Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2016

Σοκ: 24.000.000 ονόματα στους εκλογικούς καταλόγους των ΗΠΑ δεν αντιστοιχούν σε αληθινούς πολίτες

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Ο Ντόναλντ Τραμπ ο προεδρικός υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων προχώρησε σε μια απίστευτη αποκάλυψη: 24.000.000 ονόματα στους εκλογικούς καταλόγους των ΗΠΑ δεν αντιστοιχούν πλέον σε αληθινούς πολίτες και καταγγέλει ότι το αμερικανικό κράτος που ελέγχεται αυτή την στιγμή από τους «Δημοκρατικούς» θα επιτρέψει νοθεία στις επικείμενες εκλογές στις 8 Νοεμβρίου.
Παρουσίασε μάλιστα την σχετική μελέτη
Πρόκειται για το 1/8 του συνόλου των Αμερικανών ψηφοφόρων.
Ο ίδιος, επαναλαμβάνει με κάθε ευκαιρία ότι οι προεδρικές εκλογές της 8ης Νοεμβρίου θα είναι "στημένες".
Το Ρεπουμπλικανικό κόμμα που και αυτό ελέγχεται σε μεγάλο βαθμό από το βαθύ αμερικανικό κράτος επιχειρεί να τον διαψεύσει υποστηρίζονται φανερά την Χίλαρι Κλίντον.
"Προσπαθούν να νοθεύσουν τις εκλογές, ακόμη και στα εκλογικά τμήματα", δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τραμπ στη διάρκεια προεκλογικής ομιλίας του στο Γκρίν Μπέι του Ουισκόνσιν, για να συμπληρώσει: "Μεγάλος αριθμός πόλεων είναι διεφθαρμένες, ενώ οι παρεμβάσεις στην διαδικασία της ψηφοφορίας, είναι κάτι πολύ κοινό", συμπλήρωσε.
Ο Τραμπ παρέθεσε την έρευνα (Pew Trusts 2012) που καλούσε για την ανάγκη νέας ενημέρωσης στο σύστημα εγγραφής ψηφοφόρων, υποστηρίζοντας ότι περίπου 24 εκατομμύρια εγγραφές δεν ήταν ακριβείς.
«The Trump campaign also pointed us to a 2012 Pew Center study that estimated about 24 million, equal to one in every eight, voter registrations in the United States are no longer valid or are inaccurate»
Παράλληλα, αναφέρθηκε σε δημοσίευμα δύο πολιτικών επιστημόνων στην εφημερίδα “The Washington Post” του 2014.
Το δημοσίευμα αυτό αναφέρει ότι υπήρχαν μη Αμερικανοί πολίτες που ψήφισαν στις εκλογές που έγιναν και οδήγησαν σε νίκες των Δημοκρατικών, το 2008.
Μερικοί Ρεπουμπλικάνοι παροτρύνουν τον Τραμπ να αποσύρει τους ισχυρισμούς του, καθώς βρίσκεται σε εξέλιξη τόσο η πρώιμη ψηφοφορία, όσο και η ψηφοφορία μέσω επιστολών.
Η εφημερίδα “The Washington Post” σε έρευνα που πραγματοποίησε τον Αύγουστο εντόπισε 31 αξιόπιστες υποθέσεις προσωπικής εκλογικής νοθείας σε αριθμό ψήφων μεγαλύτερο του ενός δισεκατομμυρίου στις εκλογές μεταξύ του 2000 και του 2014.
Επίσης μελέτες του πανεπιστημίου στην Αριζόνα το 2012 και το 2016 εντόπισαν κάποια αντίστοιχα ποσοστά εκλογικής νοθείας.
Σε αριθμό πολιτειών που επικρατεί το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα και οι οποίες θέλησαν να λάβουν προληπτικά μέτρα κατά της εκλογικής νοθείας έχει ψηφιστεί νομοθεσία που επιβάλλει τον αυστηρότερο έλεγχο των προσωπικών στοιχείων της ταυτότητας των ψηφοφόρων.
Καλά να μην μιλήσουμε για τις εκλογές του 2000 τις οποίες κέρδισε ο Τ.Μπους Τζούνιορ με ψήφους της Φλόριδα στην οποία κυβερνήτης ήταν ο αδελφός του Τζεμπ.
Σημειώνεται ότι προ μερικών ημερών δημοσιεύτηκε βίντεο που έδειχνε ότι η Χίλαρι Κλίντον κέρδισε τις εσωκομματικές εκλογές με σοβαρή και εκτεταμένη νοθεία κατά του έτερου υποψήφιου Μπέρνι Σάντερς.
Το βίντεο δείχνει οπαδούς της Χίλαρι Κλίντον, μέσα στα εκλογικά κέντρα των εσωκομματικών εκλογών των Δημοκρατικών, να γεμίζουν τις κάλπες με ψηφοδέλτια της Κλίντον. Υπενθυμίζεται ότι ο ιστότοπος Wikileaks έχει διαρρεύσει εκατοντάδες e-mail που δείχνουν ότι το κόμμα των «Δημοκρατικών» σκόπιμα προώθησε την υποψηφιότητα Κλίντον.
Γενικά κάτι δεν πάει καθόλου καλά στην υποτιθέμενη «δημοκρατική» Αμερική. Όπως έλεγε και ο Τζακ Κίλιαν στην γνωστή σειρά «Midnight caller» «Goodnight America wherever you are»
 
Πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...