Δευτέρα 31 Ιουλίου 2023

Ο Τραμπ ανακοίνωσε πως θα διώξει τις Τρανς από τα γυναικεία αθλήματα

Σκληραίνει την στάση του έναντι της «ατζέντας» των διεστραμμένων δημοκρατικών αναφορικά με την προνόμοια των Τρανς και τις χειρουργικές επεμβάσεις σε ανήλικα παιδιά, ο τέως αμερικανός πρόεδρος.
Ο Τραμπ ανακοίνωσε σχέδιο για τον τερματισμό του ακρωτηριασμού παιδιών και στις 50 πολιτείες από «την πρώτη μέρα της διακυβέρνησης του».

«Ας βάλουμε και τους γιατρούς που το διευκολύνουν στη φυλακή» είπε ο Τραμπ, εννοώντας φυσικά τους ασυνήδειτους γιατρούς που κάνουν επεμβάσεις αλλαγής φύλου σε ανήλικα.

«Την πρώτη μέρα, θα υπογράψω ένα εκτελεστικό διάταγμα για τη μείωση της ομοσπονδιακής χρηματοδότησης για οποιοδήποτε σχολείο προωθεί την κριτική θεωρία των φυλών, την τρανσέξουαλ παραφροσύνη και άλλο ακατάλληλο φυλετικό, σεξουαλικό ή πολιτικό περιεχόμενο στα παιδιά».

«Θα κρατήσω τους άνδρες μακριά από τα γυναικεία αθλήματα… και θα υπογράψω έναν νόμο που θα απαγορεύει τον σεξουαλικό ακρωτηριασμό παιδιών. Μπορείτε να πιστέψετε ότι πρέπει να το επιβάλλουμε αυτό και στις 50 πολιτείες;»

Η σκληρή στάση Τραμπ πάντως φαίνεται να αποδίδει, καθώς είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για το χρίσμα των Ρεπουμπλικάνων, ενώ προηγείται στην πρόθεση ψήφου έναντι του Μπάιντεν σε περίπτωση που επαναληφθεί το δίδυμο των εκλογών του 2020.

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...