Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου 2013

Περί της σύγχρονης πλάνης των «φωτισμένων».


σχόλιο Γ.Θ : Ο εχθρός με την βοήθεια του Κυρίου πρέπει να νικηθεί. Διαβάστε το, εκτυπώστε το, διαδώστε το!

Από διάλογο σε φόρουμ διαβάζουμε πολύ ενδιαφέροντα στοιχεία για την πλάνη των «φωτισμένων» :
Αl : Ειναι και μια "φωτισμένη" που ζηταει να τη λενε "μανα", στο Χαϊδάρι. Επειδη ακουσα για κεινη, μιλησα με Ιερέα της περιοχής, και μου είπε ότι την ξέρουν πολύ καλα, και πώς είναι εκτός Εκκλησίας!! Κατα τα άλλα οι Χριστιανοί ουρά, στην αυλη της, διότι δίνει και αμεσες απαντησεις σε ό'τι ρωτάς!!

ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ Ν.Δ.

ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ,ΘΑ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;

Rene Puaux: Είδα το μαρτύριο του Αγίου Χρυσοστόμου Σμύρνης.

σχόλιο Γ.Θ :  Προτίμησε να μείνει και όχι να φύγει ξέροντας καλά το μαρτύριο που τον περίμενε. Δύο μέρες πριν το είχε γράψει στον αγαπητό του φίλο Ελευθέριο Βενιζέλο.
Το ρυπαρό γένος τον έκανε κομμάτια και με τον φρικτό και βίαιο τρόπο, που αποσχίστηκε το σώμα από το πνεύμα, ο Ιερομάρτυς του Χριστού Χρισόστομος έσχισε τα σύμπαντα έως εβδόμου Ουρανού περνώντας στην αληθινή ζωή, στην αληθινή Πατρίδα.

Η ιστορία μιας αρκούδας.

Αυτός ο τύπος βρήκε αυτά τα δύο αρκούδια στην Αλάσκα, δίπλα στη νεκρή μητέρα τους. Δυστυχώς το ένα δεν κατάφερε να επιβιώσει. Το άλλο όμως...

ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΑΝ ΜΕΤΑΝΟΙΑ ΚΑΙ ΣΩΘΗΚΑΝ.

α) Απ. Παύλος
Τί ήταν ο Απ. Παύλος πριν γνωρίσει στη Δαμασκό το Χριστό; Βλάσφημος, διώκτης, υβριστής του Χριστού, άγριος άνθρωπος. Επειδή όμως έδειξε προθυμία, ελπίδα στο Θεό, επειδή δεν κυριεύθηκε από απόγνωση, λύπη αφόρητη, απελπισία, σηκώθηκε από την πτώση του και έγινε ισάγγελος άνθρωπος, Απόστολος του Θεού, ο πρώτος μετά Χριστόν!

ΓΑΛΛΙΑ: Πρόταση να καταργηθούν δύο χριστιανικές γιορτές και στην θέση τους να μπει μία εβραϊκή και μία μουσουλμανική!

Αυτή η ξανθιά, που βλέπετε στην φωτογραφία, λέγεται Dounia Amina Bouzar, είναι Αλγερομαροκινής καταγωγής, γεννήθηκε στην Γκρενόμπλ της Γαλλίας το 1964, μεγάλωσε ως μουσουλμάνα και σπούδασε σε γαλλικά κοσμικά σχολεία. Είναι διορισμένη από τον Γάλλο πρωθυπουργό

Οι Γυναίκες της εποχή μας (από τον Γέροντα Σοφρώνιο του Έσσεξ)

Τά παιδιά μας ἔγιναν ἀνίκανα γιά τήν πίστη ἐξ αἰτίας τῶν γονέων. Πώς ή γιατί συμβαίνουν όλα αυτά;

Πως θα διδάξουμε Ιστορία στους νέους μας

Ο Εύριπίδης δίδασκε ὅτι εἶναι εὐτυχής ὅποιος γνωρίζει Ἱστορία: «Ὄλβιος ὅστις Ἱστορίης ἔσχεν μάθησιν».

