Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2023

Πόλεμος στο Ισραήλ_Φαντάζεστε τι θα γίνει σαν γκρεμιστεί το Τέμενος του Ομάρ - Αλ Ακσά;

Ο Άγιος Παΐσιος είχε μιλήσει πολλά χρόνια πριν την δεκαετία του 80 για τα σχέδια των Σιωνιστών να γκρεμίσουν το τεμένος του Όμάρ στην Άγια Πόλη και στη θέση του να ανοικοδομήσουν τον Τρίτο Ναό του Σολομώντα όπου ο Αντίχριστος θα στεφθεί Βασιλιάς του κόσμου.

‘Ελεγε ο Άγιος Παΐσιος:

Τελικά οί Σιωνιστές θά εγκαταστήσουν τόν Αντίχριστο εκεί ως Μεσσία. Άκουσα ότι οί Εβραίοι ήδη ετοιμάζονται νά χτίσουν τόν Ναό τού Σολομώντος.
– Γέροντα, οί Εβραίοι, ενώ διαβάζουν τήν Παλαιά Διαθήκη, πώς δέν πιστεύουν στον Χριστό;

– Δεν πας να τό πής αυτό στους Εβραίους; Οι Εβραίοι είχαν ανέκαθεν φανατισμό. Καταλαβαίνουν, αλλά είναι ό εγωισμός πού τους τυφλώνει. Αν πρόσεχαν λίγο, δεν θα παρέμενε κανένας Εβραίος.

– Αυτά πού διάβαζαν, πώς τά ερμήνευαν;

– Πώς τά ερμήνευαν και πώς τά ερμηνεύουν! Τά πνευ­ματικά νοήματα τά κάνουν υλικά. Αυτό λ.χ. πού λέει ό Προφήτης Ησαΐας, «έξανθήσει τά έρημα του Ιορδανού», νά δής πώς τό ερμήνευσαν. Γιά νά δείξουν οτι άνθησε ή έρημος, γύρισαν κάποιον ποταμό, έκαναν πεζούλια, κή­πους, φύτεψαν μπανανιές, λεμονιές, πορτοκαλλιές, έφτια­ξαν όλο περιβόλια, οπότε λένε «άνθησε ή έρημος»! Όλα έτσι τά ερμηνεύουν. Ένώ οι λόγοι αυτοί του Προφήτου αναφέρονται στην αναγέννηση του κόσμου μέ τό Άγιο Βάπτισμα, μέ τό λουτρό της παλιγγενεσίας.

– Τώρα περιμένουν τον επίγειο βασιλιά;

– Ναί, τόν Αντίχριστο. Οι Ραββίνοι ξέρουν οτι ήρθε ό Μεσσίας καί οτι Τόν σταύρωσαν. Άφου έχω μάθει άπό ένα πρόσωπο οτι, όταν ψυχορραγη ένας Εβραίος, πάει ό Ραββίνος καί του λέει στο αυτί: «Ό Μεσσίας ήρθε». Βλέπεις, τους πειράζει ή συνείδηση, γιατί αισθάνονται ένοχη, αλλά δέν ταπεινώνονται.

– Καί τί κερδίζουν πού τό λένε εκείνη τήν ώρα;

– Τίποτε· απλώς τό λένε, επειδή τους πειράζει ή συνεί­δηση, καί νομίζουν οτι, άφου τό είπαν, είναι εντάξει!…

– Καί οι άλλοι δέν ακούνε;

– Όχι, στο αυτί τό λένε. Καί τά Έβραιόπουλα έχουν επαναστατήσει εναντίον τών Ραββίνων. «Ό Μεσσίας, λένε, ήρθε· ποιόν Μεσσία περιμένετε;». Στην Αμερική μιά ομάδα νέων πού ασχολούνται ιστορικά μέ τήν Αγία Γραφή εκδίδουν ένα περιοδικό, στο όποιο γράφουν: «Ό Μεσσίας ήρθε. Σέ όποιον δέν πιστεύει οτι ήρθε ό Μεσσίας θα στέλνουμε δωρεάν το περιοδικό, ώσπου να πιστέψη. Όποιος πιστεύει να στέλνη συνδρομή, γιά νά το στέλνουμε και σε άλλους, νά πιστέψουν».

– Εβραίοι είναι αυτοί;

– Ναί, Εβραίοι.

– Έγιναν Χριστιανοί;

– Έ τώρα, το οτι πίστεψαν κάτι είναι.

