Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Το Ισραήλ ακυρώνει στη πράξη τα Πιστοποιητικά Εμβολιασμού καθώς το 54% των κρουσμάτων είχαν εμβολιαστεί. Μελέτη του Πανεπιστημίου του Cambridge αποκαλύπτει ότι οι εμβολιασθέντες κινδυνεύουν εξίσου από τη Delta

Πυρηνικές βόμβες κατά του προγράμματος εμβολιασμού και των Πράσινων Διαβατηρίων για εμβολιασθέντες από το Ισραήλ και από το Πανεπιστήμιο του Cambridge.

By The Clockwork Orange Times Team

Την ίδια στιγμή με τρόμο τα διεθνή ΜΜΕ αρχίζουν σιγά σιγά να ψελλίζουν ότι θα χρειαστούν νέα εμβόλια για να αντιμετωπίσουν τη παράλλαξη Delta καθώς τα σημερινά τα διαπερνά.

Πάμε λοιπόν να δούμε τι συμβαίνει στο πλανήτη το καυτό πρωινό της Παρασκευής 25 Ιουνίου 2021 μετά από τη καυτή υπερΠανσέληνο που προηγήθηκε.

Πάνω από τις μισές από τις περιπτώσεις κοροναϊού που έφτασαν στο Ισραήλ από το εξωτερικό ήταν άνθρωποι που είχαν εμβολιαστεί σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Υγείας.

Περίπου 11 άτομα που έφτασαν στο Ισραήλ τις τελευταίες 10 ημέρες επιβεβαιώθηκαν ότι έχουν μολυνθεί από τον coronavirus την Τετάρτη, με επτά από τις περιπτώσεις να αφορούν άτομα που είχαν ήδη εμβολιαστεί!

Τον περασμένο μήνα, 215 κρούσματα κοροναιού είχαν εισέλθει στο Ισραήλ, με το 54% (πάνω από τους μισούς) να περιλαμβάνει εμβολιασμένα άτομα-σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ της Jerusalem Post.

Στο μεταξύ στο Ισραήλ επανέρχονται καλπάζοντας οι μάσκες, είναι ήδη εδώ απόσμενα οι ιογενείς λοιμώξεις που είθισται να εμφανίζονται τον χειμώνα και όπου νάναι οι επιστημονικές αρχές της χώρας θα αρχίσουν να εξάγουν συμπεράσματα από την αποτελεσματικότητα του εμβολίου σε περίπτωση που το Ισραήλ τολμήσει να ανοίξει τα σύνορά του-από την 1η Ιουλίου μετέθεσε τώρα το άνοιγμα για τον Αύγουστο και βλέπουμε.

Αυτός ο Αύγουστος της ανθρωπότητας μοιάζει όλο και πιο απόμακρος. Λεπτό προς λεπτό αυτά που συμβαίνουν στον πλανήτη είναι πρωτόγνωρα για όσους τα παρακολουθούν.

Και δεν είναι μόνο τα ευρήματα του Ισραήλ που προσθέτουν πολλά ερωτηματικά στην αποτελεσματικότητα των εμβολίων.

Έρχεται και μία έρευνα του Πανεπιστημίου Cambridge να αποδείξει ότι οι νέες μεταλλάξεις όπως η Delta χτυπάνε εξίσου και τους εμβολιασθέντες!

Οι συντάκτες της έρευνας που δημοσιεύει και η Καθημερινή υποστηρίζουν ότι το νέο στέλεχος μπορεί να πλήξει ακόμη και πλήρως εμβολιασμένους νοσοκομειακούς, που αναγκαστικά πρέπει να περιθάλπουν ασθενείς με χαμηλή απόκριση στο εμβόλιο.

Καταλήγουν έτσι στο συμπέρασμα ότι οι νοσοκομειακοί εργαζόμενοι – προκειμένου να μην επαναπροσβληθούν και μεταδώσουν τον ιό σε ευπαθείς ασθενείς – πρέπει να καταφύγουν σε ενισχυτική δόση εμβολίου (!!!)

Η μελέτη καταδεικνύει την περίπτωση ενός περιστατικού υπερμετάδοσης στο νοσοκομείο του Δελχί νωρίτερα μέσα στο έτος, όπου 30 πλήρως εμβολιασμένα μέλη του προσωπικού προσεβλήθησαν από την μετάλλαξη «Δέλτα» του κορωνοϊού.

Κανείς από τους εργαζόμενους δεν χρειάστηκε να διασωληνωθεί αλλά η μελέτη αναφέρει ότι το ξέσπασμα μέσα στο νοσοκομείο προσέθεσε περισσότερες αποδείξεις στην υπόθεση ότι η «Δέλτα» είναι πιο ανθεκτική στα εμβόλια σε σύγκριση με άλλα στελέχη.

Ανάλογες εξάρσεις της μετάλλαξης Δέλτα αναφέρθηκαν σε άλλα δύο ινδικά νοσοκομεία, ανέφεραν οι ερευνητές, αλλά τέτοιες εξάρσεις δεν παρατηρήθηκαν με άλλα στελέχη.