Οι «βαλτοί» και τα «πιόνια» με στόχο την ποινικοποίηση του πατριωτισμού

σχόλιο Γ.Θ : Κορυφαίο κείμενο που αξίζει να διαδοθεί.

Ποιος ο ρόλος τους στην κοινωνία…
Πλέον είναι κοινώς αποδεκτό, τουλάχιστον στους περισσότερους Έλληνες, ότι οι εξελίξεις στην χώρα μας δεν ξετυλίγονται και τόσο ανεξάρτητα.

Μετρώντας το χρόνο στο Βυζάντιο.

xronos2
Χειμών, ψηφιδωτό Ταξιάρχης Άργους - Φεβρουάριος ψηφιδωτό στη Μεγαλόπολη

Το Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού συμμετέχει στον εορτασμό των Ευρωπαϊκών Ημερών Πολιτιστικής Κληρονομιάς με θέμα της διετίας 2013-2014 το χρόνο και γενικό τίτλο εκδηλώσεων: «Τα πρόσωπα του Χρόνου-Μετρώντας το χρόνο στο Βυζάντιο». Στο πλαίσιο αυτό το Μουσείο ξεναγεί το κοινό εντοπίζοντας δέκα επιλεγμένα αντικείμενα από τις συλλογές του, που παρουσιάζουν διάφορους τρόπους χρονολόγησης των Βυζαντινών και όργανα μέτρησης του χρόνου.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΞΟΜΟΛΟΓΗΣΗ (Γέροντος Αθανασίου Μυτιληναίου)

«Δέν εἶναι ἡ μετάνοια πού θά μᾶς σώσει. Εἶναι ἡ ἀναγέννηση. Πότε θά προλάβεις νά ἀναγεννηθεῖς; Πᾶμε καί ἐρχόμαστε χρόνια ὁλόκληρα στήν ἐξομολόγηση, νομίζοντες ὅτι δυνάμεθα νά περιοριζόμεθα σέ μιά ἀνανέωση τῆς μετάνοιας καί ὄχι σέ μιά ἀναγέννηση. Αὐτό γιά ὅλους μας εἶναι ἕνα δυστύχημα».

Απεταξάμην τον φασισμόν και Συνεταξάμην τον ΛΟΓΟΝ και ΘΕΟΝ.


Ο Παπα-Ηλίας έπρεπε εκείνο το Κυριακάτικο πρωινό και μετά την Θεία Λειτουργία να κάνει μία βάπτιση. Έβλεπε την Εκκλησία στολισμένη και χαιρόταν, αλλά μόλις άρχισαν να καταφτάνουν οι συγγενείς τα πράγματα άλλαξαν. Οι φωνές τους και οι ψίθυροι πριν ακόμα το μυστήριο αρχίσει μετασχημάτιζαν το σκηνικό.

Συρία: Σκοτώθηκε ηγέτης των Ισλαμιστών σε μάχη κατά των Κούρδων

Σύμφωνα με ανακοίνωση της «Λαϊκής Επιτροπής της Άμυνας»- YPG της 28ης Σεπτεμβρίου, σκοτώθηκε στη διάρκεια των συγκρούσεων στη Συρία, ο Αμπού Ομάρ αλ Τσέτσενα (γνωστός και ως

Ο Αλέξανδρος-Ανδρόνικος Μωραϊτίδης της Σκιάθου και του Αγίου Όρους

ζησε τὴν ζωή του καὶ ποτὲ δὲν ἐλησμόνησε πὼς ἦταν ἕνας παροδίτης καὶ ποτὲ δὲν πῆρε τὴν προσοχή του ἀπὸ τὴν ἀναμενόμενη πρόσκληση τοῦ κυβερνήτη. Συνέχεια φρόντιζε νὰ καθαρίζῃ τὴν ψυχή του καὶ σιγὰ σιγὰ ἄρχισε νὰ ἀπαρνιέται τὰ ἐγκόσμια.

