Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Θα αποκάλυπτε κύκλωμα μαύρης μαγείας με διάσημους ο ερευνητής UFO που πέθανε μυστηριωδώς

Σύμφωνα με την αρραβωνιαστικιά του, στο κύκλωμα αυτό συμμετείχαν μέχρι και πολιτικά πρόσωπα - Ακόμα δεν έχουν προσδιοριστεί επαρκώς από τις αρχές τα αίτια του θανάτου του

Ο ερευνητής UFO, ο ανεξήγητος θάνατος του οποίου πυροδότησε έναν χείμαρρο από θεωρίες συνωμοσίας τις προηγούμενες μέρες, ετοιμαζόταν να αποκαλύψει πληροφορίες στο κοινό σχετικά με ένα κύκλωμα μαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα συμμετείχε μια πληθώρα πολιτικών και σελέμπριτις.
Τα παραπάνω ισχυρίζεται η μνηστή του Max Spiers, του 39χρονου πατέρα δύο παιδιών που βρέθηκε νεκρός το καλοκαίρι στον καναπέ ενός σπιτιού στην Πολωνία, «με ένα μαύρο υγρό να αναβλύζει από το στόμα του» και του οποίου ο θάνατος δεν έχει ακόμα εξηγηθεί επαρκώς από τις αρχές.

Σύμφωνα με την 31χρονη Sarah Adams, η οποία ήταν αρραβωνιασμένη με τον άτυχο άνδρα, ο Spiers είχε περάσει τους τελευταίους μήνες της ζωής τους κάνοντας έρευνες για ένα κύκλωμα άσκης μαύρης μαγείας, στο οποίο μάλιστα ήταν μπλεγμένα διάσημα πρόσωπα. «Θα δημοσίευε ένα αποκαλυπτικό ρεπορτάζ για τη μαύρη μαγεία. Θα αποκάλυπτε τη δράση ενός κυκλώματος στο οποίο συμμετείχαν πολιτικοί ηγέρες και σελέμπριτις», δήλωσε η Adams στο Yahoo, συμπληρώνοντας ότι ο μνηστήρας της είχε εκφράσει πολλές φορές φόβο για τη ζωή του.

«Είχαμε συνηθίσει να λαμβάνουμε απειλές από ανθρώπους, αλλά αυτές που δεχόταν το τελευταίο διάστημα έδειχναν πραγματικές. Επικοινωνούσαν μαζί του και του έλεγαν ότι θα σκοτώσουν εκείνον και εμένα», εξηγεί η 31χρονη, η οποία ωστόσο δεν σκέφτηκε ούτε στιγμή να φύγει από το πλευρό του. «Κάναμε όνειρα για να αποκτήσουμε παιδί. Μου είχε στείλει μήνυμα λίγες ώρες προτού βρεθεί νεκρός. Αποκλείεται να ήταν αυτοκτονία ή κάτι τέτοιο», αναφέρει χαρακτηριστικά η Adams.


 

Η μαρτυρία της μητέρας
O Spiers επισκέφθηκε την Πολωνία το καλοκαίρι για να παραστεί ως καλεσμένος σε μια εκδήλωση για τις θεωρίες συνωμοσίας και τα UFO, έναν τομέα στον οποίο είχε εξειδικευτεί με τα χρόνια.
 
Οι φίλοι του ισχυρίστηκαν πως λίγο πριν πεθάνει σε διαμέρισμα της Βαρσοβίας έκανε εμετό ένα μαύρο υγρό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, παρόλο που δεν έγινε καμία μεταθανάτια εξέταση, ο θάνατός του αποδόθηκε σε φυσικά αίτια, ενώ λίγες μόνο ημέρες πριν από τον μυστηριώδη θάνατό του ο Spiers είχε στείλει μήνυμα στη μητέρα του να ερευνήσει αν του συμβεί κάτι. Όπως αποκαλύπτει η 63χρονη, της είχε στείλει το εξής μήνυμα: « Ο γιος σου έχει μπλέξει. Αν συμβεί το οτιδήποτε, ερεύνησέ το».

Η μητέρα διευκρινίζει ότι ο γιος της ήταν υγιής, γυμναζόταν συχνά και πρόσεχε τη διατροφή του. «Στο χώρο του προσπαθούσε να φτάσει ψηλά και είχε φτιάξει ένα «όνομα», αλλά από ότι φαίνεται μπήκε σε σκοτεινά μονοπάτια και πολύ φοβάμαι ότι κάποιος τον ήθελε νεκρό», αποκαλύπτει η ίδια. Η γυναίκα ισχυρίζεται ότι τον ήθελαν νεκρό, λόγω των ερευνών του, ενώ αφήνει υπονοούμενα ότι μπορεί να δηλητηριάστηκε.

Ο ανεξήγητος θάνατός είχε ως αποτέλεσμα πολλοί από τους οπαδούς του να υποστηρίζουν ότι δολοφονήθηκε από κυβερνητικούς πράκτορες.


Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...