Τετάρτη 26 Ιουλίου 2023

Δείτε τώρα πως σβήνουν τις φωτιές οι Ρώσοι στην Τουρκία – Καθηλώνει το ΒΙΝΤΕΟ

Μια ανάσα από την Ελλάδα, της οποίας οι πολιτικοί προτίμησαν την ρήξη με την Μόσχα από τα κοινά συμφέροντα...

Ενώ η Ελλάδα θρηνεί δύο πιλότους της, οι οποίοι έπεσαν την ώρα του καθήκοντος, θύματα της παλαιότητας των CANADAIR και της έλλειψης επαρκούς αριθμού εναέριων μέσων δασοπυρόσβεσης, παρακολουθεί τα ρωσικά θηρία Beriev Be-200 να σβήνουν με απίστευτες ποσότητες νερού τις φωτιές στην Τουρκία!

Η Αθήνα έχει προτιμήσει την ρήξη με την Μόσχα, από την οποία θα μπορούσε να ζητήσει σε αυτό το δύσκολο καλοκαίρι των πυρκαγιών την συνδρομή των θηρίων της!!!! Μάλιστα, έφτασαν στο σημείο οι κυβερνώντες να δηλώσουν πως βρισκόμαστε σε πόλεμο με την Ρωσία!

Όλοι λοιπόν αναρωτιούνται κατά πόσο θα μπορούσαν να ελεγχθούν νωρίτερα και πιο αποτελεσματικά οι πυρκαγιές, αν ήταν στη διάθεση της χώρας μας το ρωσικό αεροσκάφος Beriev Be-200, το οποίο μπορεί να συγκεντρώνει 12 τόνους νερού σε 14 δευτερόλεπτα, από θάλασσες με κύματα ως 1,2 μέτρα, ενώ μπορεί να κάνει ρίψεις και επιβραδυντικού υγρού. Πρόκειται για το μοναδικό παγκοσμίως αεριωθούμενο αμφίβιο αεροσκάφος.

Το Be-200 είναι ένα αμφίβιο αεροσκάφος πολλαπλών ρόλων που αναπτύχθηκε από τη Ρωσική Beriev Aircraft Company σε συνεργασία με την Irkut.

Το Beriev το καλοκαίρι του 2021 που είχε εκμισθωθεί από τη νχώρα μας για 3,8 εκατομμύρια ευρώ επιχείρησε πάνω από 35 φορές στην κατάσβεση πυρκαγιών, με πάνω από 100 ώρες πτήσεις και 400 ρίψεις νερού.

Ρωσικά αμφίβια αεροσκάφη Be-200 θέλει πλέον να αγοράσει από τους Ρώσους, η Τουρκία για τις δασικές της πυρκαγιές. Η Ελλάδα ακολουθεί τις ψευτό-κυρώσεις της Δύσης και έτσι σήμερα πέραν των καταστροφών, θρηνεί και δύο ήρωες πιλότους!

Δείτε τώρα πως σβήνουν οι Ρώσοι φωτιές στην Τουρκία: 

 

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...