Τρίτη, 1 Ιουνίου 2021

Τέλος με τα νέα εμβόλια. Ανακάλυψη μηχανισμού ΑDE στον Covid-19 απο τον Παν/μιο της Οσάκα

 
Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης This fb account focuses on political events in Greece, geopolitics and covid-19 epidemiology issues

Θέλω να εξηγήσω κάτι…

  1. Ενημερώνω. Δεν ζητάω ψήφους για να μου πούν άλλοι αν όσα λέω είναι σωστά.
  2. 40 χρόνια φούρναρης δεν έχω κάψει ποτέ ούτε κουλουράκι.  Αλλοι που ξέρετε έχουν κάψει οικοδομικά τετράγωνα.
  3.  Ενα σύντομο βιογραφικό του εδώ.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΔΑΜΙΑΝΙΔΗ ΣΤΟΝ FOCUS FM 27.5.2021

Παρουσίαση του ADE (ενίσχυση μόλυνσης απο επιπλέον αντισώματα ιών διαφορετικών απο τα εξουδετερωτικά, τα οποία επιπλέον παράγονται απο την εισοδο του κορώνα στο σώμα) και εξήγηση του γιατί χρειάζονται πλέον ΝΕΑ ΕΜΒΟΛΙΑ.

Τα δεδομένα με το ADE άλλαξαν μετά την δημοσίευση 5 Παν/μίων της Ιαπωνίας στο περιοδικό CELL στις 24 Μαίου, που αναγνώρισαν την ύπαρξη και διαχρονική αύξηση της παρουσίας αυτών των ανισωμάτων σε βαρειά ασθενείς. Τα παρόντα εμβόλια δεν είναι κατασκευασμένα για να πολεμούν τα κακά αυτά αντισώματα, αφού οι εταιρείες δεν έβλεπαν μέχρι τώρα πως υπάρχουν. Αυτό αλλάζει και όλα είναι στον αέρα.

Το άρθρο μου και η συνέντευξη είναι Νίκη αυτών που τα ΕΙΔΙΚΟΣΣΣ έλεγαν ψεκασμένους!!! Τώρα έχουν την απόδειξη όσοι μίλαγαν τόσο καιρό για ADE! Ποιός τους κρατάει… Τώρα που υπάρχει η απόδειξη μίλησα και εγώ.

Η ανευθυνότητα των ειδικών της επιτροπής Τιραμόλα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο. Είναι πάντα πίσω απο τα γεγονότα και τα κενά τους τα καλύπτουν με παραπληροφόρηση απο τα ΜΜΕ του Μωυσή.

η εντυπωσιακή  συνέχεια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα θυμάσαι τα αδέρφια σου;

Έχουμε να γράψουμε ιστορία ακόμη...