Σάββατο 29 Ιουλίου 2023

#ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ - Ο #ΕΜΠΡΗΣΜΟΣ ΤΗΣ #ΡΟΔΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ 28ο #ΜΕΣΗΜΒΡΙΝΟ! Στην κάθετη, νοητή, εγκληματική γραμμή που όρισαν αυθαίρετα την ΑΟΖ Ελλάδας - Αιγύπτου, αφήνοντας έξω ολόκληρη την ανατολική Ρόδο και το Σύμπλεγμα Μεγίστης!

Η Τουρκία έτσι θεωρεί πλέον τον 28ο Μεσημβρινό ως το μίνιμουμ των διεκδικήσεών της επί της Ελλαδικής ΑΟΖ! Ό,τι είναι ανατολικά το θέλει "δικό" της και το παραβιάζει ασύστολα! Ακόμη και το Orus Reis μέχρι εκεί το βγάζανε...
Οι εμπρησμοί, που γίνονται σε ακριτικό, τουριστικό νησί, πλάι στα σύνορα, μέσα σε τουριστική περίοδο, με το νησί να διεκδικείται ως τη μέση από γειτονική χώρα και ο εμπρησμός να γίνεται "συμβολικά" πάνω στον μεσαίο 28ο μεσημβρινό, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟΙ!
Ας ξυπνήσουμε από τον λήθαργο. Και ας πάρουμε την μοίρα της Ελλάδας επιτέλους στα χέρια μας! Ανακηρύσσοντας ΑΟΖ με την Κύπρο και εκμηδενίζοντας το φευδοόριο του 28ου μεσημβρινού!
Όλοι οι Έλληνες και οι Ελληνίδες, μια γροθιά, για να αποτρέψουμε τις "Πρέσπες του Αιγαίου" και τις δολιοφθορές κατά της χώρας!
 
 ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...