Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

Η Αμάλ «προβλέπει» ότι ο πόλεμος είναι κοντά

Είδατε το καρικατουροειδές ικρίωμα που το ονόμασαν Αμάλ και το έβγαλαν συνοδεία με νταούλια βόλτα στην Ελλάδα. Ζουρνάδες δεν υπάρχουν διότι δεν προβλέπονται από το τελετουργικό....

Είδατε και τον συνωστισμό ολίγων ατόμων γύρω από την «προσφυγοπούλα Αμάλ» που πήγαν να δουν, τι;
Πολλοί κοιτάνε, λίγοι βλέπουν.

Μακάρι αυτοί που ακολουθούν την Αμαλ να ήταν «Αμαλ-εκίτες», αλλά μάλλον είναι «Αμαλ-άκες» καθόσον εν αγνοία τους γίνονται εκμεταλλεύσιμοι συμμετέχοντας σε κάτι που δεν καταλαβαίνουν.

Η πλύση εγκεφάλου καλά κρατεί.


Η τελετή, περιφορά, τσάρκα, λιτανεία, βόλτα, -όπως και να την πείτε το ίδιο είναι- του ικριώματος Αμάλ φυσικά και δεν είναι τυχαία, και κυρίως, δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επιλέχθηκε να γίνουν τέτοιου είδους παρακμιακές εκδηλώσεις. Λίγο πριν την εισβολή ΚΑΙ Αφγανών.

Όλα τα πραγματοποιούν με σχέδιο και με βάση την αρχέγονη θρησκεία τους. Σύμβολα, χρώματα, παραστάσεις, αριθμοί, αστρολογία, μαγεία, κλπ, όλα βρίσκονται σε ταυτόχρονη χρήση για την επιτυχία του σχεδίου τους. Τμήμα του σχεδίου τους είναι και Αμάλ και ας δούμε τι θέλει να μας πληροφορήσει.

Το παρουσιαστικό της Αμαλ είναι τέτοιο που παραπέμπει σε ανθρώπινο ομοίωμα που έφτιαχναν οι Δρυίδες. Το ξύλινο πλέγμα του κορμού της κούκλας Αμαλ είναι το ίδιο με τον ψάθινο άνθρωπο που έφτιαχναν οι Δρυίδες για αιμοβόρες θυσίες. Αλλά για να καταλάβουμε την Αμάλ πρέπει να γνωρίζουμε κάποια πράγματα για τους Δρυίδες, των οποίων το όνομα προέρχεται από το δένδρο δρυς, που είναι η βελανιδιά, και έχουν την έδρα τους στην Μεγάλη Βρετανία.Η πανάρχαια θρησκεία των Δρυίδων, είναι πλέον επίσημη θρησκεία στην Μεγάλη Βρετανία, έχει τις ρίζες της στους Ινδοευρωπαίους, δηλαδή στην Ανατολή, καίτοι κάποιοι ισχυρίζονται ότι έχει σχέση και με τους Άτλαντες. Και οι δύο απόψεις είναι σωστές. Οι Δρυίδες ιερείς φορούν λευκούς χιτώνες και έχουν ένα κόκκινο επιτραχήλιο (επί του τραχήλου). Κύριος Ναός τους ήταν το Στόουνχέντζ (Stonehenge) στην Μεγάλη Βρετανία, στον οποίο εόρταζαν με ζωγραφισμένα σε τρείς τεράστιες οθόνες (υφάσματα, σεντόνια) τρία πελώρια φίδια. Ένα φίδι σε κάθε οθόνη.
Αυτοί οι Δρυίδες ιερείς ήταν μάγοι, όπως ο Δρυίδης στον «Αστερίξ» με το μαγικό φίλτρο, και έκαναν μέχρι και ανθρωποθυσίες. Όταν επρόκειτο να ξεκινήσουν οι λαοί που πίστευαν στον Δρυιδισμό κάποιο πόλεμο, έκαναν μια τελετή ανθρωποθυσίας για τον πόλεμο που ετοίμαζαν. Έφτιαχναν ένα τεράστιο ξύλινο ομοίωμα ανθρώπου, ένα τεράστιο ικρίωμα από ξύλα, συνήθως λυγαριάς, το οποίο γέμιζαν με ανθρώπους για να τους κάψουν.

