Τρίτη 8 Ιουνίου 2021

ΟΙ ΙΣΤΟΡΙΚΟΙ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΑΡΛ ΜΑΡΞ ΠΡΟΣΛΗΦΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΟΘΣΙΛΝΤ

Οι ιστορικοί επιβεβαίωσαν ότι ο Karl Marx δεν ήταν μόνο συγγενής με τους Rothschild, αλλά χρησιμοποιήθηκε επίσης ως αντιπρόσωπός τους για να υπονομεύσει τη δημοκρατία και να διαφθείρει το σοσιαλιστικό κίνημα.
Ο Καρλ Μαρξ γεννήθηκε σε μια φτωχογειτονιά στο Λονδίνο και προήλθε από μια μακρά σειρά ραβίνων.

ΙΣΤΟΡΙΚΟ
Ο Karl Heinrich Marx γεννήθηκε στις 5 Μαΐου 1818, ο γιος του Ashkenazi Hirschel Mordechai και ο Henriette Pressburg στο Τρίερ του Βασιλείου της Πρωσίας. Το όνομα γέννησης του Μαρξ είναι ο Chaim Hirschel Mordechai. Ο Μαρξ κατέβηκε από τους ταλμούδιους ραβίνους. Οι πρόγονοί του πατέρα του παρείχαν ραββίνους στο Τρίερ από το 1723, θέση που ο τελευταίος κρατούσε ο παππούς του.

Κατά τη διάρκεια του ναπολεόντειου πολέμου του έκτου συνασπισμού, ο Hirschel Mordechai έγινε ο Ελευθερομασωνος το 1813 και προσχώρησε στο Loge L’Ètoile anséatique στο Osnabrück. Μετά τον πόλεμο παραποιούσε τη μετατροπή στον λουθηρανισμό, προκειμένου να διεισδύσει καλύτερα στην πρωσική κοινωνία. Υποστήριξε ότι ήταν ένας «αφομοιωμένος» αστικός φιλελεύθερος του Διαφωτισμού, ο οποίος ενδιαφέρεται για την «ελεύθερη σκέψη», ήταν πλούσιος και ανήκε σε μερικούς αμπελώνες Moselle.

Ένας από τους παππούδες του Μαρξ ήταν η Nanette Salomon Barent-Cohen, που ανήκε σε μια πλούσια οικογένεια του Άμστερνταμ. Ο ξάδερφος της είχε παντρευτεί τον Nathan Mayer Rothschild και γεννήθηκε τον Lionel Nathan Rothschild, τον «Βαρόνο» και βουλευτή του Λονδίνου.
Ο Karl Marx ανατράφηκε από την οικογένειά του για να μισήσει τον Ιησού Χριστό …

ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΙΜΑΤΟΣ
Barent-Cohen από το Άμστερνταμ —;
(* γύρω στο 1710)
|
——————–
| |
Σάρα Σαλωμόν Ντέιβιντ Λέβι Λυδία
Brandes — Barent-Cohen Barent-Cohen — μύλος με διαμάντια
| († 1807) (1747-1808)
| |
Ισαάκ Νανέτ Σαλόμον Χάναθ Νάταν Μάγερ
Heijmans Μπρατισλάβα – Μπάρεντ-Κοέν Μπάρεντ-Κοέν – Ρότσιλντ
(1747-1832) (1764-1833) (1783-1850) (1777-1836)
| |
Χίρσετσελ Χένριετ Σάρλοτ Λιονέλ
Μορντεκάι – Μπρατισλάβα Βαρώνη von Rotschild – Baron de Rothschild
(1777-1838) (1788-1863) (1819-1884) (1808-1879)
| |
Κάρλ Μαρξ Έμα Λουίζ Νάταν Μάγερ
(1818-1883) από τον Rotschild — de Rothschild
(1844-1935) (1840-1915)
|
Lionel Walter Rothschild → εξήγηση Balfour
(1868-1937

Πράκτορας των Ρόθσιλντ;
Οι επικριτές πρότειναν ότι η αποστολή του Μαρξ ήταν να συνειδητοποιήσει το αναδυόμενο σοσιαλιστικό κίνημα. Πριν ο Μάρξ έγραψε ποτέ μια λέξη μετά τη βιομηχανική επανάσταση, το σοσιαλιστικό κίνημα υπήρχε ήδη στη Γερμανία, τη Γαλλία, τη Μεγάλη Βρετανία και αλλού. Οι μαρξιστές προσπάθησαν να μονοπωλήσουν τον σοσιαλισμό και να επιμείνουν ότι δεν μπορείτε να είστε σοσιαλιστές αν δεν ακολουθήσετε τις θεωρίες του Μαρξ. Αυτή είναι μια σαφής απάτη και σφετερισμός.

