακετάρουν τά 100.000.000 ευρώ πού έκλεψε γιά τά οποία πήγε λίγους...μήνες φυλακή καί στόν τρίτο όροφο θά πακετάρουν τόν ίδιο,κι έτσι θά τά πάρει μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...