– Μπορεί νά υπάρχουν Ραββίνοι Κρυπτοχριστιανοί;

– Ραββίνοι νά είναι Κρυπτοχριστιανοί; Μένει Ραββίνος ό άλλος, άμα γίνη Χριστιανός; Δηλαδή νά διδάσκη στους Εβραίους ότι δεν ήρθε ό Μεσσίας καί, όταν ψυχορρα­γούν, νά τους λέη ότι ήρθε ό Μεσσίας;

ΓΕΡΟΝΤΟΣ ΠΑΪΣΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΡΕΙΤΟΥ – ΛΟΓΟΙ Β’ – ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗ ΑΦΥΠΝΙΣΗ

 Al-Aqsa-1 

 

Γεωπολιτική Ανάλυση BBC: Πώς φτάσαμε στη σύγκρουση με τη Χαμάς και η διαμάχη για το τέμενος αλ Άκσα Το χειρότερο σενάριο που εξετάζεται είναι ότι θα μπορούσε να εμπλακεί στις συγκρούσεις η ισχυρή λιβανέζικη μαχητική οργάνωση Χεζμπολάχ

 Πενήντα χρόνια μετά τον πόλεμο του Γιομ Κιπούρ, ο οποίος ξεκίνησε με αιφνιδιαστική επίθεση της Αιγύπτου και της Συρίας στο Ισραήλ, οι Παλαιστίνιοι μαχητές εξαπέλυσαν μια μεγάλη επίθεση πυροδοτώντας ισχυρή αντίδραση από το Ισραήλ.

Το υπουργείο Υγείας στη Λωρίδα της Γάζας έκανε λόγο για 232 νεκρούς και περισσότερους από 1.700 τραυματίες το τελευταίο 24ωρο. Οι τραυματίες μεταφέρονταν σε ερειπωμένα και ασφυκτικά γεμάτα νοσοκομεία, με σοβαρές ελλείψεις σε ιατρικό εξοπλισμό. Αντίστοιχα τουλάχιστον 250 είναι οι νεκροί Ισραηλινοί.

Οι εντάσεις όπως αναφέρει το BBC και ο ανταποκριτής Yolande Knell σε ανάλυσή του είχαν αυξηθεί πρόσφατα στη Λωρίδα της Γάζας, αλλά η συμβατική άποψη ήταν ότι ούτε η Χαμάς, η ισλαμιστική ομάδα που κυβερνά εκεί, ούτε το Ισραήλ ήθελαν μια κλιμάκωση. Αντίθετα, η Χαμάς σχεδίαζε στα κρυφά μια εξελιγμένη, συντονισμένη επιχείρηση. Νωρίς χθες το πρωί, καθώς εκτοξεύτηκε ένας έντονος καταιγισμός ρουκετών, με ορισμένες να φτάνουν μέχρι την Ιερουσαλήμ και το Τελ Αβίβ, Παλαιστίνιοι μαχητές εισήλθαν στο νότιο Ισραήλ από τη θάλασσα, τη στεριά και τον αέρα.

  Κράτησαν ισραηλινές πόλεις και στρατιωτικά φυλάκια υπό πολιορκία για ώρες, σκότωσαν πολλούς ανθρώπους και πήραν άγνωστο αριθμό ισραηλινών πολιτών και στρατιωτών για να τους κρατήσουν ως ομήρους στη Γάζα.
Χιλιάδες Ισραηλινοί που είχαν βγει για νυχτερινό ξεφάντωμα σε χωράφια κοντά στη Γάζα βρέθηκαν γρήγορα κάτω από πυρά. Τα πλάνα έδειχναν τους παρευρισκόμενους να τρέχουν για τη ζωή τους.


σχόλιο:Διαβάζουμε σήμερα πολλές αναρτήσεις που γράφουν ότι εξαιτίας αυτής της σύρραξης στη Μέση Ανατολή, οι Ισραηλίτες για αντίποινα θα γκρεμίσουν το Τέμενος του Ομάρ για να κτίσουν τον Ναό του Σολομώντα. Εκτιμούμε ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει όσο το Ιράν έχει την ισχύ των Πυρηνικών του όπλων. Ας μην κρυβόμαστε, όλοι γνωρίζουμε ότι πίσω από την Χαμάς και τους Παλαιστίνιους κρύβεται το Ιράν. Αυτή η Σύρραξη ίσως θα είναι η αιτία για να αρχίσει ο Φοβερός Πυρηνικός(Πόλεμος Ισραήλ( ΗΠΑ) και Ιράν. Μετά από αυτόν νομίζω ότι θα γκρεμιστεί το Τέμενος του Ομάρ και θα χτιστεί ο Ναός του Σολομώντα. Ο Θεός να μας Ελεήσει για όσα έρχονται στη γειτονιά μας.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...