Ο ηλιοκαμένος γύρισε σελίδα - Περνάμε από την κρατική στην «ιδιωτική παγκόσμια Χωροφυλακή»

Δόγμα Ομπάμα

Ο Παγκόσμιος Χωροφύλακας έπεσε έξω και κάνει τόπο στους παγκόσμιους τοκογλύφους.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Η Μέρκελ μοιάζει να αηδιάζει την γερμανική σημαία! (video).


Στο παρακάτω βίντεο βλέπετε την Γερμανίδα Καγκελάριο Άνγκελα Μέρκελ να γιορτάζει στις 22 Σεπτεμβρίου τη νίκη της στις εκλογές. Η Μέρκελ, πρώην κομμουνίστρια, είναι ένθερμη υποστηρίκτρια της παγκοσμιοποίησης και της νέας παγκόσμιας τάξης. Σε ομιλία της στις 4/6/2011, στην Ευαγγελική Εκκλησία της Δρέσδης είχε δηλώσει : «Αν θέλετε μια πραγματική παγκόσμια τάξη πραγμάτων, πρέπει να δώσετε κυριαρχικά σας δικαιώματα σε άλλους!».
Στο βίντεο που ακολουθεί φαίνεται σαν να αηδιάζει την ίδια της τη σημαία, όταν της την προσφέρει ένα μέλος του κόμματός της. Δείτε το βίντεο:

Γελάει ο κόσμος με τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής! Δείτε τον τιμοκατάλογο του κυλικείου της Βουλής.

Μας κάνουν πλάκα τελικά οι “Ηγέτες” μας, αφού στο κυλικείο του ελληνικού Κοινοβουλίου, ο ελληνικός καφές κοστίζει μόλις… 0,15 λεπτά του ευρώ (0,10 καφές + 0,05 ποτήρι)!

Προβληματισμός για το νησί που «γεννήθηκε» από το σεισμό (βίντεο).

Tο νησί από λάσπη και πέτρες που αναδύθηκε στο Πακιστάν από το σεισμό των 7,7 Ρίχτερ, ο οποίος σκότωσε εκατοντάδες ανθρώπους στην επαρχία του Μπαλουχιστάν, δεν ήταν η τελευταία έκπληξη για τους κατοίκους της παραθαλάσσιας πόλης Γκουάνταρ.

Από τη Χρυσή Αυγή στο Μαύρο Σκοτάδι… Τα προβλήματα όμως ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ

man
“Η Χρυσή Αυγή εκμεταλλεύτηκε τον άνεμο της συγκυρίας πλέοντας ολοταχώς προς το Ελληνικό Κοινοβούλιο. Τα κριτήρια όμως της μελλοντικής παραμονής της σε αυτό θα είναι εντελώς διαφορετικά, πολυδιάστατα και πολύ πιο απαιτητικά.” έτσι έκλεινα ένα κείμενό μου τις παραμονές των εκλογών της 6ης Μαΐου σχετικά με το αν η ραγδαία άνοδος της Χρυσής Αυγής ήταν τυχαία.
του Στρατή Μαζίδη
stratisΑπό τα διψήφια ποσοστά της τρίτης θέσης και κατά πολλούς σύντομα δεύτερης, στο πέρασμα πίσω από τα κάγκελα. Εντυπωσιακή ανατροπή. Κι όσο και αν κάποιοι μιλούν για μια στημένη παγίδα, το θέμα είναι πως κι αυτό να ισχύει, η Χ.Α. έπεσε μέσα όσο καλύτερα μπορούσε και αυτό δεν είναι δύσκολο να εξηγηθεί.

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου 2013

Απλές Οδηγίες Προσευχής

προσευχή

Ὁδηγίες Προσευχῆς
ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ
1. Νὰ λέμε τὴν προσευχή μας ἀργὰ καὶ καθαρά. Ὄχι μὲ βιασύνη, ἀλλὰ μὲ ἀγάπη πρὸς τὸ Θεό.
2. Πρὶν προσευχηθοῦμε νὰ ἔχουμε συγχωρήσει ὅλους ὅσους μᾶς ἔχουν ἀδικήσει ἤ μᾶς ἔχουν στενοχωρήσει στὴ ζωή μας.

