Κυριακή 27 Ιουνίου 2021

«Βόμβα» από τον εφευρέτη των mRNA εμβολίων για τους κινδύνους που ενέχουν για τους νέους

Ο εφευρέτης των εμβολίων mRNA, Ρόμπερτ Μαλόουν, κατηγόρησε την κυβέρνηση των ΗΠΑ πως «δεν είναι διαφανής σχετικά με τους κινδύνους» των εμβολίων κατά της Covid-19, στη διαρκεια συνέντευξής του στο Fox.

Ο Μαλόουν, ο οποίος φέρεται να επινόησε την τεχνολογία mRNA που χρησιμοποιείται σήμερα από φαρμακευτικές στα εμβόλια κατά της Covid, είπε ότι «δεν υπάρχουν αρκετά στοιχεία σχετικά με τους κινδύνους για τους έφηβους και τους νεαρούς ενήλικες» και δεν πιστεύει ότι πρέπει οι συγκριμένες ηλικιακές ομάδες να ωθούνται σε εμβολιασμό.

«Δεν νομίζω ότι τα οφέλη υπερτερούν των κινδύνων σε αυτή την ηλικιακή ομάδα», δήλωσε ο Μαλόουν, αναφερόμενος σε άτομα ηλικίας 18 έως 22 ετών, προσθέτοντας πως «δυστυχώς δεν έχει γίνει επαρκής ανάλυση κινδύνου-οφέλους».

«Ανησυχώ επειδή ξέρω ότι υπάρχουν κίνδυνοι, αλλά δεν έχουμε πρόσβαση σε δεδομένα.

»Και έτσι, είμαι της άποψης ότι οι άνθρωποι έχουν το δικαίωμα να αποφασίσουν εάν θα δεχτούν εμβόλια ή όχι, ειδικά επειδή αυτά είναι πειραματικά εμβόλια» συνέχισε ο Μαλόουν.

Ο εφευρέτης των mRNA εμβολίων μοιράστηκε τις ανησυχίες του την ίδια μέρα που μια συμβουλευτική ομάδα των CDC ανέφερε ότι υπάρχει «πιθανή σύνδεση» μεταξύ σπάνιων περιπτώσεων μυοκαρδίτιδας σε εφήβους και νεαρούς ενήλικες, που έχουν εμβολιαστεί με τα Pfizer/BioNTech και Moderna.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...