Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Εἴμαστε ὅ,τι εἶναι καί οἱ ἐπιθυμίες μας


Σήμερα στο σχολεῖο ἔπρεπε νά καλύψω τό κενό ἑνός συναδέλφου ποῦ ἔλειπε. Ἔμεινα λοιπόν στήν τάξη και πρότεινα στούς μαθητές μου νά παίξουμε ἕνα παιχνίδι. Τούς ζήτησα νά φανταστοῦν πῶς εἴμαστε κάτοικοι τῆς Σμύρνης καί μαθαίνουμε ὅτι αὔριο θά κάψουν οἱ Τοῦρκοι τά πάντα καί θά μᾶς ἀναγκάσουν νά φύγουμε ἀπό τά σπίτια μας. Σκεφτεῖτε, λοιπόν, εἶπα στά παιδιά μου, ἕνα μόνο ἀντικείμενο ποῦ θά παίρνατε γιά πάντα μαζί σας ἀπό τό σπίτι σας καί γράψτε τό μέ τό ὄνομά σας σέ ἕνα χαρτί..

Παγκόσμιο σοκ! Πέφτει η Ισπανία! Παραιτήθηκε ο διοικητής της Κεντρικής Τράπεζας! Μιλάνε για πεσέτα! Ραγδαίες εξελίξεις!

Προφανώς είμασταν συνωμοσιολόγοι όταν λέγαμε ότι η Ελλάδα θα αποτελέσει τον πυροκροτητή έτσι; Δοξάστε τον Γιωργάκη που κάνει τα μπάνια του την ώρα που δεκάδες χιλιάδες Ευρωπαίοι θα λουστούν στο αίμα. Όπως λούζονται οι Έλληνες εδώ και δύο χρόνια.

Γράφει ο Γιάννης Αγγελής

Η κρίση χρέους μεταφέρει ταχύτητα τους προβολείς της από την Ελλάδα στην άλλη άκρη της Ευρωζώνης στην Ιβηρική.

Η κυβέρνηση της Μαδρίτης φαίνεται να έπαιξε το χαρτί του οικονομικού εκβιασμού στην ΕΚΤ και μάλλον...

Το όραμα ενός μοναχού: "Παιδιά Μου, ετοιμαστείτε για την πρώτη θλίψη..."

Παιδιά Μου, έρχεται η πρώτη θλίψη. Πανικός, φόβος, λύπη, ταραχή και αναρχία θα επικρατεί παντού γύρω σας. Σ’ αυτό το ευλογημένο μέρος, την Ελλάδα, που τόσο πολύ λάτρεψε τον Μονογενή Μου, μα αγνοεί την ύπαρξή Μου, θα έρθει το πρώτο κακό. Ένα κακό που Εγώ θα επιτρέψω, για να καθυστερήσω τα διαβολικά τεχνάσματα των οπαδών του Εωσφόρου. Δεν θα αφήσω να καταστρέψουν τελείως τη...

Πατρικές νουθεσίες Γέροντος Πορφυρίου


Γέροντος ΠΟΡΦΥΡΙΟΥ (1906-1991)
Από πατρικές νουθεσίες του
* Μια θρησκεία μόνον είναι, η Ορθόδοξος Χριστιανική Θρησκεία. Και το πνεύμα αυτό το ορθόδοξον είναι το αληθές. Τα άλλα πνεύματα, είναι πνεύματα πλάνης και οι διδασκαλίες είναι μπερδεμένες.
* Και διάβολος υπάρχει και όλα όπως τα γράφει η Γραφή υπάρχουνε. Και διάβολος και κόλαση και όλα.
* Ο άνθρωπος έχει φτιάξει πολλούς θεούς, και οι θεοί είναι πάρα πολλοί. Ακόμη και αυτοί οι άσωτοι, οι άθεοι πιστεύουνε στον Θεό, όχι στον αληθινό, αλλά εις την σάρκα, εις τα πάθη, στην ύλη…, όλοι κάτι λατρεύουνε…

Τελειώνουν οι ημέρες του ευρώ; 
 
Η εφημερίδα «L' Echo» δημοσιεύει κύριο άρθρο με τον εύγλωττο τίτλο «Τέλος του ευρώ: κανείς δεν το πιστεύει, κι όμως», το οποίο αναφέρεται στις προετοιμασίες ευρωπαϊκών τραπεζών για το ενδεχόμενο εξόδου της Ελλάδας από την ευρωζώνη αλλά και στο δυνητικό κόστος μιας τέτοιας εξέλιξης.