3. Νὰ μάθουμε νὰ ἀγαποῦμε τὴν προσευχή μας μὲ τρόπο ταπεινό.
4. Γιὰ νὰ καρποφορήσει μία προσευχὴ χρειάζεται βαθειὰ ταπείνωση καρδιᾶς καὶ μυστηριακὴ ζωή.
5. Ἡ προσευχὴ ἀποδίδει περισσότερο ὅταν ἔχουμε ἐξομολογηθεῖ καθαρὰ καὶ ἔχουμε κοινωνήσει τὸ Πανάγιον Σῶμα καὶ Αἷμα τοῦ Κυρίου ἡμῶν Ἰησοῦ Χριστοῦ.

ΤΟ ΚΥΝΗΓΙ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΤΕΩΣ.

σχόλιο Γ.Θ : "Θα 'ρθει σαν διαιτητής..." είχε πει ο αγαπημένος μας Γέροντας και στο παρακάτω βίντεο θα δείτε ένα σενάριο παρόμοιο με αυτό που συνέβει στην γειτονική μας Βουλγαρία με την εκεί πρώην βασιλική οικογένεια.

"ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΕΑΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΒΑΣΙΚΩΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΩΝ,
ΕΑΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΟΛΕΜΟ Ή ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΟΥΣΙΕΣ,
ΤΟΤΕ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ.

Καππαδοκία – Πατρίδα της Καρδιάς μας…

Και μόνο το άκουσμα του ονόματος ‘Καππαδοκία’ γοητεύει παράξενα.
Λέξη αρχαία ελληνική προερχόμενη από το περσικό Κατπατούκα, σημαίνει χώρα των όμορφων αλόγων. Φημισμένη για την εκτροφή ίππων, οι οποίοι μάλιστα συγκαταλέγονταν στις καλύτερες ράτσες. Στη Ρωμαϊκή Εποχή ονόμαζαν τα άλογα της Καππαδοκίας “Ιερά Ζώα”.
Η Καππαδοκία συγκινεί όσους τη γνωρίζουν και μαγνητίζει όσους θέλουν να τη μάθουν.
Η ταυτότητά της σχηματίστηκε στο αχανές βάθος των αιώνων με την υπογραφή ηρώων και αγίων.

Ο Θεός δεν κρίνει τον χριστιανό επειδή αμαρτάνει, αλλά επειδή δεν μετανοεί.

Κάποια μέρα που πήγα να επισκεφτώ τον άγιο Νήφων, τον βρήκα να κάθεται στο κελί του και να διαβάζει. Μόλις με είδε, χάρηκε πολύ. Με χαιρέτησε με ιδιαίτερη αγάπη, κι έσκυψε πάλι στο βιβλίο του. Εγώ τον εμπόδισα από το διάβασμα και άρχισα να τον ρωτάω για την μετάνοια. Τότε μου αποκρίθηκε:

ΤΙ ΤΟΥ ΞΗΜΕΡΩΝΕΙ ΤΟΥ ΠΡΟΔΟΤΗ ΣΤΟ ΡΩΜΑΙΪΚΟ.

του Ηλία Παπακωνσταντίνου

ΕΙΣ ΑΝΑΜΝΗΣΙΝ ΤΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ ΤΗΣ ΑΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ 23 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 1821.
ΤΗΝ 1η ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1806 Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ Ο ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΜΕ ΠΕΝΤΕ ΑΚΟΜΗ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΑΝΥΚΤΕΡΕΥΣΑΝ ΣΤΗΝ Ι.ΜΟΝΗ ΑΙΜΥΑΛΩΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΗΤΣΑΝΑ.

