Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Διαδηλωτές επιτέθηκαν κατά των βρετανικών βοθροκάναλων και της google για την προπαγάνδα τους υπέρ των διαβολίων

Διαδηλωτές κατά της εγκαθίδρυσης ενός εμβολιακού πιστοποιητικού/υγειονομικού πάσου εισβάλουν στα γραφεία των βρετανικών médias των Daily Mail, ITV και Channel 4 στο Λονδίνο.

Ακολουθούν επεισόδια και μάχες σώμα με σώμα με την αστυνομία..Ο κόσμος που εισέβαλε είναι κατά του εμβολιασμού ως στοιχείο υγειονομικού απαρτχάιντ και γκετοποίησης πληθυσμού .Πέφτουν τα κάστρα της προπαγάνδας χωρίς αυτά είναι ανύπαρκτοι!!

Eπιτέθηκαν και στα κεντρικά της Google αλλά ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις τους απέτρεψαν.

Θέλουν να μας κάνουν Τελ Αβίβ ήδη στην Κύπρο αν δεν έχεις υγειονομικό πάσο QR λες το ψωμί ψωμάκι δεν μπορείς να μπεις πουθενά ούτε σε φούρνο..Στη Γαλλία δεν έχεις είσοδο ούτε σε νοσοκομεία. Πολίτες που ζουν σε αυτά τα καθεστώτα λένε ότι αν δεν έχουν το υγειονομικό πάσο ζουν σαν παρίες δεν μπορούν να κάτσουν πουθενά να μπουν πουθενά…Στο μεταξύ ο εκβιασμός στα εργασιακά επιτείνεται…Αν δεν σε μαρκάρουν δεν θα δουλέψεις το 12ωρο σου γιατί εκεί έφτασαν. Μαρκαρισμένος εργάτης 12ωρου σημαίνει γκούλαγκ καταναγκαστικά έργα βοοειδές ζωοποίηση…..Εξαθλίωση των μαζών

Ήρθε η ατζέντα Αρμαγεδδών και θα την ανακοινώσουν αύριο;;Προηγήθηκε τριμερής ΥΠΕΞ Ελλάδας Κύπρου Ισραήλ την Κυριακή στο Ισραήλ με θέμα και την περιβόητη πανδημία θνησιμότητας 0.05%.
dimpenews.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...