Ένα σημαντικό ερώτημα σχετικά με αυτό το θέμα είναι: «Ποιος ήταν πίσω από τον Μαρξ;» Το βιβλίο: Ο πρωθυπουργός της Κροατίας, Karl Marx από τον Wolfgang Waldner, υποδηλώνει ότι ο Μαρξ αρχικά εργάστηκε ως αστυνομικός κατάσκοπος για το πρωσικό καθεστώς.
Ο Waldner αναφέρει το γεγονός ότι ο Μαρξ παντρεύτηκε τη Jenny von Westphalen το 1843. Ήρθε από μια πλούσια πρωσική οικογένεια. Ο αδελφός της ήταν ο Ferdinand von Westphalen, ο οποίος ήταν πρωσός Υπουργός Εσωτερικών από το 1850 έως το 1858. Ο Ferdinand, ο γαμπρός του Μαρξ, θεωρήθηκε ως «αντιδραστικός» ο οποίος εκμεταλλευόταν ένα τεράστιο δίκτυο κατασκοπείας που είχαν κατά νου οι διαφωνούντες …

Ο Μαρξ μετακόμισε στο Λονδίνο το 1849 … Ενώ ο Μαρξ έγραψε την πρωτεύουσα στην αίθουσα ανάγνωσης του Βρετανικού Μουσείου, ο διάσημος ξάδελφός του Lionel de Rothschild ήταν βολικά μέλος της Πόλης του Λονδίνου (1847-1868 & 1869-1874).
Οι Rothschilds (τρίτος εξαδέλφιος του Μαρξ) και άλλες χρηματοδοτικές κοινοπραξίες συνέβαλαν σημαντικά στην προώθηση της «εβραϊκής χειραφέτησης» και των μασονικών, φιλελεύθερων και προτεσταντικών ιδεών που είχαν πάρει την κοινωνία στις αρχές του 19ου αιώνα.

Η ιδέα του Μαρξ για ένα ρήγμα Rothschild … ανατράφηκε από τον σύγχρονο ανταγωνιστή του στην πρώτη Διεθνή, Μιχαήλ Μπακούνιν, το 1869, που δεν γνώριζε καν ότι ο Μαρξ και ο Ρότσιλντ ήταν ξαδέλφια. Ο Μπακούνιν έγραψε εσκεμμένα:

«Αυτός ο κόσμος είναι πλέον διαθέσιμος σε μεγάλο βαθμό στον Μαρξ αφενός και στον Rothschild από την άλλη. Αυτό μπορεί να φαίνεται περίεργο. Τι μπορεί να έχει ο σοσιαλισμός με μια κορυφαία τράπεζα; Το θέμα είναι ότι ο αυταρχικός σοσιαλισμός, ο μαρξιστικός κομμουνισμός, απαιτεί μια ισχυρή συγκέντρωση του κράτους. Και όπου υπάρχει συγκέντρωση του κράτους, πρέπει απαραίτητα να υπάρχει μια κεντρική τράπεζα, και όπου υπάρχει μια τέτοια τράπεζα που εικάζει για το έργο του λαού, θα βρει κανείς. «

Mikhail Bakunin, επάγγελμα του σοσιαλιστή που έχει το δικαίωμα να σπουδάσει στη Γερμανία το 1869.

ΡΩΣΙΑ
Ίσως η πλέον έντονη και συνεπής πλευρά της ιδεολογίας του Μαρξ ήταν το ακραίο και ριζοσπαστικό μίσος του για τη Ρωσία [το τελευταίο προπύργιο του χριστιανικού πολιτισμού …]. Αυτός και ο Έγκελς θεωρούσαν γενικά τους Ρώσους και τους Σλάβους ως υποθνούς βάρβαρους. Αν έζησε να δει τους ιδεολογικούς κληρονόμους του Βλαντιμίρ Λένιν, τον Λέοντα Τρότσκυ και τον Γκριγκόρι Ζινόβιεφ, που τους σκότωσε εκατομμύρια φορές, σίγουρα θα γελούσε με οργασμική απόλαυση από τις φρικαλεότητες που είχαν βιώσει. Άνδρες, γυναίκες και παιδιά.

Ο Μαρξ χρησιμοποίησε το Neue Rheinische Zeitung για να ξεκινήσει έναν πόλεμο εναντίον της Ρωσίας. Αυτή η ρωσοφοβία βρισκόταν επίσης πίσω από την παράξενη συμμαχία με τον Τόρι, Ντέιβιντ Ουρκάρτ, όταν μετακόμισε στο Λονδίνο, δίνοντας στον Μαρξ το αίμα των ανθρώπων που πέθαναν στον Κριμαϊκό Πόλεμο. Ο Henry Hyndman, ο οποίος πέρασε πολλές ώρες στην κοινωνία του Μαρξ στον λογαριασμό του για μια περιπετειώδη ζωή, απέδωσε αυτή την αντιρωσική εμμονή στον εθνοκεντρισμό του Μαρξ. Οι Σοβιετικοί προσπάθησαν να καλύψουν αυτό το γεγονός για τον Μαρξ …

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...