Οχτώ στελέχη της ΝΔ προσχωρούν στους Ανεξάρτητους Έλληνες

Μετά από μερικές διαρροές του κόμματος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων προς τη Συγγρού, ήρθε η ώρα του πάνου Καμμένου για ρελάνς.

Ο Γέροντας που θα σε οδηγήσει στον Παράδεισο

… στον δρόμο σου για την Ιθάκη έχεις ανάγκη κι από έναν συμπαραστάτη συγκεκριμένο, από έναν γέροντα, από έναν πνευματικό, από έναν εξομολόγο γιατί θα δυσκολευτείς στον δρόμο για την Ιθάκη.

Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

Βοήθα Άϊ Γιώργη και Άγιε Κοσμά, να πάρουμε την Πόλη και την Αγιά Σοφιά.

Το ηρωικότερο τέλος Αυτοκρατορίας από καταβολής κόσμου με τον Αυτοκράτορα, που έγινε αιώνιο σύμβολο, αξεπέραστο και ανεπανάληπτο.

Ιταλο-τουρκική κοινοπραξία θα κατασκευάσει την 3η γέφυρα στο Βόσπορο μέσα σε 3 χρόνια

http://www.onalert.gr/files/Image/NewOnAlert/TOURKIA/cache/kopru-474x263.jpg

Νομίζω πρέπει να τους ευχαριστήσουμε προκαταβολικά...

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΜΑΥΡΟΦΟΡΕΜΕΝΗ ΜΟΡΦΗ ΣΤΑ ΜΕΤΕΩΡΑ!

agioritikovima
Ένα περίεργο περιστατικό σημειώθηκε πριν από δύο χρόνια όταν δύο αδέλφια επισκέφθηκαν τα Μετέωρα.

Συγκεκριμένα, σε μια στάση που έκανε ο ένας από τους δύο ταξιδιώτες,  χάζευε ένα... πελώριο βράχο και τότε το μάτι του ξαφνικά αντιλήφθηκε μια κίνηση! Σαν κάποιος να περπατούσε μέσα στα βράχια.

Πέστα Robin...!!!

«Στην Αγγλία για παράδειγμα, δεν πήγα πουθενά.
Τι να δω; Το παλάτι του Μπάκιγχαμ;
Δεν με νοιάζει. Όπως κι αν...

Έρχεται νέο εκλογικό θρίλερ στις 17 Ιουνίου!

Μπήκαμε στις τελευταίες είκοσι μέρες προ των εκλογών και η τελευταία προεκλογική δημοσκόπηση δείχνει πως η νύχτα της 17ης Ιούνη θα είναι μεγάλη εκτός απροόπτου.

Φωτογραφίες από την Κερκόπορτα και την Πύλη του Αγίου Ρωμανού... Σήμερα!

Πάνω στα τείχη...

Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το καλύτερο κείμενο που γράφτηκε για το Βυζάντιο και τον Παλαιολόγο.

Το σύνθημα της Νίκαιας... "Του χρόνου στην Πόλη!" Ελένη Γλύκατζη - Αρβελέρ


Δείτε το βίντεο...

Θεία Λειτουργία στην Αγιά Σοφιά.

O στρατιωτικός ιερέας από την Κρήτη, ο Πατέρας Ελευθέριος Νουφράκης, μιμήθηκε άξια τους προγόνους του από την Κρήτη (τους τελευταίους μαχητές της Πόλης) και έπραξε το "απραγματοποίητο".

Η πόρτα θα ξανανοίξει! Θρυλικές ιστορίες για την Κωνσταντινούπολη.

ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΠΟΥ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΝΑ ΚΥΛΑΕΙ

ΟΙ ΚΡΗΤΙΚΟΙ ΠΟΛΕΜΙΣΤΕΣ

ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΝΤΑΝ

Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ 

Η λειτουργία δεν τελείωσε...

Ήταν ημέρα Τρίτη όταν η ''Βασιλεύουσα'' έπεσε στα χέρια των Αγαρηνών. Η άλωση της Κωνσταντινούπολης απετέλεσε την συγκλονιστικότερη είδηση που γνώρισε ποτέ ο άνθρωπος σε όλα τα μήκη και πλάτη της γης.