Τα περιστατικά επαναμόλυνσης μεταξύ πλήρως εμβολιασμένων νοσοκομειακών εργαζομένων είναι ανησυχητικά καθώς τα νοσοκομεία είναι υποχρεωμένα να νοσηλεύουν ανθρώπους που οι συνθήκες της υγείας τους περιορίζουν την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, αναφέρει η μελέτη.

Και επειδή τέτοιοι ασθενείς παρουσιάζουν τον κίνδυνο να αναπτύξουν σοβαρή νόσηση μετά την μόλυνσή τους από μέλη του ιατρικού και νοσοκομειακού προσωπικού, η μελέτη αναφέρει ότι πρέπει να διασφαλιστεί η ενίσχυση των εμβολιασμών για τέτοιους εργαζομένους.

Στη Λισσαβώνα της Πορτογαλίας η έξαρση των κρουσμάτων προκάλεσε «πισωγύρισμα» της επιστροφής στην κανονικότητα, καθιστώντας αναγκαία την επιβολή νέων μέτρων σε καταστήματα, εστιατόρια και καφενεία, τα οποία πλέον πρέπει να κλείνουν νωρίτερα. Ακόμη και το Ισραήλ, με τεράστια εμβολιαστική κάλυψη, επέβαλε εκ νέου την υποχρέωση μάσκας σε κλειστούς χώρους, μόλις δύο εβδομάδες αφότου την είχε καταργήσει.

Αργά η γρήγορα η ανθρωπότητα είναι αναγκασμένη να κοιτάξει με τόλμη τη προέλευση του ιού. Εδώ κρύβεται η ίαση, διαφορετικά μην εκπλαγείτε εάν πολύ σύντομα βιώσουμε την διάλυση των ΗΠΑ και τη μεγαλύτερη ήττα του δυτικού κόσμου στη νεώτερη ιστορία. Οδεύουμε προς τα εκεί όπως ο Τιτανικός στο Παγόβουνο.

Στο μεταξύ η ιδέα να εμβολιαστούν τα παιδιά 12 με 15 ετών με εμβόλια τα οποία αποδεδειγμένα διαπερνούν κάποιες μεταλλάξεις όπως η Delta αποδεικνύεται θανάσιμη όπως στη περίπτωση του 13χρονου αγοριού από το Michigan που πάθεναε στα 13 του χρόνια μόλις 3 μέρες αφότου έκανε τη 2η δόση του εμβολίου της Pgizer.

Δυστυχώς ο θάνατός του πολιτικοποιήθηκε και οι συγγενείς του είναι διπλά στεναχωρημένοι γι΄αυτό. Μάλιστα κατέβασαν γι΄αυτό το λόγο και κάποιες από τις σχετικές αναρτήσεις.

Ο θάνατος του εφήβου αναφέρθηκε στα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) και βρίσκεται υπό διερεύνηση από ομοσπονδιακούς ρυθμιστές υγείας για να διαπιστώσει εάν υπάρχει συσχέτιση μεταξύ του θανάτου και του εμβολιασμού – σύμφωνα με το Τμήμα Υγείας της Κομητείας Saginaw – το οποίο έλαβε ειδοποίηση από το Το γραφείο του ιατρικού εξεταστή Saginaw για το θάνατο του αγοριού.

«Η απώλεια ζωής σε έναν έφηβο για οποιοδήποτε λόγο είναι θλιβερή», δήλωσε το υπουργείο Υγείας σε δήλωση. «Η αξιωματούχος υγείας Chris Harrington, MPH και η ιατρική διευθύντρια Delicia Pruitt, MD, είναι μητέρες παιδιών κοντά στην ηλικία του αγοριού, οπότε τους ακουμπάει η υπόθεση»

Από την Τετάρτη, το Σύστημα Αναφοράς Ανεπιθύμητων Εκδηλώσεων (VAERS) του CDC δεν περιελάμβανε καταχώριση για τον έφηβο από το Michigan που πέθανε τον Ιούνιο. Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, υπάρχει μια δίμηνη καθυστέρηση δεδομένων μεταξύ των αναφορών που υποβάλλονται στο VAERS και εκείνων που δημοσιεύονται στο κοινό.
Τα προκαταρκτικά αποτελέσματα της αυτοψίας έδειξαν ότι μετά τον εμβολιασμό του συμπτώματα παρόμοια με αυτά που τεκμηριώθηκαν σε άλλα έφηβα αγόρια που εμφάνισαν μυοκαρδίτιδα μετά τον εμβολιασμό με COVID.

Στις 20 Ιουνίου, η θεία του Clynick, η Tami Burages, δημοσίευσε ένα tweet με μια φωτογραφία της κάρτας εμβολιασμού του ανιψιού της και αυτή τη δήλωση, αν και έκτοτε έχει αφαιρέσει αυτό το tweet:

Διαβάστε τις λεπτομέρειες ΕΔΩ

A 13-year-old Michigan boy died June 16, three days after he received his second dose of Pfizer’s COVID vaccine.

 

Tweet Jacob

 

Tweet about Jacob

http://scripta---manent.blogspot.com/2021/06/54-cambridge-delta.html

kourdistoportocali.com

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...