Συμπέρασμα: «Παιδιά μου, να αγαπάτε ο ένας τον άλλο»

Του Μητροπολίτου  Χονγκ Κόνγκ Νεκταρίου

Ο ΝΕΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΗ, ΤΟ ΑΓΙΟΝ ΟΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΠΑΪΣΙΟΣ

1
σχόλιο Γ.Θ : Αν αντί για Σέρβος ήταν Έλληνας, τα αριστεροειδή θα τον βαφτίζανε φασίστα, ρατσιστή, χρυσαυγίτη... 
 
Ο νέος προπονητής του Άρη, Σέρβος Ζόραν Μιλίνκοβιτς, μιλώντας σε οπαδική εφημερίδα της ομάδας πέραν όλων των άλλων αγωνιστικών και μη θεμάτων μίλησε και για τον Γέροντα Παΐσιο και την επίσκεψή του στο Άγιο Όρος.

Παραιτούνται οι υπουργοί του Μπερλουσκόνι από την κυβέρνηση Λέτα.

Παραιτούνται οι υπουργοί του Μπερλουσκόνι από την κυβέρνηση Λέτα
Λίγο πριν τη συζήτηση στη Γερουσία για την αποπομπή του Καβαλιέρε
Την πρόθεση πέντε υπουργών από το μπερλουσκονικό PdL να παραιτηθούν από την κυβέρνηση συνασπισμού υπό τον Ενρίκο Λέτα ανακοίνωσε ο «δεύτερος τη τάξει» του κόμματος, Άντζελο Αλφάνο, θέτοντας την κυβέρνηση προ κατάρρευσης και την Ιταλία ξανά στη δίνη της πολιτικής κρίσης.

ΔΑΝΕΙΑ- ΜΝΗΜΟΝΙΑ- ΦΤΩΧΕΙΑ- & «ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΞΟ»


σχόλιο Γ.Θ : Η πρόταση του διεθνολόγου Αντώνη Γρυπαίου για την τραγική κατάσταση της χώρας.
Σε κανένα άλλο κράτος οι πολιτικοί δεν έγιναν υπηρέτες του εχθρού.
Του εχθρού, που λέγεται Παγκόσμια Σιωνιστική Διακυβέρνηση.
Σε κανένα άλλο κράτος που σέβεται τον εαυτό του, οι πολιτικοί δεν εστράφησαν κατά της πατρίδος και του Λαού της, από επιπολαιότητα και υποτέλεια, ικανοποιώντας ξένα εχθρικά συμφέροντα.

Παραπληροφόρηση η αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου.

σχόλιο Γ.Θ : Η ανακοίνωση γνωστού ιστολογίου, που πληροφορούσε την αποφυλάκιση Τσοχατζόπουλου, ήταν τεχνηέντως ανακριβής και αναφερόταν σε πραγματικό γεγονός, που συνέβει όμως παλαιότερα. Προφανώς το γνωστό ιστολόγιο, που είναι φίλο προσκείμενο στην χρυσή αυγή, αποσκοπούσε σε κλίμα αγανάκτησης βασισμένο όμως σε ψέμμα.
Λυπόμαστε για την αναδημοσίευση της είδησης και από τον δικό μας ιστοχώρο, αλλά χαιρόμαστε που τελικά είναι ψευδής.
Ο Τσοχατζόπουλος παραμένει στην φυλακή περιμένοντας και τα υπόλοιπα εγκληματικά μέλη της αριστεροκεντροδεξιάς.

Η ΑΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ Νο 2

Γέροντα πόσο θα κρατήσει αυτό το κακό που βιώνουμε;
του Ιωάννη Ξ.
Στο πρώτο άρθρο αναφέρθηκα σε γεγονότα της Ιστορίας μας με τρόπο ορθολογιστικό. Γεγονότα, τα οποία επί εννιακόσια χρόνια προσπαθούν να αποκρύψουν από τον Ελληνικό Λαό.

                  Για όσους αντιμετώπισαν με σκεπτικισμό το πρώτο άρθρο, θα παραθέσω επιπλέον στοιχεία αναφέροντας την άλωση του Πεκίνου το 1857 από τους Ευρωπαίους. Δηλαδή οι πολιτισμένοι Ευρωπαίοι ξεκίνησαν τα αποικιοκρατικά τους σχέδια με την άλωση της Κωνσταντινούπολης  και άλωσαν στην συνέχεια τον πλανήτη (Αφρική, Ασία, Αμερική).

H AΛΗΘΙΝΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.

του Ιωάννη Ξ.

Έσσεται ήμαρ, αντλώντας σοφία και θέματα από τους δύο πυλώνες του Ελληνισμού, την αρχαία πολιτιστική παράδοση και την παράδοση της Ρωμανίας, γνωστή σαν Βυζάντιο.

Είσαστε σίγουροι;

Το παρακάτω άρθο είναι του Μ. Τριανταφυλλόπουλου από το zougla.gr και έχει το ενδιαφέρον του, καθώς εμφανίζει κάποιους διαφορετικούς προβληματισμούς σχετικά με την σύλληψη της Χρυσής Αυγής.
Διαβάστε το...
 
Είσαστε σίγουροι;
Αναρωτιέστε εάν είναι βιαστικά όλα όσα συνέβησαν. Εάν έγιναν ανεξήγητα γρήγορα. Ε, λοιπόν, ναι, φοβάμαι πως έτσι είναι!

Τόση "Δημοκρατία" ... είχαμε να δούμε από τη Χούντα!

Το πιο σάπιο πολιτικό σύστημα,
αυτό που αλυσόδεσε με μνημόνια την πατρίδας μας, αυτό που εξαθλίωσε οικονομικά τους Έλληνες αλλά και τις επόμενες γενιές,
αυτό που προκάλεσε χιλιάδες αυτοκτονίες συμπατριωτών μας,
 

οι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ εγκληματικές οργανώσεις,
με τους Υπουργούς, τους συνδικαλ(η)στές, τα κάθε είδους λαμόγια,
με τις λίστες, τις off-shore, τις τραπεζικές καταθέσεις στις Ελβετικές τράπεζες, τους μεγαλοεργολάβους και τις κρατικοδίαιτες ΜΚΟ,
όλοι αυτοί οι Ροταριανοί, Lions, Μασόνοι και τα πρόθυμα τσιράκια της Νέας Τάξης,

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013

Τι ακριβώς συμβαίνει στο ανθρώπινο σώμα όταν πεθαίνουμε.

Εκρού χρώμα και έντονη μυρωδιά είναι τα πρώτα σημάδια της αποσύνθεσης, που αρχίζει να συντελείται αμέσως μόλις κάθε άνθρωπος αφήσει την τελευταία του πνοή.
Συγκεκριμένα, αυτά είναι τα ορατά συμπτώματα, γιατί αμέσως μόλις η καρδιά σταματήσει να χτυπά, σε ολόκληρο το σώμα αρχίζουν διεργασίες για να γίνει ξανά... χώμα.
Διαβάστε παρακάτω πέντε πράγματα που συμβαίνουν, όταν κανείς πεθαίνει:

Ο δρόμος για την εξουσία περνά από την φυλακή...

Γιώργου Θαλάσση

Πριν ο χίτλερ κερδίσει τις εκλογές στην Γερμανία, φυλακίστηκε.
Η φυλάκιση τον έκανε γνωστό και αγαπητό!

Στην Ν. Αφρική ο Νέλσον Μαντέλα μετά από 27 ολόκληρα χρόνια φυλάκισης απελευθερώθηκε το 1990 για να κυβερνήσει ως εθνικός ήρωας.

Στην Ελλάδα, χάρη στην φυλάκιση (κατ' οίκον περιορισμό) του γέρο παπανδρέου, ο γιος και εγγονός κυβέρνησαν και διέλυσαν την Πατρίδα κληρονομώντας και επωμίζοντας την αντιχουντική δράση τού γενάρχη τους.

Κανείς δεν βλέπει την εκτροπή;

Μοιάζει αδιανόητο. Ένα κόμμα τέθηκε εκτός νόμου και η κοινή γνώμη φαίνεται να πανηγυρίζει. Κανείς δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο;

ΣΤΟ ΚΑΤΩΦΛΙ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ Η ΧΩΡΑ – Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει η Πολιτική Επιτροπή της ΧΑ.

