Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Gatestone: Σε στρατό κατοχής μετατρέπονται οι μετανάστες…

Τι ακριβώς κάνει ένας στρατός κατοχής; Την καταλαμβάνει και υποχρεώνει και επιβάλει στους κατοίκους της του δικούς του όρους. Λαμβάνει μέτρα κατά των κατοίκων και προπαγανδίζει τα πιστεύω του ακόμα και με τη βία. Αυτό ακριβώς συμβαίνει δυστυχώς και στην Ελλάδα από τους μετανάστες που τείνουν να ξεχάσουν πως φιλοξενούνται στην Ελλάδα και υποχρεώνουν τους Έλληνες να νιώθουν ως φιλοξενούμενοι στον τόπο τους

 
Της Μαρίας Πολυζωίδου
ΠΗΓΗ: The Gatestone Institute

 

Κάθε πρόσφυγας που καταφεύγει σε μια άλλη χώρα για να σώσει τη ζωή του οφείλει ευγνωμοσύνη στη χώρα που του προσφέρει άσυλο, σέβεται την ιστορία της, τους κατοίκους της και τις αρχές τους και κυρίως τους νόμους της. το αυτό ισχύει και για τους μετανάστες.

Στην Ελλάδα αντίθετα οι παράνομοι μετανάστες τους οποίους τα ΜΜΕ βαπτίζουν πρόσφυγες, προσπαθώντας να τους νομιμοποιήσουν, καταλαμβάνουν περιοχές, χρησιμοποιούν βία, κλείνουν δρόμους, διαπράττουν εγκλήματα κατά της δημόσιας περιουσίας, επιτίθενται σε πολίτες και αστυνομικούς και δηλώνουν προσβεβλημένοι από τα σύμβολα του Χριστιανισμού. Φαίνεται πως οι φιλοξενούμενοι κατέλαβαν το σπίτι που τους φιλοξενεί.
Πριν μερικές εβδομάδες 200 Βορειοαφρικανοί και Πακιστανοί εξεγέρθηκαν στη Λέσβο και απαίτησαν να φύγουν από το νησί. Φωνάζοντας «τζιχάντ, τζιχάντ», κατέστρεψαν αυτοκίνητα στη Μυτιλήνη και προκάλεσαν προβλήματα στους κατοίκους.
Υποτίθεται ότι εξεγέρθηκαν διότι πληροφορήθηκαν τον θάνατο επτά άλλων μεταναστών. Αν και η αστυνομία και μέλη ΜΚΟ τους είπαν ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει αυτοί συνέχισαν όντας έτοιμοι να εξαπολύσουν «ιερό πόλεμο» λόγω μιας φήμης που και αληθινή να ήταν οι ελληνικές αρχές και οι κάτοικοι δεν θα έφεραν καμία ευθύνη.

