Σάββατο 26 Ιουνίου 2021

Το παραμύθι δεν θα σταματήσει αν δεν το σταματήσουμε εμείς

 

Τα ΜΜΕ ξεκίνησαν πάλι την εκστρατεία τρομολαγνείας για το νέο στέλεχος «Δέλτα» το οποίο πριν λίγο καιρό λεγόταν «Ινδική Μετάλλαξη». Έχουν φτάσει πλέον διεθνώς στο σημείο της γελοιότητας να επιβάλλουν λοκντάουν για 5 και 10 κρούσματα.

Ας μη γελιόμαστε πια. Ο εφιάλτης των λοκντάουν, η ανοησία με τις μάσκες και η ψυχιατρικής φύσης εμμονή τους με τα εμβόλια δεν πρόκειται να τελειώσουν.

Τα κλειστά σχολεία, η ολοκληρωτική καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας, οι αυτοκτονίες, η έκρηξη στους θανάτους από καρκίνο, τα ψυχοφάρμακα, τα διαζύγια, οι θρομβώσεις, οι μυοκαρδίτιδες, οι παραλύσεις, οι τυφλώσεις, οι κωφώσεις και όλος αυτός ο παραλογισμός θα μας συνοδεύουν για το υπόλοιπο της ζωής μας.

Εκτός και αν τα σταματήσουμε εμείς

Μετά την έντονη διαμαρτυρία της ηγεσίας της Ινδίας για την χρήση του ονόματος της χώρας τους για μια υποτιθέμενη μετάλλαξη, τώρα έπιασαν τα γράμματα της ελληνικής αλφαβήτου.

Θέλετε να προβλέψω όλες τις μεταλλάξεις; Ορίστε:

«α», «β», «γ», «δ», «ε», «ζ», «η», «θ», «ι», «κ», «λ», «μ», «ν», «ξ», «ο», «π», «ρ», «σ», «τ», «υ», «φ», «χ», «ψ», «ω».

Αυτές είναι. Στη συνέχεια αν χρειαστεί θα χρησιμοποιήσουν και διπλά γράμματα.

Έχουμε ήδη τη μετάλλαξη «δέλτα». Το νέο αγαπημένο εργαλείο των κυβερνήσεων και των εκδιδόμενων που πληρώνουν για την κατατρομοκράτηση του κόσμου και το επικοινωνιακό μασάζ για τα λοκντάουν που έρχονται σε λίγους μήνες.

Φυσικά ήδη το συνδυάζουν με την εκστρατεία γενοκτονίας με τον τίτλο «εμβόλιο για το καλό σου και για να μην πεθάνεις τον παππού και τη γιαγιά».

Οι βρωμιάρηδες οι ανεμβολίαστοι φταίνε για τη διασπορά της νέας μετάλλαξης τα επικείμενα λοκντάνουν και μέτρα

Παντελώς ψευδές φυσικά. Οι εμβολιασμένοι μεταδίδουν εξίσου τη νέα μετάλλαξη.

Ο μόνος τρόπος είναι το hashtag #JustSayNo. Απλά λέμε όχι.

Το 85% του πληθυσμού έχει πλέον αντιληφθεί ότι κάτι δεν πάει καλά. Τα απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά εμβόλια σκοτώνουν ή στην καλύτερη περίπτωση προκαλούν ανεπανόρθωτες βλάβες στο σώμα των εμβολιασμένων. Πρόσφατα θύματα ο Λάκης Λαζόπουλος και η Κατερίνα Καινούργιου. Πρόσωπα τα οποία γνωρίζει η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της χώρας. Ο εφιάλτης δεν κρύβεται πια.

Οι μάσκες σύμφωνα και με πρόσφατες μελέτες δεν λειτουργούν. Το παραδέχθηκε και ο εγγονός του Μένγκελε Άντονι Φάουτσι στα email που διέρρευσαν.

Το λοκντάουν για δυο βδομάδες κράτησαν για ένα χρόνο (σε μερικές περιοχές περισσότερο) και όχι μόνο δεν σταμάτησαν τη διάδοση της νόσου αλλά οδήγησαν στην ολοκληρωτική καταστροφή της παγκόσμιας οικονομίας. Τα αποτελέσματα αυτής της καταστροφής θα γίνουν αντιληπτά στην πλειοψηφία του κόσμου σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

Αν δεν σταματήσουμε να φοράμε μάσκες. Αν δεν σταματήσουμε να καθόμαστε σαν τους ηλίθιους στα σπίτια μας. Αν δεν πούμε όχι σε φονικές ενέσεις βιολογικών όπλων στον ώμο μας ο εφιάλτης δεν θα τελειώσει ποτέ. Τα πράγματα καθημερινά θα γίνονται χειρότερα. Οι νεοταξίτες κυριολεκτικά έχουν ηδονιστεί με το επίπεδο της τυραννίας που τους επιτρέψαμε να μας επιβάλλουν. Έχουν δηλώσει επανειλημμένα ότι δεν περίμεναν ούτε οι ίδιοι την αδιαμαρτύρητη συμμόρφωση της πλειοψηφίας των πολιτών στα παντελώς παράνομα και αντισυνταγματικά μέτρα.

Δεν θα σταματήσουν. Όχι μόνο αυτό αλλά προχωρούν πλέον σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς και ψηφιακά πιστοποιητικά χωρίς τα οποία πολύ σύντομα δεν θα μπορείς να επισκεφτείς ούτε το τοπικό σου σούπερ μάρκετ.

Σταματάμε να συνεργαζόμαστε τώρα.

Σε λίγο θα είναι αργά.

https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2021/06/blog-post_240.html

Πηγή: https://tomsnews.io/post/2523

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...