Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

3000 ορθόδοξοι κάτοικοι της Οδησσού συμμετείχαν σε πορεία για την υπεράσπιση των οικογενειακών αξιών


σχόλιο Γ.Θ : Ορθόδοξοι της κανονικής Εκκλησίας... όχι της made in USA /fanari

Στις 28 Αυγούστου του 2021, την ημέρα της εορτής της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου, στο πλαίσιο του πρότζεκτ #ДоброОбъединяет (Ελλ: «Το Καλό Ενώνει»), πραγματοποιήθηκε, στο κέντρο της πόλης της Οδησσού, η πορεία «Είμαστε υπέρ των δικών μας οικογενειακών αξιών». Η πορεία αυτή πραγματοποιήθηκε από πιστούς της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας με σκοπό να διατρανώσουν την υποστήριξη των παραδοσιακών οικογενειακών αξιών. Αυτό αναφέρεται από το Τμήμα Ενημέρωσης και Διαφωτισμού της Ουκρανικής Ορθόδοξης Εκκλησίας, επικαλούμενο την Υπηρεσία Τύπου της Εκκλησιαστικής Επαρχίας Οδησσού.

Με την ευλογία του Μητροπολίτη Οδησσού και Ισμαήλ κ.κ.Αγαθαγγέλου, η πολυπληθής πορεία των πιστών κατοίκων της Οδησσού, η οποία απαριθμούσε πάνω από 3000 συμμετέχοντες, ξεκίνησε από τον Καθεδρικό Ναό της Μεταμόρφωσης του Σωτήρος και, μέσω κεντρικών οδών, έφτασε στο μνημείο του Ντιουκ Ντε Ρισελιέ, στη λεωφόρο Πριμόρσκιϊ.

Εκεί, τους περίμεναν μουσικό συναυλιακό πρόγραμμα, στο οποίο συμμετείχε και η χορωδία «Μιροτβόρτσι» (Ελλ: Ειρηνοποιοί), κέρασμα και διασκεδαστικά παιχνίδια για παιδιά.

Στη γιορτή πήραν μέρος πολλές ορθόδοξες οικογένειες.

news.church.ua

pravoslavie

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...