Σε μυστική τοποθεσία θα συνεδριάσει εντός της ημέρα η Πολιτική Επιτροπή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή με τα εναπομείναντα μέλη της Επιτροπής, δηλαδή αυτά που διέφυγαν της σύλληψης.

Πρόταση στο Κοινοβούλιο της Σκωτίας να δηλώνουν οι Δικαστές εάν είναι Μασόνοι!

Ένας 69χρονος Σκωτσέζος, ο Tom Minogue από το Dunfermline, ζήτησε από το Κοινοβούλιο της Σκωτίας, η Σκωτία να ακολουθήσει το παράδειγμα της Νορβηγίας, που απαιτείται οι δικαστές να δηλώνουν αν είναι μέλη Μασονικών Στοών.

Βλέπουμε την αρχή των δεινών μας; Γ. Ιωσήφ: "Θα γίνει πολιτειακή ανωμαλία"

Οικονομική εξαθλίωση, συλλήψεις πολιτικών,ανακήρυξη ενός κόμματος ως εγκληματική οργάνωση, ενδεχόμενες εκλογές...γενικευμένη αποσταθεροποίηση.

Νὰ πιστέψωμεν περισσότερον εἰς τὴν αἰωνιότητα.

Μητροπολίτου Κισάμου καί Σελίνου κ. Ἀμφιλοχίου

«Ἂν πιστεύαμε στὴν αἰωνιότητα, θὰ παραδινόμαστε λιγότερο στὴν στιγμὴ» (Γκαῖτε)
 Ἐπίκαιρα ὅσο ποτὲ φαίνεται νὰ ἀκούγονται τὰ λόγια αὐτὰ τοῦ Γκαῖτε καθὼς μοιάζει νὰ δικαιώνονται ὅσοι ἀποκαλοῦν τὴν ἐποχὴ μας «ἐποχὴ τῆς κενότητας», ἀφοῦ κυρίαρχο στοιχεῖο της εἶναι τὸ αἴσθημα τῆς ἀπογοήτευσης καὶ τῆς διάψευσης τῶν προσδοκιῶν, τῆς ψυχικῆς καὶ συναισθηματικῆς ἀνεπάρκειας στὸν σύγχρονο ἄνθρωπο.

Ο Obama "έχασε" τη Λατινική Αμερική;

Του Κώστα Ράπτη
Σε κάθε Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών υπάρχει μία ομιλία αρκετά “θεατρική” (όπως π.χ. αυτές του μακαρίτη Hugo Chavez) ή εξωφρενική (όπως του Mahmud Ahmadinejad), ώστε να μείνει στα χρονικά. Η φετινή τοποθέτηση της προέδρου της Βραζιλίας Dilma Roussef θα πρέπει, για πολύ σοβαρούς λόγους, να θεωρηθεί ορόσημο στις σχέσεις της Βόρειας με τη Νότια Αμερική.

«ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΜΕΤΑ ΤΟ '74» - Διεθνή ΜΜΕ για τη Χρυσή Αυγή: Πρωτοφανής καταστολή πολιτικού κόμματος.

Διεθνή ΜΜΕ για τη Χρυσή Αυγή: Πρωτοφανής καταστολή πολιτικού κόμματος
Το γύρο του κόσμου κάνει απο το πρωί η είδηση της σύλληψης βουλευτών και στελεχών της Χρυσής Αυγής, μεταξύ των οποίων και του γενικού γραμματέα, Νίκου Μιχαλολιάκου, κάνοντας λόγο για μία άνευ προηγουμένου καταστολή πολιτικού κόμματος.