Αυτή την κατασκευή την έκαιγαν, καίγοντας μαζί και τους ζωντανούς ανθρώπους που είχαν συσσωρεύσει μέσα στο ικρίωμα αυτό. Η τεράστια ανθρωποθυσία ήταν για να έχει επιτυχία ο πόλεμός τους. Για να είναι νικητές. Γι αυτούς, τους θύτες, μια τέτοια τελετή δεν φάνταζε και τόσο άγρια αν σκεφθεί κανείς ότι τότε οι Βρετανοί, κυρίως της Ιρλανδίας, ήταν ανθρωποφάγοι. Επίσης, όταν πέθαιναν οι γονείς τους τούς έτρωγαν κι αυτούς και επίσης συνευρίσκοντο σαρκικά με όποια να ‘ναι γυναίκα, ακόμη και με τις μητέρες τους.

Τώρα, μ’ όλ’ αυτά που βλέπουμε και ακούμε περί ασταθείας στον πλανήτη, περί επικειμένων πολεμικών συγκρούσεων και περί προσπαθείας μειώσεως του πληθυσμού στον πλανήτη, το σίγουρο είναι ότι κάποια στιγμή θα χυθεί αίμα, άσχετα με το είδος του πολέμου που θα προκαλέσουν. Απλά θέλουν, ο πόλεμος που ετοιμάζουν να έχει επιτυχία, διότι κουράσθηκαν ν’ αποτυγχάνουν.

Πώς να μην γίνει παραλληλισμός της τότε Δρυιδικής τελετουργίας με την «τελετουργία» της Αμάλ όταν υπάρχουν τόσα κοινά στοιχεία. Ας τα δούμε.
Κατ΄ αρχήν, η Αμάλ ξεκίνησε στην Ελλάδα από την Χίο διότι ξέρουν πολύ καλά τι κάνουν, και ας μην αναλυθεί τώρα επειδή είναι πολύ πεσι-μυστικό. Αν επρόκειτο για προσφυγοπούλα θα έπρεπε να ξεκινήσει από την Λέσβο. Η Αμάλ μετά την περιοδεία της θα καταλήξει στην Μεγάλη, προς το παρόν, Βρετανία, την έδρα των φιλοπολέμων μυστικών οργανώσεων που διοικούν την Γη. Θα περάσει απ’ όλη την Ευρώπη.

Οι Δρυίδες ιερείς ήταν ντυμένοι με λευκούς χιτώνες και είχαν ένα κόκκινο πετραχήλι όπως προαναφέρθηκε. Με λευκά ρούχα και κόκκινο φουλάρι είναι ντυμένοι οι τυμπανιστές που συνοδεύουν την Αμάλ. Τυχαία τα τακτοποίησε έτσι ο «σκηνοθέτης» των εκδηλώσεων;

Το κυριότερο στοιχείο είναι τούτο.
Ο κορμός του σώματος της προσφυγοπούλας Αμαλ είναι όμοιος με το ξύλινο ομοίωμα ανθρώπου που έφτιαχναν οι Δρυίδες, που ήταν γνωστό ως “wicker man”.

Γιατί δεν έντυσαν και τον κορμό και τα χέρια της Αμάλ;
Γυμνή μουσουλμάνα; Λίγο αδύνατο φαίνεται. Γιατί έπρεπε να είναι ορατή στο κοινό η κατασκευή του κορμού της; Υπάρχει προηγούμενο κατασκευής καρικατουρών στα διάφορα καρναβάλια στις Απόκριες το οποίο δεν ακολούθησαν. Για σκεφθείτε το λίγο.

Αυτό το ομοίωμα που φτιάχτηκε παλιά για να καίγονται ζωντανοί άνθρωποι έχει απασχολήσει και την «τέχνη». Έχει γίνει κινηματογραφική ταινία και, επειδή πρόκειται για τελετή μαγείας, έχει γίνει και τραγούδι του σκληρού ροκ, από το συγκρότημα Iron Maiden. Ταινία και τραγούδι έχουν τον ίδιο τίτλο. “Wicker Man”.

Χρ. Μαντζιάρη

9 σχόλια:

 1. Ο Θεος να βαλει το χερι Του γιατι νομιζω οτι απο οπου περασε αυτο το ξοανο και το δεχτηκαν θα γινει μεγαλη καταστροφη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Όχι μόνο όπου πέρασε αυτό το ξόανο έγινε καταστροφή αλλά και ο ψευδοεπισκοπος Ουκρανίας.

