Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

ΝΙΚΗ & Σπαρτιάτες για την Μαριάννα Βαρδινογιάννη (Δελτίο Τύπου)

Η ΝΙΚΗ εκφράζει την βαθύτατη θλίψη της για την απώλεια της μεγάλης Ελληνίδας Μαριάννας Β. Βαρδινογιάννη, η οποία κατάφερε, στις σκοτεινές εποχές που ζούμε, να αποτελέσει λαμπρό παράδειγμα ελεημοσύνης και φάρο ελπίδας και ζωής για χιλιάδες παιδιά.

Τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της γυναίκας που έδωσε δύναμη και κουράγιο σε παιδικές ψυχές και εξετέλεσε στο απόλυτο το «χρέος» της, όπως χαρακτηριστικά ανέφερε, «να μη μείνει κανένας αβοήθητος».

Για την ίδια, ευχόμαστε και προσδοκούμε ο Χορηγός της Ζωής να βραβεύσει τις αρετές της και να την κατατάξει «στάς αἰωνίους Αυτοῦ μονάς».

Για εμάς που μένουμε πίσω, με την επίγνωση ότι το κενό που αφήνει είναι δυσαναπλήρωτο, παραμένει η αποστολή να χτίσουμε ένα κράτος αληθινής πρόνοιας, όπου η οικειοθελής συνδρομή των πλουσίων δεν θα είναι απαραίτητη για να παρηγορείται ο αδύναμος πλησίον μας.

Γραφείο Τύπου ΝΙΚΗ


Σπαρτιάτες: Συλλυπητήρια επιστολή για την απώλεια της Μαριάννας Βαρδινογιάννη

Με θλίψη πληροφορηθήκαμε τον θάνατο της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, της μεγάλης ευεργέτιδας του τόπου μας.

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη, η σπουδαία αυτή προσωπικότητα, αποτελούσε μία από τις πιο δραστήριες και δοτικές γυναίκες της πατρίδας μας, το όνομα της οποίας είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με τη φιλανθρωπία, την κοινωνική προσφορά, αλλά και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο.

Ο Πρόεδρος και τα στελέχη των «ΣΠΑΡΤΙΑΤΩΝ» εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους της Μαριάννας Βαρδινογιάννη.

Αιωνία της η μνήμη.

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...