Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Το YouTube μπλόκαρε ομάδα που χρηματοδοτεί ο Σόρος και μετά ζήτησε συγγνώμη!

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΞΕΦΤΙΛΕΣ... Google/Youtube 

Λίγες ώρες μετά την απαγόρευση του λογαριασμού του Right Wing Watch για φερόμενη παραβίαση των όρων υπηρεσίας του, το YouTube ζήτησε συγγνώμη και επανέφερε την δυνατότητα σύνδεσης στην Δημοκρατική ομάδα πίεσης που ασχολείται με τη λογοκρισία της «επικίνδυνης συμπεριφοράς» στο διαδίκτυο. 

Η ομάδα, η οποία αναφέρει ότι «παρακολουθεί και εκθέτει τις δραστηριότητες των πολιτικών οργανώσεων της Ριζοσπαστικής Δεξιάς», βρέθηκε υπό απαγόρευση νωρίτερα τη Δευτέρα για «σοβαρές ή επαναλαμβανόμενες παραβιάσεις» των όρων υπηρεσίας του YouTube. Η πλατφόρμα που ανήκει στην Google επιβεβαίωσε την απόφαση μετά από μια αρχική έφεση, αφήνοντας το Right Wing Watch σε έξαλλη κατάσταση και τους απανταχού συντηρητικούς να γελούν σχετικά με το φαινόμενο του.. μπούμερανγκ.

Αλλά όπως αποδεικνύεται, ορισμένες αναστολές στο YouTube είναι λιγότερο «μόνιμες» από άλλες. Το RWW ανακοίνωσε θριαμβευτικά τη Δευτέρα το απόγευμα ότι ο λογαριασμός τους έχει αποκατασταθεί, δημοσιεύοντας ένα στιγμιότυπο οθόνης του email του YouTube όπου αναγνωρίζε το "λάθος" και ζητάει συγγνώμη για την αναστάτωση.

Το Right Wing Watch είναι ένα έργο του People for the American Way, το οποίο περιγράφεται ως «προοδευτική οργάνωση υπεράσπισης που ιδρύθηκε για την καταπολέμηση του δεξιού εξτρεμισμού και την οικοδόμηση μιας δημοκρατικής κοινωνίας». Ένας από τους σημαντικότερους δωρητές του είναι το Ανοιχτό Κοινωνικό Ταμείο του Soros. 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...