Δευτέρα 28 Μαΐου 2012

Η Αγία Υπομονή και ο Κωνσταντίνος Παλαιολόγος

α) Το σημείο του σταυρού που αποκαλύφθηκε στον Μέγα Κωνσταντίνο, τον πρώτο βυζαντινό αυτοκράτορα που συνέβαλε στην εδραίωση της χριστιανικής πίστης, δεν προμήνυε απλώς την πανηγυρική δικαίωση του χριστιανισμού.

Sabah: "Αυτά τα μέρη δεν ήταν δικά μας, τα πήραμε με τη βία"!

 Ῥωμαίϊκο Ὁδοιπορικό

Το δισκοπότηρο της Αγιά Σοφιάς

Της Ανθίππης Φιαμού
Την ώρα που ακούονται έξω από την Αγία Σοφία φωνές «οι Τούρκοι! - οι Τούρκοι!», ο πρωτόπαπας βγαίνει από την στοά της εξομολογήσεως. Αποβραδίς κοινώνησε τον Αυτοκράτορα κι ως το πρωί εξομολογούσε. Όπως βγήκε ψηλός, ηλιοκαμένος, μ' άσπρα γένια και φρύδια παχιά, νόμιζες πως ένας άγιος ξεκόλλησε από τον τοίχο.

H ελληνική ομάδα της "σκοτεινής" Λέσχης Bilderberg


H γνωστή ελληνική "ομάδα Bilderberg" αποτελούμενη από τους Γιώργο Δαβίδ, πρόεδρο της Coca Cola, τον Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πρώην υπουργό Οικονομικών (κάπου 550 σταυρούς πήρε στις εκλογες στην Περιφέρεια Αττικής), τον...

ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕΝ

"ΠΑΝΤΕΣ ΑΥΤΟΠΡΟΑΙΡΕΤΩΣ ΑΠΟΘΑΝΟΥΜΕΝ", δηλ. "Όλοι θα πεθάνουμε με τη θέλησή μας" και
"ΟΥ ΦΕΙΣΟΜΕΘΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΗΜΩΝ", δηλ. "Δεν θα λυπηθούμε για τη ζωή μας".
Αυτές οι φράσεις βρίσκονται μέσα στην απάντηση του Κωνσταντίνου Παλαιολόγου, τελευταίου αυτοκράτορα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας, προς το Μωάμεθ Β', όταν αυτός του ζήτησε να παραδώσει την Κωνσταντινούπολη και να αποχωρήσει σώος.

Π.Κων/νος Στρατηγόπουλος για το Ψευτορωμαίικο, για την "εκδίκηση" που θα πρέπει να δώσουμε με την ψήφο μας, για το μήνυμα από την Αποκάλυψη.

Η συγκλονιστική ομιλία του Π.Κωνσταντίνου Στρατηγόπουλου.

 Για την Ευρωπαϊκη κόλαση.
 Για την τρομοκρατία πέρι φτώχειας.
 Για το μήνυμα από την Αποκάλυψη.
 Για το κράτος που ετοιμάζουν εδώ και χρόνια.
 Για την "εκδίκηση" που θα πρέπει να δώσουμε με την ψήφο μας.
 Για το Ψευτορωμαίικο!
 Για την ευκαιρία ιεραποστολής στους μετανάστες.
 Για τις ομαδικές κοινές προσευχές που είναι παιδικές και ανόητες όπως αναφέρει.

Κυριακή 27 Μαΐου 2012

Ο Τσίπρας στη Ρωσία

enikos
Η ακύρωση του προγράμματος λιτότητας και η προσπάθεια αύξησης των συντάξεων θα είναι τα πρώτα δύο μέτρα, στα οποία θα προχωρήσει μια κυβέρνηση της Αριστεράς, δήλωσε ο πρόεδρος της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας στο ρωσικό κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Vesti. «To πρώτο βήμα είναι να ακυρώσουμε το πρόγραμμα για “σφίξιμο του ζωναριού”. Την πρώτη κιόλας ημέρα το σχετικό νομοσχέδιο θα σταλεί για συζήτηση στο Κοινοβούλιο, θα προσπαθήσουμε....

