Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

Νέες κοσμογονικές αποκαλύψεις για τα UFO. Eτοιμάζουν τους ανθρώπους για τα UFO ή για τον αντίχριστο;

Ο πρώην πιλότος του Πολεμικού Ναυτικού Ράιαν Γκρέιβς ισχυρίστηκε, μεταξύ άλλων. πως η εμφάνιση άγνωστων αντικειμένων ήταν ρουτίνα, αλλά κανείς δεν μιλούσε:
«Το όνομά μου είναι Ryan Fob’s Graves και, είμαι πρώην πιλότος F-18 με μια δεκαετία υπηρεσίας στο Ναυτικό των ΗΠΑ

Είμαι εδώ για να εκφράσω τις ανησυχίες περισσότερων από 30 εμπορικών πληρωμάτων αεροσκαφών και, στρατιωτικών βετεράνων που έχουν εκμυστηρευτεί παρόμοιες συναντήσεις μαζί μου.

Σήμερα, θα ήθελα να επισημάνω τρία κρίσιμα ζητήματα που απαιτούν τη δράση μας.

Καθώς συνεδριάζουμε εδώ, τα UAP (μη αναγνωρισμένο εναέριο φαινόμενο) βρίσκονται στον εναέριο χώρο μας, αλλά δεν έχουν αναφερθεί καθόλου. Αυτές οι θεάσεις δεν είναι σπάνιες ή μεμονωμένες. Είναι ρουτίνας. Το στρατιωτικό πλήρωμα και, οι εμπορικοί πιλότοι, – εκπαιδευμένοι παρατηρητές των οποίων η ζωή εξαρτάται από την ακριβήταυτοποίηση, γίνονται συχνά μάρτυρες αυτών των φαινομένων.

Το στίγμα που συνδέεται με το UAP είναι πραγματικό, ισχυρό και προκαλεί την Εθνική Ασφάλεια. Φιμώνει τους εμπορικούς πιλότους που φοβούνται τις επαγγελματικές επιπτώσεις, αποθαρρύνει τους μάρτυρες και επιδεινώνεται από πρόσφατους κυβερνητικούς ισχυρισμούς που αμφισβητούν την αξιοπιστία των καταθέσεων αυτόπτων μαρτύρων.

Μέρη της κυβέρνησής μας γνωρίζουν περισσότερα για τα UAP, από όσα αφήνουν (να γνωρίζουμε).

Το 2014 ήμουν πιλότος “foxtrot” στην F-18 μοίρα επίθεσης μαχητικών του Ναυτικού 11. –τους «Red Rippers»! Και ήμουν σταθμευμένος στο “NAS Oceana” στην Ακτή της Virginia.

Αφού έγιναν αναβαθμίσεις στα συστήματα ραντάρ των Jets μας, αρχίσαμε να εντοπίζουμε άγνωστα αντικείμενα που λειτουργούσαν στον εναέριο χώρο μας.

Tο αντικείμενο περιγράφεται ως σκούρο γκρι ή, “Mαύρος Kύβος” μέσα σε μια καθαρή σφαίρα. Έφτασε σε απόσταση 50 ποδιών από το προπορευόμενο αεροσκάφος

Η “Μοίρα” μας υπέβαλε έκθεση ασφαλείας αλλά, δεν υπήρξε επίσημη παραδοχή του συμβάντος και κανένας περαιτέρω μηχανισμός για την αναφορά των θεάσεων.

Σύντομα αυτές οι συναντήσεις έγιναν τόσο συχνές, που το πλήρωμα του αεροσκάφους συζητούσε τον κίνδυνο των UAP στο πλαίσιο των τακτικών προκαταρκτικών ενημερώσεων πτήσεων».

Οι Άγιοι της Πίστης μας, μας προειδοποίησαν εδώ και δεκαετίες για αυτό που οι αντίχριστοι θα δοκιμάσουν με τα ψευτοθεάματα απο τον ουρανό. Αυτά που θα μας δείξουν δεν θα είναι εξωγήινοι αλλά μυστική γήινη τεχνολογία και δαίμονες.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...