Οι μετανάστες είπαν ότι πληροφορήθηκαν τον υποτιθέμενο θάνατο των επτά μέσω κλήσης σε κινητό τηλέφωνο. Αστυνομικές πηγές δήλωσαν, ανώνυμα, ότι η όλη υπόθεση έχει όλα τα σημάδια υβριδικής επιχείρησης.
Στις 19 Σεπτεμβρίου και πάλι στη Λέσβο υπήρξε επίσης εξέγερση στο κέντρο φιλοξενίας της Μόρια λόγω φημών που άκουσαν οι μετανάστες και έλεγαν ότι επίκειται η επιστροφή τους στην Τουρκία. Και η φήμες αυτές ήταν ψευδείς αλλά αυτό δεν τους εμπόδισε να βάλουν φωτιά σε ελαιώνες και στον χώρο του κέντρου φιλοξενίας.
Σε άλλη περίπτωση 300 μετανάστες διαδήλωσαν στη Μυτιλήνη και έκαψαν τα πάντα στο κέντρο και στη γύρω περιοχή. Οι κάτοικοι είδαν τους ελαιώνες τους να πυρπολούνται. Ορισμένοι από τους μετανάστες μάλιστα έβγαζαν σέλφι κατά τη διάρκεια της πυρπόλησης και φώναζαν Αλλάχου Ακμπάρ.
Το λιμάνι της Μυτιλήνης μετατράπηκε σε πεδίο μάχης επίσης όταν μετανάστες μαζί με αριστερίζοντες Έλληνες προσπάθησαν να εμποδίσουν στρατιωτικό άγημα να υποστείλει την ελληνική σημαία. Την επόμενη εβδομάδα πολλοί κάτοικοι συγκεντρώθηκαν ώστε να μην υπάρχει επανάληψη του συμβάντος και προστάτευσαν το στρατιωτικό άγημα κατά την υποστολή ψάλλοντας τον εθνικό ύμνο.
Στις 26 Σεπτεμβρίου στο Τυμπάκι της Κρήτης οι κάτοικοι είδαν τους τοίχους γεμάτους με ρήσεις του κορανίου. Είχαν γραφτεί από τη «Μουσουλμανική Αδελφότητα Κρήτης». Έγραφαν: «Μόνο η πίστη σας μετράει και κανείς άλλος δεν έχει δικαίωμα ζωής ή θανάτου και περιουσίας επί όποιου τολμά να σας προκαλεί και να μη δέχεται την πίστη σας. Ο Αλλάχ απαιτεί από τους πιστούς να είναι οι κυρίαρχοι στη γη που ζουν και μόνο αυτοί μπορούν να κατέχουν περιουσία και γη. Ο Αλλάχ λέει πως πρέπει να κυριεύσετε όλη τη Γη γιατί σε εσάς ανήκει, τους πιστούς».
Την ίδια ημέρα στην Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης 49χρονος γαλλικής υπηκοότητας επιτέθηκε σε αστυνομικό που τον ακολουθούσε γιατί φώναζε Αλλάχου Άκμπαρ. Έναν μήνα πριν στο χωριό της Χίου Βαβίλοι οι κάτοικοι κατήγγειλαν πάνω από 10 κλοπές και ακόμα περισσότερες καταστροφικές επιδρομές στις περιουσίες τους. Στις 24 Σεπτεμβρίου πάλι στη Λέσβο τέσσερις Πακιστανοί βίασαν έναν 16χρονο συμπατριώτη τους.
Η ελληνική κυβέρνηση είναι φιλική προς τους μετανάστες. Παράνομοι μετανάστες έκαναν ακόμα και ελέγχους σε Έλληνες οδηγούς δημιουργώντας σημεία ελέγχου όπως ένας στρατός κατοχής. Η κυβέρνηση δεν έκανε το παραμικρό.
Πως θα ένιωθαν άραγε οι Αμερικανοί αν μουσουλμάνοι παράνομοι μετανάστες έλεγαν ότι προσβάλλονται από το άγαλμα της Ελευθερίας η οποία δεν φορά μπούρκα;
Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών τον περασμένο Μάρτιο είχε βγάλει τον σταυρό που φορούσε, το σύμβολο του Χριστιανισμού, όταν επισκέφτηκε το λιμάνι του Πειραιά για να μην προσβληθούν οι εκεί μουσουλμάνοι μετανάστες. Ποιος του είπε ότι οι μετανάστες θα προσβάλλονταν από τον σταυρό του; Τι θα συνέβαινε αν δεν τον έβγαζε; Θα τον σκότωναν; Θα έκαιγαν το λιμάνι του Πειραιά; Θα εξαπέλυαν ιερό πόλεμο κατά των Ελλήνων;
Γιατί να κρύψει κάποιος το σύμβολο της πίστεώς του από ανθρώπους που παράνομα και απρόσκλητα ήρθαν στη χώρα του; Ποιος υποχρέωσε τον αρχιεπίσκοπο να βγάλει στον σταυρό του αν όχι η πολιτική εξουσία;
Το πρόβλημα της Ελλάδας δεν είναι μόνο η κακή διαχείριση του μεταναστευτικού από την κυβέρνηση. Όλα τα παραδοσιακά ελληνικά κόμματα άμεσα ή έμμεσα ακολουθούν την αυτή γραμμή ακολουθώντας τις ευρωπαϊκές οδηγίες που όμως υπονομεύουν τις ελληνικές-ιουδαϊκές και χριστιανικές αξίες της Ευρώπης.


http://lithosfotos.blogspot.gr/2016/10/gatestone.html

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...