Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

Υποχρεωτικοί εμβολιασμοί: Μέσα Σεπτέμβρη οι ανακοινώσεις - Στο «στόχαστρο» δημόσιο και Ένστολοι

Οι σατανάδες της βουλής έχουν πλέον αποφασίσει να μην υπάρχουν ανεμβολίαστοι πολίτες

Η χούντα μπορεί να ανακοίνωσε σήμερα νέες απαγορεύσεις και μέτρα πίεσης για τους ανεμβολίαστους, παρόλα αυτά υπάρχει και συνέχεια, καθώς στα μέσα Σεπτέμβρη θα υπάρξουν ανακοινώσεις και για υποχρεωτικούς εμβολιασμούς. 

Ήδη ο εμβολιασμός είναι υποχρεωτικός για τους υγειονομικούς και για τους εργαζόμενους στις δομές υγείας, ενώ σήμερα ανακοινώθηκε πως υποχρεωτικός είναι ο εμβολιασμός και για τους ιδιώτες γιατρούς και φαρμακοποιούς. 

Η βεντάλια της υποχρεωτικότητας θα ανοίξει και άλλο μέσα στον Σεπτέμβριο, με τους δημόσιους υπάλληλους και τους ένστολους να είναι αυτοί που θα ακολουθήσουν -πιθανότατα. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, σήμερα, στον πρωινό καφέ στο Μαξίμου, τέθηκε ξανά το θέμα της λήψης μέτρων και αποφασίστηκε η επέκταση του μέτρου της υποχρεωτικότητας του εμβολίου. Οι ανακοινώσεις εκτιμάται ότι θα γίνουν στα μέσα Σεπτεμβρίου.

Κυβερνητικές πηγές ανέφεραν μάλιστα ότι η χθεσινή απόφαση του αμερικανικού FDA που έδωσε οριστική έγκριση του Pfizer δείχνει το δρόμο προς την υποχρεωτικότητα του εμβολίου.

Παράθυρο για επέκταση του υποχρεωτικού εμβολιασμού, άφησε χθες και ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου και σε άλλες κατηγορίες εργαζομένων στον δημόσιο τομέα μετά τους υγειονομικούς και τους εργαζόμενους σε μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων, καθώς «η κυβέρνηση θα κάνει ότι χρειαστεί προκειμένου να αποτρέψουμε κάθε κίνδυνο», όπως είπε χαρακτηριστικά.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...