Σύμβουλος Β.Πούτιν, π.Τ.Σεβκούνωφ: "Θα βοηθήσουμε την Ελλάδα..."

"Η Ρωσία θα βοηθήσει την Ελλάδα, όπως έκανε πάντα". Με αυτή την φράση ο σύμβουλος του Ρώσου προέδρου Βλάντιμιρ Πούτιν, από τους πιο ισχυρούς ανθρώπους της σύγχρονης Ρωσίας ο αρχιμανδρίτης Τύχωνας Σεβκούνωφ, απαντά σε...

Αντιπρόσωπος της Siemens στην Ελλάδα η Μπακογιάννη

Τα είπε και μάλιστα σε τόνους πολύ αιχμηρούς ο Αλέξης Τσίπρας για την Ντόρα Μπακογιάννη με μία δήλωση που φωτογραφίζει την πολιτική της πορεία, την πρόσφατη αποτυχία της στις εκλογές της 6ης Μαίου και την σαφή διαφορά της από τον ΣΥΡΙΖΑ. Αναλυτικά, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει:...

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟΣ Ο ΚΑΜΕΝΟΣ (βίντεο) 26-5-2012

Βυζαντινές «διεθνείς» λέξεις (ένα ελάχιστο δείγμα της πολιτιστικής επιρροής του “βυζαντίου” στην παγκόσμια ιστορία)


Ως γνωστόν, η πλουσιότατη ελληνική μας γλώσσα χρησίμευσε και χρησιμεύει ακόμη ως αστείρευτο θησαυροφυλάκιο λέξεων για όλες τις δυτικές – και όχι μόνο- γλώσσες. Μεγάλος αριθμός επιστημονικών, φιλολογικών, τεχνολογικών και πολιτειακών όρων αποδίδεται σε πολλές γλώσσες με ελληνικές λέξεις.

Οι αποδείξεις του ποιός έβαλε τον γέροντα Εφραίμ φυλακή! Άκης Τσοχατζόπουλος: «Εντολέας κατά του Εφραίμ ήταν ο Πεταλωτής»

 Αναβάσεις : Αργά ή γρήγορα θα αποκαλυπτόταν ποιό πολιτικό πρόσωπο έβαλε τον γέροντα Εφραίμ στην φυλακή.  Το μάθαμε όπως θα δείτε παρακάτω από τις σημειώσεις του Τσοχατζόπουλου


Μετά την «πόρτα που έφαγε» από τον υπουργό Δικαιοσύνης Μιλτιάδη Παπαϊωάννου που αρνήθηκε να τον συναντήσει, όπως προκύπτει μέσα από τις ιδιόχειρες σημειώσεις του, ο Άκης Τσοχατζόπουλος φαίνεται να στρέφει το ενδιαφέρον του στον κ. Πεταλωτή αποδίδοντας του ρόλο «εντολέα» προς τη δικαιοσύνη.
Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις-υπόνοιες του υπόδικου πλέον πρώην υπουργού,

Εορτή του Οσίου Ιωάννου του Ρώσου

Βιογραφία
Ο Όσιος Ιωάννης γεννήθηκε σε ένα χωριό της λεγομένης Μικράς Ρωσίας, περί το 1690 μ.Χ., από γονείς ευλαβείς και ενάρετους. Όταν έφθασε σε νόμιμη ηλικία στρατεύθηκε, ενώ βασίλευε στη Ρωσία ο Μέγας Πέτρος. Έλαβε μέρος στον πόλεμο που έκανε εκείνος ο τολμηρός τσάρος εναντίον των Τούρκων κατά το 1711 μ.Χ., και συνελήφθη αιχμάλωτος από τους Τατάρους. Οι Τάταροι τον πούλησαν σε έναν Οθωμανό αξιωματικό Ίππαρχο, που καταγόταν από το Προκόπιον της Μικράς Ασίας, το οποίο βρίσκεται πλησίον στην Καισάρεια της Καππαδοκίας. Ο αγάς τον πήρε μαζί του στο χωριό του.

Συγκλονιστικός Λόγος του Γέροντα Σωφρόνιου απο το 1996 - Προφητικά λόγια

Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΣΩΦΡΟΝΙΟΣ, ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΠΑΣ, ΜΑΣ ΑΦΟΠΛΙΖΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΤΟΥ ΛΟΓΟ, ΠΕΡΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΙΕΡΑΡΧΕΣ.

