Πέμπτη 27 Ιουλίου 2023

Δεν κρατιούνται! Κάνουν ουρές για να σαρώσουν τα μάτια τους σε όλο τον κόσμο (video)

Θέλουν Παγκόσμια Ψηφιακή Ταυτότητα... Ένα άτομο σκανάρεται κάθε 8 δευτερόλεπτα

Ο ιδρυτής του Worldcoin, Sam Altman, μοιράζεται βίντεο με «Τρελές σειρές» ανθρώπων για να λάβουν Crypto Digital ID, λέει ότι ένα άτομο επαληθεύεται κάθε 8 δευτερόλεπτα

Το έργο ξεκίνησε τη Δευτέρα, με οφθαλμικές σαρώσεις να πραγματοποιούνται σε χώρες όπως η Ινδία, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο.

Άνθρωποι σε όλο τον κόσμο σαρώνουν τα μάτια τους με αντάλλαγμα ένα ψηφιακό αναγνωριστικό και την υπόσχεση για δωρεάν Bitcoin. Το έργο Worldcoin, που ιδρύθηκε από τον Sam Altman, Διευθύνοντα Σύμβουλο του δημιουργού ChatGPT OpenAI, ισχυρίζεται ότι σκοπεύει να δημιουργήσει ένα νέο «δίκτυο ταυτότητας μαζί με χρηματοοικονομικό δικτύου» και ότι η ψηφιακή του ταυτότητα θα επέτρεπε στους χρήστες, μεταξύ άλλων, να αποδείξουν στο διαδίκτυο ότι είναι αληθινοί και όχι ένα bot. Η διαδικασία ξεκίνησε τη Δευτέρα, με οφθαλμικές σαρώσεις να πραγματοποιούνται σε χώρες όπως η Ινδία, η Ιαπωνία και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ο Altman μοιράστηκε επίσης ένα βίντεο στο Twitter που απεικόνιζε τις «τρελές ουρές» των ανθρώπων που έκαναν σάρωση στα μάτια τους για να επαληθευτούν για το έργο Worldcoin.

Άτομα που επαληθεύονται για το Worldcoin Crypto Project Scanning Eyeball.


πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...