Παρασκευή 28 Ιουλίου 2023

Ο Αντίχριστος, όποτε έρθει, θα είναι ο ομορφότερος άνδρας στον κόσμο, πλην ενός χαρακτηριστικού, των οφθαλμών του

Στα σωματικά του μάτια, θα εκπέμπεται όλη η σατανικότητα του διαβόλου.
Από εκεί θα τον καταλάβουμε, ότι είναι ο Αντίχριστος. Πάρε τα μάτια του χελιδονιού και πάρε τα μάτια του φιδιού. Με τι αγάπη και αθωότητα σε κοιτάζουν τα μάτια του χελιδονιού και με τι φθόνο και πονηριά σε κοιτάζει το φίδι.
Επειδή οι άνθρωποι την εποχή εκείνη θα είναι σκοτισμένοι στα πνευματικά τους μάτια και θα κοιτάζουν την ομορφιά του μόνο, πολλοί θα τον πιστέψουν και θα πλανηθούν, ακόμα και εκλεκτοί. Θα είναι πολύ μορφωμένος και πολύγλωσσος και θα χαίρει άκρας υγείας.
Η εμφάνιση του Προφήτη Ηλία, θα είναι ένα γεγονός, λίγο πριν την εμφάνιση του Αντιχρίστου, από το οποίο θα καταλάβουμε, ότι μπήκαμε στην περίοδο του Αντίχριστου.
Ο Αντίχριστος θα έχει όλη τη δύναμη του σατανά μέσα του, κατά παραχώρηση του σατανά. Και όταν εμφανιστεί στην ενεργό δράση, σε ηλικία 30 ετών, θα αρχίσει να χτίζει το ναό του Σολομώντα.
Όταν τον χτίσει, θα στεφθεί σε αυτόν αρχιερέας και βασιλιάς των Εβραίων, εφόσον πρώτα κατεβάσει τη νεφέλη κατά παραχώρηση του Θεού και τελέσει θεία λειτουργία στο ναό.
[Και να χτιστεί (λέμε υποθετικά) ο ναός του Σολομώντα, ποιός θα κληρικός θα λειτουργήσει στον ναό;
Δεν υπάρχουν λευίτες κληρικοί (απόγονοι του Ααρών) που να λειτουργήσουν, διότι όλους αυτούς τους κληρικούς τους έχει σκοτώσει δια σταυρικού θανάτου, ο Ανδριανός.
Οι ραββίνοι δεν είναι κληρικοί, αλλά λαϊκοί θεολόγοι και επομένως δεν μπορούν να λειτουργήσουν. Ξέρετε τί είναι οι Εβραίοι να μην έχουν ούτε έναν κληρικό και ούτε ένα ναό;]
Αργότερα ο αντίχριστος θα γίνει και οικουμενικός βασιλιάς και στην ουσία θα είναι ο πλανητάρχης. Θα βγει τότε ο Προφήτης Ηλίας και θα πει:
- Αυτός είναι ο Αντίχριστος!
Ο Αντίχριστος θα σφραγίσει τους ''δικούς'' του, στο χέρι και στο μέτωπο.
Και θα σφραγίσει στο χέρι, για να μην μπορεί ο άνθρωπος να κάνει έργα Χριστού και στο μέτωπο, το οποίο συμβολίζει τον τρόπο σκέψεως και την νοερά προσευχή, για να μην μπορεί ο άνθρωπος να προσεύχεται και να κάνει καλούς λογισμούς.
Γι' αυτό οι σφραγισμένοι άνθρωποι, θα πορεύονται αμετανόητοι στη ζωή τους και θα διακατέχονται από σατανικούς λογισμούς και τελικά θα κολαστούν.
Το χάραγμα λοιπόν, θα επηρεάζει τον εγκέφαλο και την διανόηση.
Ο Αντίχριστος θα καταργήσει τα Ορθόδοξα Πατριαρχεία και θα υπάρχει παγκοσμίως μία μόνο επίσημη θρησκεία, η θρησκεία του Αντιχρίστου και από την άλλη, θα υπάρχει μόνο η Ορθοδοξία!
Όλες οι άλλες θρησκείες θα εξαφανιστούν!
Ο Αντίχριστος θα κυβερνήσει ως παγκόσμιος μονάρχης
7 χρόνια και στα
πρώτα 3,5 χρόνια δεν θα υπάρχει κανένα σφράγισμα,
κανένας διωγμός και τα πράγματα θα είναι πολύ ''ειρηνικά'',
κάτι που δεν θα συμβεί στα επόμενα 3,5 χρόνια.
Επομένως οι Χριστιανοί θα έχουν στα πρώτα 3,5 χρόνια το περιθώριο να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα, για τα επόμενα 3,5 πολύ δύσκολα χρόνια.
Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ θα θανατώσει τον Αντίχριστο.
Ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος, γράφοντας την Αποκάλυψη, γνώριζε το όνομα του Αντιχρίστου,
αλλά μη θέλοντας να μολύνει το Ιερό κείμενο της Αποκαλύψεως, με αυτό το βδελυκτό όνομα,
αντί ονόματος έγραψε τον αριθμό του ονόματος (προσθέτοντας τα γράμματα του ονόματος, τα οποία το καθένα αντιστοιχεί σε έναν αριθμό και αθροίζοντας τους αριθμούς, βγάζουμε 666).
+ Γέροντας Εφραίμ Σεραγιωτης

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...