Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020

Ο Ελληνικός Στόλος και ο Στρατηγός Φλώρος σταμάτησαν τους Τούρκους και όχι η Μέρκελ

Επειδή η ήττα είναι ορφανή ενώ η νίκη έχει πολλούς Πατέρες, καλά θα κάνουμε να δίνουμε τα εύσημα σε αυτούς που το αξίζουν και εδώ η αλήθεια είναι μία και μοναδική : Ο Ελληνικός Στόλος και ο Στρατηγός Φλώρος σταμάτησαν τους Τούρκους στο Αιγαίο και όχι η Μέρκελ και οι πολιτικοί σύμβουλοι !

Ας δούμε όμως τις αναφέρει ο Σύμβουλος ασφαλείας του Πρωθυπουργού και που το ρεπορτάζ υπογράφει ο Βασίλης Νέδος

Όπως ανέφερε ο Ναύαρχος ε.α.Διακόπουλος , αυτή η τάση αποκλιμάκωσης απορρέει από τον συνδυασμό της αποφασιστικότητας που επέδειξε η ελληνική πλευρά με τις πολιτικές πιέσεις που άσκησε στην Τουρκία το διεθνές σύστημα.

Από τις πολιτικές αυτές πιέσεις ξεχώρισε την πρωτοβουλία της Γερμανίδας καγκελάριου, τονίζοντας ότι η Άγκελα Μέρκελ προέβη στην πιο δυναμική παρέμβαση.

Ακόμη, χαρακτήρισε σωτήρια !!!την πρόσφατη συνάντηση του Ιμπραήμ Καλίν με την Ελένη Σουρανή στο Βερολίνο, εξηγώντας πως λαμβάνοντας μέρος σε αυτή τη συνάντηση, η Αθήνα αφαίρεσε κάθε πρόσχημα και ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν φέρει ευθύνη για οποιαδήποτε ένταση.

Να αναφέρουμε τι ακριβώς είπε ο Ιμπραήμ Καλίν μετά την συνάντηση με την Ελένη Σουρανή ή δεν χρειάζεται ;

Σύμφωνα με τον Διακόπουλο, η Αθήνα πρέπει να βρει ένα modus vivendi με την Άγκυρα, αλλά με όρους και πλαίσιο που έχει θέσει με σαφήνεια η ίδια. «Το πλαίσιο είναι το Διεθνές Δίκαιο και οι όροι η καλή γειτονία. Και το ‘χουμε πει πολλές φορές, ότι δε συζητάμε υπό πίεση και υπό πειθαναγκασμό», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Σχόλιο : Ευτυχώς που το ΓΕΝ παρά τις ελλείψεις έβγαλε το 85% του Στόλου στο Αιγαίο και ο Στρατηγός Φλώρος είναι σε 24ώρη Βάση στο Πεντάγωνο ,έχοντας οργανώσει εδώ και μήνες τα πάντα !

Οι Τούρκοι πήραν τις πληροφορίες και ο Χουλουσί Ακάρ κατάλαβε οτι δεν θα έβγαζε πουθενά μια σύγκρουση ,ενώ κινδύνευε να υποστεί μια πολύ σοβαρή ήττα στο Αιγαίο και μια εισβολή στον Έβρο ,που να σημειωθεί οτι δεν υπάρχει σοβαρή αντίσταση μετά την απόρσυση των Αρμάτων απο τα Σύνορα και την μεταφορά τους στη Συρία !

Ενώ η Συνεργασία με την Εθνική Φρουρά για την αντιμετώπιση της Τουρκικής απειλής απο κοινού …Ήταν Στρατηγική κίνηση από κάποιον που ξέρει από επιχειρήσεις. .https://veteranos.gr

ΠΗΓΗ
https://thesecretrealtruth.blogspot.com/2020/07/blog-post_3576.html 

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...