Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Αποκάλυψη: Και η Google πίσω από την δημιουργία του Covid-19; - Επί 10 χρόνια χρηματοδοτούσε τον «ύποπτο» P.Daszak

«Τσουνάμι» αποκαλύψεων τον τελευταίο καιρό για την προέλευση του κορωνοϊού και τον ύποπτο ρόλο του Peter Daszak, καθώς δημοσίευμα συνδέει και την Google με τον ζωολόγο.

Μετά την αποκάλυψη του pronews πως Έλληνες επιστήμονες συνδέονται με τον Peter Daszak, πρόεδρο της EcoHealth Alliance, η οποία χρηματοδότησε την συγκάλυψη της έρευνας για την προέλευση του κορωνοϊού μία ακόμη αποκάλυψη βλέπει το φως της δημοσιότητας. 

Σύμφωνα με την Daily Mail, η Google χρηματοδότησε έρευνα που πραγματοποιήθηκε από τον επιστήμονα -που συνδέεται με την Wuhan- και την… φιλανθρωπική του οργάνωση για περισσότερο από μια δεκαετία.

Η χρηματοδότηση αφορούσε διάφορες επιστημονικές μελέτες μεταξύ 2010 και 2018.

Η Google εξέδωσε την Τρίτη μια δήλωση λέγοντας: «Αυτές είναι γελοίες και αβάσιμες θεωρίες συνωμοσίας. Οι εφάπαξ φιλανθρωπικές επιχορηγήσεις που αναφέρονται δεν είχαν καμία σχέση με τον COVID. Δεν έχουμε ασχοληθεί με οποιαδήποτε έρευνα που σχετίζεται με τον COVID ή το εργαστήριο Wuhan.»

Η Google αρνείται λοιπόν πως η όποια χρηματοδότηση που έδωσε στον Daszak είχε σχέση με τον κορωνοϊό και τα πειράματα που φέρονται να έγιναν στο εργαστήριο της Wuhan στην Κίνα. Παρόλα αυτά η Daily Mail είναι μία έγκυρη εφημερίδα και μόνο αδιάφορη δεν περνάει στη Δικαιοσύνη η αποκάλυψη της, ενώ και η Google επιβεβαίωσε πως χρηματοδοτούσε τον «ύποπτο» επιστήμονα. 

Σημειώνεται πως ο Daszak υπεβλήθη σε έντονο έλεγχο από τότε που προέκυψε ότι, με πρόσχημα το φιλανθρωπικό του έργο, είχε προηγουμένως συνεργαστεί με το Ινστιτούτο ιολογίας του Γουχάν - το εργαστήριο που κατηγορείται ότι ήταν η πηγή της επιδημίας COVID-19.

Η EcoHealth Alliance, στην οποία προεδρεύει και στην οποία δόθηκαν 39 εκατομμύρια δολάρια από το Πεντάγωνο μεταξύ του 2013 και του 2020, παρείχε χρηματοδότηση στο εργαστήριο Wuhan για την έρευνα για κορωνοϊούς τα τελευταία χρόνια.

Υπενθυμίζεται ακόμα μία φορά πως ο Dazsak, ενώ χρηματοδοτούσε έρευνα για κορωνοϊούς, συνέταξε επιστολή, στην οποία «ειδικοί», μεταξύ των άλλων Έλληνες, διαβεβαίωναν πως ο κορωνοίός έχει φυσική προέλευση.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...