Σάββατο 31 Ιανουαρίου 2015

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Το μεγάλο κόλπο Τσίπρα με την ΚΙΝΑ!

Του Πέτρου Κασιμάτη

Εαν οι πληροφορίες είναι ακριβείς, ε, τότε τα πράγματα αγριεύουν!! Πάντως όλα συγκλίνουν και συναντιούνται στην ίδια διαπίστωση!!!


Με την ανάληψη των καθηκόντων του ο αναπληρωτής υπουργός Ναυτιλίας – κι ένας από τούς πιο σοβαρούς ανθρώπους του ΣΥΡΙΖΑ- ο Θοδωρής Δρίτσας προβαίνει σε μια λιτή αλλά εντυπωσιακή δήλωση για την πρώτη του προτεραιότητα. Πως ο δημόσιος χαρακτήρας του λιμανιού παραμένει. Κι οτι θα σταματήσουμε την πώληση του λιμανιού του Πειραιά!!!

Κι ενω ολοι θα περίμεναν τούς Κινέζους της COSCO να έχουν βάλει μαύρες πλερέζες» και να νοιώθουν απομονωμένοι απ την κυβερνητική εξαγγελία, ή ακόμα να προσπαθούν να απλώσουν «γέφυρες συνεννόησης» με τους …ακραιφνείς ΣΥΡΙΖΑίους , δεν έκαναν καμία τέτοια κίνηση.

Κι ομως, άρχισαν να πανηγυρίζουν. Και να έχουν προνομιακή θέση σε σχέση με άλλους διπλωμάτες επισκεπτόμενοι πρώτοι τον Αλέξη Τσίπρα στο Μαξίμου -οχι φυσικά για να διαμαρτυρηθούν ,αλλά για να δηλώσουν τη στήριξή τους, την έμπρακτη θετική παρουσία τους στο πλευρό της νέας κυβέρνησης!!….

Οι εξελίξεις παρέμειναν μυστηριώδεις έως τη στιγμή που η ακριβής πληροφορία , έδειξε τι συμβαίνει…

Οι Κινέζοι δεν ενδιαφέρονταν για την επέκταση της επένδυσής τους. Απλώς τούς ένοιαζε να διασφαλίσουν την καλή αυτή συμφωνία που έκαναν με την Ελληνική πλευρά και να μην πάρει κάποιος αλλος ανταγωνιστής τους το υπόλοιπο κομμάτι του λιμανιού και να μην έχουν τον Χ αντίπαλο στα πόδια τους….

Μάλιστα, είχαν αποφασίσει για μια ντουζίνα δισεκατομμύρια να θέσουν υπό τον έλεγχό τους το υπόλοιπο κομμάτι για να το προστατεύσουν από τον άγνωστο μέλλοντα ανδιαφερόμενο….Ετσι, με αυτόν τον τρόπο δεν χρειάζεται να ξοδέψουν ούτε ενα δολάριο, αφού τούς καλύπτει και με το παραπάνω η κυβερνητική πρωτοβουλία για τον δημόσιο χαρακτήρα του λιμανιού….Που διασφαλίζει οτι κανένας επίδοξος ανταγωνιστής δεν θα μπεί στον κόπο , αφού η Ελληνική κυβέρνηση με την παρέμβασή της έδειξε την πολιτική της βούληση!

Βέβαια, κάποιοι ΝΑΤΟΙΚοί κύκλοι που ξέρουν τη στρατηγική σημασία του λιμανιού εκφράζουν τα δικά τους ερωτηματικά για το αν πρέπει να είναι μόνον Κινέζοι στο λιμάνι αφού φαίνεται πως δεν χάνουν την ισχύ τους και τα μέχρι σήμερα συμφωνηθέντα.

Η είδηση όμως είναι αλλού!!! Στο ποιος εποπτεύει τις νέες συμφωνίες!!!Στο πώς φθάσαμε και πανηγυρίζουν οι Κινέζοι της COSCO!!! Στο ποιος είναι ο «αόρατος» άνθρωπος που συμβουλεύει για τα επόμενα βήματα!!! Γιατί και πως διασφαλίζονται οι Κινέζοι!!!….

Η είδηση είναι απίστευτη γιατί είναι συγκλονιστική. Δικηγόρος της COSCO είναι ενας απ” τούς καλύτερους δικηγόρους της Αθήνας. Απ τους πιο καταρτισμένους.  Από τούς πιο αποτελεσματικούς . Ο εξπέρ στα θέματα αυτά δικηγόρος Σπύρος Σαγιάς. Αποτελεί σύμπτωση ότι είναι ο νέος γραμματέας του υπουργικού συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ.


http://www.hellasforce.com
http://www.filoumenos.com/diafora/genika-themata-gia-tin-ellada/oi-ekselikseis-stin-ellada/15784-apokalypsi-to-megalo-kolpo-tsipra-me-tin-kina.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+Anartiseis+%28anartiseis%29

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...