Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Απίθανη ειδηση από το Ισραήλ

Τέτοια συσκότιση του νου δεν έγινε ποτέ. Τόσο παλάβωσε πια ο κόσμος που οι ίδιοι που μιλούν για την επικινδυνότητα των εμβολίων οι ίδιοι άνθρωποι τους λεν βάλτε τα και μην φοβάστε...

Π.Λ.

Εκτός από τα περιστατικά μυοκαρδίτιδας που έχουν παρατηρηθεί μετά το εμβόλιο Pfizer, το σκεύασμα της εταιρείας, όπως μεταδίδει η έγκυρη Jerusalem Post, έχει συνδεθεί με αυξημένες πιθανότητες ανάπτυξης θρομβωτικής θρομβοκυτταροπενικής πορφύρας (TTP), μιας σπάνιας διαταραχής του αίματος, ανέφεραν Ισραηλινοί ερευνητές την Δευτέρα.

Το TTP είναι μια αυτοάνοση ασθένεια που προκαλεί σχηματισμό θρόμβων αίματος σε διάφορα όργανα του σώματος. Σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας, αυτοί οι θρόμβοι μπορούν να περιορίσουν ή να εμποδίσουν την ροή αίματος πλούσιου σε οξυγόνο σε βασικά όργανα όπως ο εγκέφαλος, τα νεφρά και η καρδιά, με αποτέλεσμα σοβαρά προβλήματα υγείας!!! Έτσι μετά το Astrazeneca, φόβοι για θρομβώσεις υπάρχουν και για το εμβόλιο της Pfizer, σύμφωνα με όσα λέγονται στο Ισραήλ.Ερευνητές από το Ινστιτούτο Αιματολογίας στο Ιατρικό Κέντρο Shamir δήλωσαν ότι είχαν ειδοποιηθεί για το πρόβλημα, μόλις παρατηρήθηκε μια ξαφνική αύξηση του TTP στην χώρα – τέσσερις περιπτώσεις εντοπίστηκαν σε ένα μήνα σε σύγκριση με δύο ή τρεις περιπτώσεις ετησίως

Η ιατρική ομάδα είπε ότι βρήκε μια «χρονολογική σύνδεση» μεταξύ του εμβολιασμού του ασθενούς και της έναρξης των συμπτωμάτων της νόσου.

Ως αποτέλεσμα, η ιατρική ομάδα, με επικεφαλής την Δρ Maya Koren-Michowitz, διευθύντρια του Εργαστηρίου Αιματολογίας και Αιματολογικής Ογκολογίας, συνέστησε στους ανθρώπους που είχαν TTP να εμβολιαστούν μόνο με ειδική άδεια από τον γιατρό τους και να τεθούν μετά υπό κλινική παρακολούθηση.

Ωστόσο, ένας εκπρόσωπος του νοσοκομείου ισχυρίστηκε ότι αυτή η μελέτη δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αποτρέψει τους ανθρώπους από τον εμβολιασμό.

«Οι γιατροί και οι ασθενείς πρέπει να είναι προσεκτικοί με τα εξής κλινικά συμπτώματα: αδυναμία, κόπωση, νευρολογικές διαταραχές, αιμορραγία και πόνος στο στήθος», δήλωσε η ερευνητική ομάδα.

Κάλεσαν επίσης «υγιείς ανθρώπους» που έχουν εμβολιαστεί να είναι προσεκτικοί και να ζητούν ιατρική βοήθεια αμέσως εάν εμφανιστούν συμπτώματα.

πηγή
πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...