Μην στενοχωρείσαι, κ. Ομπάμα, υπάρχει κάτι που θα καλύψει το κενό της Αμερικανικής Φούσκας!!του Δρ. Κ. Βαρδάκα


Εμείς μεγαλώσαμε με το Αμερικανικό όνειρο και εσύ μας μιλάς για αμερικανική φούσκα... Είσαι με τα καλά σου; Εδώ μιλάς για την ίδια την παγκόσμια οικονομία!!
Και τι φταίω εγώ όταν οι ίδιοι οι Αμερικάνοι με επίσημες  ανακοινώσεις αποκαλύπτουν αλήθειες;

Συνελήφθησαν Μιχαλολιάκος, Κασιδιάρης, Λαγός, Πατέλης – Καταζητείται ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής, Χ. Παππάς - Βρέθηκαν όπλα στο σπίτι Μιχαλολιάκου


- Ραγδαίες εξελίξεις με μπαραζ συλλήψεων μελών της Χρυσής Αυγής
- Συνελήφθησαν Νίκος Μιχαλολιάκος, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιάννης Λαγός
- Βρέθηκαν τρία πιστόλια στο σπίτι του Μιχαλολιάκου: Όλοι οι διάλογοι κατά τη σύλληψή του
- Καταζητούνται ο υπαρχηγός της οργάνωσης Χρήστος Παππάς και ο Νίκος Μίχος
- Παραδόθηκε ο Ηλίας Παναγιώταρος - Τι είπε φτάνοντας στην Ασφάλεια
- Αναζητούνται εν ενεργεία αστυνομικών, μελών της Χρυσής Αυγής
- Έχουν εκδοθεί συνολικά 36 εντάλματα και έχουν γίνει 17 συλλήψεις
- Μέλη της Χρυσής Αυγής έξω από τη ΓΑΔΑ
- Το πορισμά στοιχειοθετεί κατηγορία της σύστασης εγκληματικής οργάνωσης
- Ποιο είναι όλο το κατηγορητήριο
- Πρώτο θέμα και στα διεθνή ΜΜΕ το "ξήλωμα" της Χρυσής Αυγής

σχόλιο Γ.Θ : Τους ψηφοφόρους της τι θα τους κάνει το σύστημα; Θα τους εξαφανίσει; Αύριο μεθαύριο, που ο Μιχαλολιάκος θα φτιάξει νέα χρυσή αυγή με άλλο όνομα, τι θα κάνουν;
Το λέγαμε ότι μας σπρώχνουν όλους τους Έλληνες σε νέο δικομματισμό μεταξύ Σύριζα & Χρυσής Αυγής, αλλά δεν φανταζόμασταν ότι το λαχταράνε τόσο πολύ...

ΘΑΥΜΑΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΙΕΡΕΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΑ ΘΑΝΑΤΟΝ ΖΩΗ. "ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΑΡΕ ΜΕ!"

Θεέ μου, Πάρε με!
Πόσοι άνθρωποι σε δύσκολες στιγμές δεν το λένε!
Οι περισσότεροι όμως δε γνωρίζουν ότι είναι αμαρτία κι ότι αποτελεί έλλειψη υπομονής κι ελπίδας στη βοήθεια του Θεού. Το ακόλουθο όμως περιστατικό, το βεβαιώνει ξεκάθαρα.

ΜΑΣΣΟΝΟΙ: ΤΟ ΣΑΒΑΝΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ!

Ανατριχιαστικό! Αποκαλυπτικό! Εφιαλτικό! Προφητικό!

Το «φοβερό» του πνευματικού έργου

π. Ανδρέα Αγαθοκλέους
Διαβάζοντας κανείς το κεφάλαιο «Περί του έργου του πνευματικού πατρός», από το βιβλίο του Αρχιμ. Σωφρονίου «Περί Προσευχής»,

Η αμερικανική αυτοκρατορία πέθανε -Ο Ομπάμα το είπε.

Η αμερικανική αυτοκρατορία πέθανε -Ο Ομπάμα το είπε
σχόλιο Γ.Θ : Και εμείς το ευχόμαστε, Αμήν!
 
Μπροστά τους ηγέτες του κόσμου που είχαν συγκεντρωθεί στα Ηνωμένη Εθνη, ο αμερικανός πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα παρουσίασε τη χώρα του ως μια υπερδύναμη έτοιμη να...

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...