Μόνο με το φιλότιμο του Έλληνα θα σωθεί η Ελλάδα κι αυτό δεν μπορεί να το αφυπνίσει ο Σαμαράς με τους ακροδεξιούς του ΛΑ.ΟΣ.

lalipouli.blogspot
 Ποιος Έλληνας θα πληρώσει φόρους με τον Σαμαρά, την Ντόρα, τον Πλεύρη, τον Βορίδη και τον Γεωργιάδη, στην εξουσία; Σοβαροί να είσαστε. Από μόνη της η ιδέα ότι θα πληρώνεις το υπουργικό αυτοκίνητο του Βορίδη και του Πλεύρη προκαλεί απωθητικά συναισθήματα.

Σούπερ ήρωας των X-Men θα κάνει «γάμο» με άντρα…

Σχ. ΚΟ: Σιγά μην άφηναν απέξω από την προπαγάνδα τους και την προώθηση της ατζέντας τους, τον κόσμο των κόμικ και των σούπερ ηρώων, που απευθύνεται σε παιδιά και έφηβους. Σειρά έχει «ο θαυμαστό κόσμος της Disney» για τις πιο μικρές ηλικίες…

Με εναέρια λέιζερ η απάντηση της Ρωσίας στην αντιπυραυλική ασπίδα των ΗΠΑ

Mε «ασύμμετρη απάντηση» σκέπτονται στην Ρωσία να εξουδετερώσουν την απειλή που αισθάνονται από την ανάπτυξη της αντιπυραυλικής ασπίδας του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ. Και αυτή μπορεί να είναι, όπως διαφαίνεται από αναλύσεις και »προτροπές» η δημιουργία απειλής για την ομάδα δορυφόρων του Πενταγώνου των...

Ντόρα & Ν.Δ: «Θα το ρισκάρουμε με την Τουρκία»!


Eπιπλέον μείωση των αμυντικών δαπανών εξήγγειλε για λογαριασμό της Νέας Δημοκρατίας η Ντόρα Μπακογιάννη σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή του ΣΚΑΪ "ισοφαρίζοντας..."

Tηλεφωνικές απειλές δέχεται η Τσιλέρ λόγω Ιμίων

Καταζητείται από την τουρκική αστυνομία ο άγνωστος, ο οποίος εδώ και τρεις μήνες τηλεφωνά στην κατοικία της πρώην πρωθυπουργού Τανσού Τσιλέρ –

Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Πώς μπορείς να βοηθήσεις μυστικά...

...Όταν εύχεται κανείς για τον πλησίον του, μια καλή δύναμη βγαίνει απ'αυτόν και πηγαίνει στον αδελφό και τον θεραπεύει και τον δυναμώνει και τον ζωογονεί. Πράγματι, αυτός που έχει μέσα του το καλό, στέλνει την καλή αυτή δύναμη στους άλλους μυστικά και απαλά.

Είμαστε όλοι ''Βυζαντινοί''

- Κυρία Αρβελέρ, γιατί μας ενδιαφέρει σήμερα τόσο πολύ το Βυζάντιο;
         
«Γιατί το ''Βυζάντιο'' είναι η ελληνική γλώσσα και η ορθοδοξία, δηλαδή τα δύο βασικά συστατικά της ελληνοσύνης.

Οι δραματικές αλλαγές στους παγκόσμιους συσχετισμούς προκαλούν αλυσιδωτές αντιδράσεις. Έρχεται το τέλος;


Οι εντονότατες και δραματικές για τη Δύση αλλαγές στους παγκόσμιους συσχετισμούς, ίσως προκαλέσουν έναν ανεξέλεγκτο παγκόσμιο πόλεμο στο εγγύς μέλλον ενώ στις ημέρες μας αυτό που βιώνουμε ουσιαστικά είναι ένα ψυχροπολεμικό κλίμα μεταξύ της Δύσης (Η.Π.Α κυρίως αλλά και Ευρωπαϊκή Ένωση) και των χωρών του Άξονα BRICS (Βραζιλία, Ρωσία, Ινδία, Κίνα και Νότια Αφρική).

Ομιλία Γ. Εφραίμ Βατοπαιδινού. Η Ελλάδα είναι η πρωτεύουσα της Ορθοδοξίας, για αυτό πολεμείται.

