Τρίτη, 8 Ιουνίου 2021

Σε αργία ο βλάσφημος ιερέας που χρησιμοποιούσε κουτάλια μιας χρήσης για τη Θεία Κοινωνία

Σε αργία τέθηκε από Μητροπολίτη της Ηπείρου βλάσφημος ιερέας που λειτουργούσε σε χωριό του νομού και χρησιμοποίησε κουταλάκια μιας χρήσης για τη Θεία Κοινωνία.

Πρόκειται επιτέλους για την πρώτη τιμωρία βλάσφημου κληρικού που έγινε βασιλικότερος του βασιλέως (Κούλη), σε θέματα κορονοφοβίας.

Το περιστατικό συνέβη πριν από μερικούς μήνες, αλλά δεν είχε γίνει γνωστό.

Με την κίνησή του αυτή ο βλάσφημος ρασοφόρος έδειξε στο ποίμνιο ότι η μετάδοση του κορωνοϊού πραγματοποιείται και μέσω της Θείας Μετάληψης κάτι το οποίο αποτελεί αίρεση και βλασφημία.

Ο Ορθόδοξος λαός της Ηπείρου και όχι μόνο, στήριξαν και στηρίζουν τον Μητροπολίτη τους για την παλικαρίσια απόφασή του κάτι που δεν ισχύει για τα καθεστωτικά ΜΜΕ, τους πολιτικούς και τα σκοτεινά κέντρα που αλωνίζουν στην πατρίδα μας και οι οποίοι αφηνίασαν με την απόφαση του Μητροπολίτη.
Ιερείς της Μητρόπολης Ιωαννίνων σχολιάζουν ότι η βλάσφημη κίνηση του ρασοφόρου μπορεί να είχε επιφέρει μέχρι και την καθαίρεση σε εποχή που το τιμόνι της Εκκλησίας θα το κράταγε ο Μακαριστός Χριστόδουλος ή ακόμα και ο Σεραφείμ Τίκκας.

3 σχόλια:

  1. Καλό θα ήταν να υπάρχουν ονόματα. Φτάνει πια η ανωνυμία......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΘΕΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΡΔΙΑ ,ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΟΝΟΥΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΠΟΣΟ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΠΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ,ΘΕΟΠΟΙΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΕΟ .ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΘΕΟ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ ΙΕΡΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Επιτέλους μια πράξη αντίστασης από την Εκκλησία! Δε γίνεται να τα ισοπεδώνουν όλα μερικοί! Υπάρχουν κόκκινες γραμμές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...