Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πυρήνας τζιχαντιστών στην Ελλάδα: Οι Βέλγοι «δείχνουν» καθοδήγηση από Αθήνα!

σχόλιο Γ.Θ : Θυμηθείτε ποιος εξοπλίζει τζιχαντιστές-ISIS και όλο το ισλαμικό συναπάντημα...
 
Η Ελλάδα πλέον δεν αποτελεί το κέντρο μόνο της ευρωπαϊκής κρίσης αλλά και της τζιχαντιστικής τρομοκρατίας!
Σύμφωνα με το protagon.gr, και με βάση πληροφορίες των βελγικών αρχών, που δημοσιεύονται σήμερα σε βελγικές εφημερίδες, ο «εγκέφαλος» της σχεδιαζόμενης επίθεσης εναντίον των Βέλγων αστυνομικών βρίσκεται στην Ελλάδα. Από δω σχεδίαζε και κατηύθηνε την επίθεση. Πρόκειται για ένα άτομο που είχε πολεμήσει στη Συρία μαζί με τον ισλαμικό στρατό.

Σε αυτό το πλαίσιο, σε συναγερμό βρίσκονται οι αστυνομίες όλων των χωρών της Ε.Ε., μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, μετά από κατεπείγον σήμα της EUROPOL, σχετικά με πιθανό σχέδιο τρομοκρατικής επίθεσης τζιχαντιστών, με παγιδευμένα αυτοκίνητα σε ευρωπαϊκή χώρα, μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Μιλώντας σε χθεσινή εκπομπή του STAR, ο υπουργός Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη Βασίλης Κικίλιας, τόνισε πως οι ελληνικές αρχές και η αστυνομία είναι σε εγρήγορση, ιδιαίτερα μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις στην Γαλλία, με αίτημα να διερευνηθεί αν τα συγκεκριμένα πρόσωπα πέρασαν από την Ελλάδα και παράλληλα να υπάρχει επιφυλακή για την περίπτωση που εμφανιστούν τις επόμενες μέρες.

http://www.crashonline.gr

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...