Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2016

Ντούγκιν για πυρηνικό πόλεμο με ΝΑΤΟ: «Η Παναγιά των Βλαχερνών προστάτιδα μας – Υπεραγία Θεοτόκε, Παναγία μας, σώσε μας»

O γνωστός ιστορικός, φιλόσοφος και σύμβουλος του Β.Πούτιν,, Αλεξάντερ Ντούγκιν , επικαλείται την Παναγιά των Βλαχερνών και το παράδειγμα της επίθεσης των Αβάρων στην Βασιλεύουσα...

για τα σημερινά δεινά που ήδη περιστοιχίζουν την Ρωσία σε σχέση με το ΝΑΤΟ και έναν πυρηνικό πόλεμο.   

Ο ίδιος αναφέρει με γλαφυρό τρόπο: «στην εκκλησία των Βλαχερνών  στην Κωνσταντινούπολη μια  Κυριακή του Οκτωβρίου του 910 κατά τη διάρκεια μιας αγρυπνίας των Βυζαντινών κατοίκων , πολλοί πιστοί είδαν την μητέρα του  Θεού ψηλά στον ουρανό , να περιβάλλεται  από ένα εκτυφλωτικό φως και να περιβάλλεται από αγγέλους και  αγίους.

Οι Χριστιανοί του Βυζαντίου με δάκρυα στα μάτια σήκωσαν το κεφάλι και άπλωσαν τα χέρια τους για  προστασία  από τους εχθρούς τους,  ορατούς και αόρατους. Και η προστασία αυτή του δόθηκε απλόχερα και σώθηκε η βασιλεύουσα από τα «Αγαρηνά σκυλιά» και τους ειδωλολάτρες.

Σήμερα, ο Χριστιανισμός και η Ρωσία  είναι σε πολύ μεγάλο και σοβαρό  κίνδυνο και πάλι. Ο εχθρός είναι και πάλι  προ των Πυλών. Και τώρα  υπάρχουν εκατομμύρια «Σαρακηνοί  και ειδωλολάτρες» που απειλούν όπως τότε . Και κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είναι εύκολο. Υπάρχουν όμως τα πυρηνικά όπλα, τίποτα όμως δεν είναι πιο παντοδύναμο και  ασφαλέστερο από την  σιωπηλή χειρονομία της Θεοτόκου. Όποιος έχει τον Θεό μαζί του έχει ήδη κερδίσει. Και όποιος είναι εναντίον του,  θα λάβει ως  ανταπόδοση την πικρή κόλαση. «Ως εκ τούτου,  Υπεραγία Θεοτόκε,  Παναγία μας, σώσε μας !», δηλώνει με κατάνυξη ο ίδιος για επερχόμενα ανάμεσα σε Ρωσία και ΗΠΑ.)

Η Παρουσία της Παναγίας αποτελεί το «ελιξίριο»της νίκης των ρωσικών δυνάμεων ενάντια  στον στρατό των σύγχρονων «Σαρακηνών και ειδωλολατρών» που ετοιμάζονται να επιτεθούν στην Ρωσία, τονίζει ο Ντούγκιν. «Όλη η δύναμη του διαβόλου είναι αμελητέα μπροστά στο στην χάρη της  Παναγιάς μας» , συνεχίζει ο ίδιος.

«Όπως έσωσε την Κωνσταντινούπολη και τον  ορθόδοξο λαό της αυτοκρατορίας , δίνοντας και πάλι την ασφάλεια και οδηγώντας τον στην δύσκολη πορεία  προς τη σωτηρία και το φως, έτσι θα γίνει και σήμερα με την ρωσική ομοσπονδία έναντι του ΝΑΤΟ», γράφει ο ίδιος.

«Ο Θεός είναι πανταχού παρόν αλλά και κυρίως είναι  αλήθεια. Η  παρέμβαση της Θεοτόκου είναι αυτή η ίδια η αλήθεια, και η ανίκητη δύναμη της είναι μια ήσυχη  και απαλή  αληθινή αγάπη. Αλλά η αγάπη δεν είναι ποτέ μονόπλευρη. Και για την αγάπη και την προστασία της Μητέρας του Θεού στον ρωσικό λαό,  θα απαντήσουμε  με  αγάπη,  τιμή, ενθυμούμενοι  όλες τις ευλογίες της, αλλά και προσευχόμενοι  συνεχώς πρωί και βράδυ, και τις  απλές  ημέρες, και  τις μεγάλες γιορτές. Τώρα όμως αυτήν την δύσκολη στιγμή αυτή η ανθρώπινη αγάπη μας γίνεται  χριστιανική κάλυψη και προστασία για όλους εκείνους που την έχουν ανάγκη», αναφέρει ο Ρώσος φιλόσοφος .

Από ότι διαφαίνεται πλέον  η κατάσταση πλέον έχει ξεφύγει  από κάθε φυσιολογικό έλεγχο και θα έχουμε σύντομα πυρηνικές «εξελίξεις» που θα επηρεάσουν ολόκληρη την υφήλιο.




Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...