Κυριακή 19 Μαρτίου 2023

Έλον Μασκ: Ο Σόρος έδωσε λεφτά στον εισαγγελέα που διώκει τον Τραμπ!

σχόλιο Γ.Θ : Τουλάχιστον ο μισός πληθυσμός των ΗΠΑ είναι Πατριώτες αντινεοταξίτες που αγαπάνε Θεό, οικογένεια και Πατρίδα. Αυτά δηλαδή που μισεί η νέα τάξη. Οι πρώτοι που αιχμαλωτίστηκαν στα νύχια των δαιμόνων που εξουσιάζουν τις ΗΠΑ είναι αυτοί οι Αμερικανοί. Να τους ευχηθούμε καλή λευτεριά και ο Θεός να τους προστατεύσει από την Ρωσική πυρηνική φωτιά που θα στείλει την νέα τάξη πίσω στη Κόλαση από όπου ανήκει

Οι Ηνωμένες Πολιτείες βρίσκονται πλέον σε έναν κυκεώνα σφοδρής αντιπαραθέσεις που φτάνει τα όρια του εμφυλίου πολέμου.

Η έρευνα για τον πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ και την υποτιθέμενη καταβολή ποσού χρημάτων στην πορνοστάρ Stormy Daniels για να εξασφαλίσει τη σιωπή της, διευθύνεται από τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ.

Ο συγκεκριμένος γενικός εισαγγελέας όμως, σύμφωνα με τις καταγγελίες που υιοθέτησε πλήρως ο δισεκατομμυριούχος, ισχυρός άνδρας του Twitter, έλαβε χρηματοδότηση 1 εκατομμυρίου, προκειμένου να εκλεγεί στην συγκεκριμένη θέση, από τον Τζορτζ Σόρος! Τον ορκισμένο εχθρό του Τραμπ…

Ο Έλον Μασκ μάλιστα προέβη σε μια εξαιρετικά σκληρή ανάρτηση:

«Ο Σόρος βρήκε μια έξυπνη ευκαιρία επένδυσης:

Οι πολλές μικρές εκλογικές διαδικασίες, όπως η εκλογή Γενικών Εισαγγελέων και Δικαστών, έχουν πολύ μεγαλύτερη ανταπόδοση ανά δολάριο που δαπανάται σε σύγκριση με τους μεγάλους εκλογικούς αγώνες, επομένως είναι πολύ πιο εύκολο να επηρεαστεί το αποτέλεσμα».

Με απλά λόγια, ο Μασκ καταγγέλλει ότι ο Σόρος χρηματοδότησε τον εισαγγελέα του Μανχάταν, Άλβιν Μπραγκ προκειμένου να εκλεγεί και τώρα αυτός του ανταποδίδει την χάρη ασκώντας διωξη στον Τραμπ!

πηγή

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...