   Διαγραφή
 2. ΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μπράβο για την ανάλυση, επί τέλους πρέπει να κοιτάξουμε και πίσω από το προφανές. Για κάποιους και το δεύτερο επίπεδο είναι πάλι προφανές, μα δυστυχώς για τους περισσότερους υπάρχει έλλειμμα υποβάθρου και ραθυμία στη σκέψη. Ο "έξω από δω" μπήκε στην Ελλάδα και αλωνίζει και ο κόσμος περιμένει τους βαρβάρους στην αγορά συναθροισμένος...Θλίψη για ό,τι συμβαίνει, ο Θεός να μας λυπηθεί και να βάλει το χέρι του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ κείμενο κ. Μανωλαράκη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. H ΑΜΑΛ ΣΕ ΠΕΡΙΟΔΕΙΑ ΚΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΛΙΤΑΝΕΙΑΣ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΗΣ ΚΟΙΜΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ .ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΝΑ ΔΕΙ ΑΣΠΡΗ ΜΕΡΑ ,ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΙΣ ΔΥΣΚΟΛΙΕΣ ΤΟΥ ,ΚΑΙ ΟΙ ΔΕΣΠΟΤΑΔΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΜΕΝΟΙ ΜΗΝ ΚΑΙ ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ,ΟΛΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΔΙΑΒΟΛΟ ΚΑΙ ΓΥΡΙΣΑΝ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Τον Αντίχριστο θα τον προσκυνήσουν και οι εκλεκτοί.Ετσι λέει η αποκάλυψη.Οσο για τους Δεσποταδες είναι μέρος της ελίτ.

   Διαγραφή
 6. π. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ ΔΙΟΝΥΣΙΑΤΗΣ
  ....Καὶ στὴν ἐρώτησή μου· Ὁ Θεὸς θὰ ἐπιτρέψει τὴν ἀντικατάσταση τῆς ἁγίας Ἐκκλησίας Του, ποῦ «ἐπεριποιήσατο τῷ ἰδίω Αἵματι», μὲ τὸν σκοτεινὸ καὶ δαιμονικὸν μουσουλμανισμὸν μέσα στὴν Τοπικὴ Ὀρθοδοξία τῆς Ἑλλάδος; Μοῦ ἀπήντησαν μὲ ἕνα στόμα ὅτι, ὁ Θεὸς θὰ τὸ ἐπιτρέψει ἐξ ἀφορμῆς τῆς ἐκτεταμένης ἁμαρτίας. Καὶ ἀνεφέρθησαν στοὺς βυζαντινοὺς ρωμηούς, ποῦ δὲν μετανοοῦσαν.

  Καὶ ὅταν πάλιν τοὺς ἐρώτησα· πῶς θὰ συμβεῖ αὐτὸ καὶ πότε καὶ τί θὰ γίνουν οἱ Ἕλληνες; Ἀπήντησαν, ὅτι ἤδη ἐνεργεῖται ἡ ἅλωση μὲ τὰ 2-3 ἑκατομμύρια τῶν μωαμεθανῶν, ποῦ ὀνομάζονται μετανάστες, καὶ ποῦ θὰ στερεώνονται σταδιακῶς μὲ τὴν ἑλληνικὴν ἰθαγένεια, ποῦ θὰ τοὺς χορηγεῖ εὐχαρίστως τὸ Κράτος, δηλαδὴ ἡ ἄθεη κυβέρνηση.

  Οἱ δὲ Ἕλληνες βαθμιαίως θὰ γίνουν μειονότης, ἕως ὅτου θὰ μείνουν ἐλάχιστοι χριστιανοὶ ὡς…δεῖγμα. Μὴ ἀπορεῖς, πάτερ Θ., ἔσπευσαν νὰ ἐξηγήσουν, αὐτὴν τὴν τραγωδία τοῦ λαοῦ μας. Πολλοὶ θὰ ἀποδεχθοῦν τὸν μουσουλμανισμὸν ἀβιάστως. Ἄλλοι, μὲ κάποιαν βίαν ποικίλης μορφῆς. Καὶ ἄλλοι «χριστιανοὶ» θὰ μεταναστεύσουν σὲ χριστιανικὲς χῶρες, μὴ δυνάμενοι νὰ συμβιώσουν μὲ τοὺς βαρβάρους αὐτούς, ποῦ τοὺς χρησιμοποιεῖ ὁ Θεὸς ὡς μέσον παιδαγωγίας, ὅπως ἀνὰ τοὺς αἰῶνες ἐνεργοῦσε στοὺς Ἰσραηλίτες καὶ στοὺς χριστιανούς, ποῦ δὲν μετανοοῦσαν γιὰ τὶς ἁμαρτίες τους. Παράδειγμα ὁ Κατακλυσμός, τὰ Σόδομα, ὁ Ἑλληνισμὸς τῆς Ἀνατολῆς, τὸ Βυζάντιον.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είσαι ΚΛΕΦΤΗΣ κε Μανωλαράκη! Το κείμενο είναι του Χρ. Μαντζιάρη

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...