Μπορεί να χτυπηθεί η Πατρίδα μας αλλά δεν θα καταστραφεί.

Οι Γερμανοί προσπάθησαν πολλές φορές να γίνουν Έλληνες. Ποτέ δεν τα κατάφεραν… Και ούτε πρόκειται ποτέ…

 

Τι κι αν η Γερμανία παρουσιάζει οικονομική άνθηση…

Τι κι αν οι ίδιοι έχουν αρκετά υψηλό βιοτικό επίπεδο.

“Οι Γερμανοί είναι ανίκανοι να απολαύσουν τη ζωή τους” αναφέρει σημερινό δημοσίευμα του περιοδικού Der Spiegel.

Αν συνηθίσεις στις καρπαζιές, στο τέλος μπορεί και να σ’ αρέσει…


Ο Αλέκος Τζανετάκος (1937-2010) ήταν ένας από τους αγαπημένους ηθοποιούς του παλιού ελληνικού κινηματογράφου και του θεάτρου. Στις περισσότερες εκ των ταινιών του, ο κόσμος τον θυμάται ως το παιδί της «καρπαζιάς», πάνω στον οποίο συνήθιζε να εκτονώνεται η εκάστοτε κινηματογραφική παρέα του, όταν εκείνος εκστόμιζε «κοτσάνες».

Η Ελλάδα του 2012 είναι μια χώρα, που, από την εποχή που έπαιζε κυρίαρχο ρόλο στις διεθνείς εξελίξεις, έχοντας ισχυρή εξωτερική πολιτική, έφτασε σήμερα να λοιδορείται παγκοσμίως από ανθρώπους που, υπό διαφορετικές συνθήκες, δεν θα τους γνώριζε ούτε ο…

Έρχεται ελέω τρόικας η ηλεκτρονική κάρτα υγείας!
σχόλιο ID-ont: Μπρος γκρεμός και πίσω ...μνημόνιο με Κάρτες!!! Το ότι ήταν κατάρα το μνημόνιο είναι σε όλους μας βίωμα. Το γεγονός όμως ότι προβλέπει και την εισαγωγή Ηλεκτρονικής Κάρτας (Φακελώματος) Υγείας, φανερώνει πόσο "αλλοιωμένα" μυαλά στα θέματα προστασίας της προσωπικότητας των ανθρώπων, το συνέταξαν και το υπέγραψαν.

Δεν τους ενδιαφέρουν ούτε προσωπικά δεδομένα, ούτε τα υπερ-ευαίσθητα θέματα σωματικής και ψυχικής υγείας.

Βόμβα: Αμφισβείται ιστορικά η ύπαρξη του Μωάμεθ από επιστήμονες

Το pentapostagma.gr σας παρουσιάζει πολύ σημαντικά στοιχεία τα οποία ρίχνουν φώς στην ανύπαρκτη ιστορικότητα της ίδιας της ζωής του Μωάμεθ, και για τα οποία όλοι γνωρίζουμε το λόγο για τον οποίο έχουν φιμωθεί.......

Δημοσκόπηση για νοητικά καθυστερημένους.

... από την εταιρεία RASS που πριν τις 6 Μαΐου προέβλεπε οτι η ΝΔ θα πάρει 24% και το ΠΑΣΟΚ 17%!!
Σημειωτέον οτι η δημοσκόπηση δημοσιεύεται στην εφημερίδα METRO του κολλητού της Ντόρας, Μαρινάκη. Βέβαια. Τώρα που γυρίσαμε στο μαγαζί, ας το στηρίξουμε λίγο, έστω για τα μάτια του κόσμου.

Τα όπλα των Χριστιανών, στον πνευματικό πόλεμο, που είναι πλέον προ των πυλών

kotsarikos
Τολμούμε να γράψουμε αυτό το κείμενο για δύο λόγους.
Πρώτον διότι οι πληροφορίες σχετικά με την εγγύτητα των γεγονότων είναι πολυάριθμες. Δεύτερον διότι βλέπουμε ότι πολλοί από εμάς έχουμε δώσει μεγαλύτερη αξία στις υλικές προετοιμασίες αντί των πνευματικών.

π.Ιάκωβος Τσαλίκης - Σιατίστης Παύλος


Κλείνω τα μάτια και βρίσκομαι πάλι εκεί.


Καλό ταξίδι...

Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...